Rabu, 26 Oktober 2011

VOICE IT .. COBAAN KEDUA

Vanacem .. HAPPY DEPAVALIhttp://www.emocutez.com .. Hihi nak cakap india tak pas, kang SALAH cakap kene baling MURUKU aku. Sebelum korang tikam MURUKU .. Pi tau dulu .. senang laa aku STAND BY bukak mulut .. Kenyang perut aku. Tak baik buang makanan .. Amarah SYAITONNNN .. dush dush.


Hihi ..http://www.emocutez.com semalam LAGU aku tak diterima oleh HANIE&JUE COPERESON MUSIC .. kene REJECT lagu aku huhu. Bukan tak sedap kata diaorang .. tapi terlebih sedap. Terpaksa la aku telan BERKILO kismis .. supaya lebih geliga OTAK ni sikit.


Dengarkannyer ..

PENDERAAN BINATANG

 Lihat di POKOK itu

Berekor Kucing MATI digantung


KINI .. 
TRAGEDI OKTOBER berlaku lagi
SITUASI penderaan haiwan semakin menjadi
 Kita tak boleh berdiam diri
KERANA kita bukan MUDA lagi


Ini merupakan TAMPARAN yang hebat
Gunakan  ANUGERAH akal diberi
Jangan sesekali TUNDUK MENGALAH
Kerana itu PILIHAN TERBAIK sekali


Ini bukan KISAH DONGENG .. Ini bukan KELIBAT SI PENYAIR
Ini adalah SUARA KEKASIH
Yang menyuarakan isi hati.


ANDAINYA AKU PERGI DULU
Sampaikan SALAM CINTAKU pada yang lain
Jangan hanya tinggal JANJI
Jangan jadikan ia ..  NOTA TERAKHIR



KINI - Fauziah Latiff                       
TRAGEDI OKTOBER - Awie        
KERANA - Alleycat                       
MUDA - Hujan


TAMPARAN - Elite                         
ANUGERAH - Exist                         
TUNDUK MENGALAH - Data      
PILIHAN TERBAIK - Ayie             


KISAH DONGENG - Stacy 
KELIBAT SI PENYAIR - Azlan&The Typewriter
SUARA KEKASIH - Alleycat

ANDAINYA AKU PERGI DULU - Alleycat
SALAM CINTAKU - Alleycat
JANJI - Akim
NOTA TERAKHIR - Alleycat


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com ..Tata ..Titi ..Brumm Brumm ..





Korang Rasa?

30 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

kejam sunggoh manusia nk kan Umi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Memang bang ..cia diorang ni

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

ya Aallah...kucing...napa?? napaaa?? napa buat mcm 2 :((((((

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Huuu cian kan kucing2 tu ..hairan umi hrmmm

kazman berkata... Reply To This Comment

kucing salai ke ni!!!.....
peerghhh... kejam tahap sulaa dah ni...ayooo....

naga berkata... Reply To This Comment

Kalo Naga tau sape yg dera kucing macam tu, Naga akan tangkap, ikat kaki tangan dan Naga heret dengan Big Bike keliling Sarawak. Biar dia tau sape lebih kejam. Cilabi Wak Ang punya manusia.

Simba dak ok?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Tak tau salai ..tapi diorang digantung sampai mati menurut info umi dapat la

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Ui ui memenag kejam ..diorang ni sewel bang ..sesukahati jer buat binatang mcm ni hrmm


simba ok da ..semalam umi terkejut die gi curi2 masuk kandang momoru and susukan anak momoru ..tak da gaduh pun hihi


Tapi umi tak bg sangat sebb tkt simba punya luka terbuka

naga berkata... Reply To This Comment

Sian na mek ngenang Simba. Biarlah Umi mungkin dengan cara ya Simba dapat menzahirkan rasa keibuannya asal kitak jaga luka nya ajak. Lagi pun baik untuk simba sebab nya perlu ada baby untuk ngisap susunya dan bagus untuk jaraknya ngeeer agik.

Mek suka gilak nangga gambar cucu tak ya. cute lau jak. idungnya aduh...cutenya.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hihi wah mun mcm tok ..mun baby mau isap nenen nya umi bagi jap ..tapi sebelum ya ..kmk cmau engkah ubat kat lukak takut lain pulak jadinya huhu.

Trm kasih info ya bang :)

dhiera berkata... Reply To This Comment

ala,kesian umi~ hopefully, kali ni diterima ye~

naga berkata... Reply To This Comment

Umi, sory mek padam jap tek. ujan kuat gilak situ.

Sik hal Simba jilatnya malah di celah celah lidah kucing ya ada ubat yang paling mujarab untuk membunuh bakteria. Soal ubat sapu ya, sik kisah juak sebab sebarang ubat sapu untuk kucing sik akan membahayakan kucing. Waktu tuk kitak sik beri nya ubat sapu agik pun sik hal. Nya jilat ya sebab gatal. mcm kita juak mun luka dah nak bait gatal jak rasanya. Kitak tangga susu Simba, mana yang lebih keras ya lah yang kitak suruh baby ya isap dolok sebab yang keras ya sakit bagi Simba. Ya nya macam meroyan ya. Tapi pastikan kitak ada sebelahnya. Bukan apa, untuk keselamatan ajak

Ada pa-pa lak kitak tanyak gi K.
Salam ngan Abah tak. Mun gi travelling ati2. Ari slalu ujan.
Take care untuk tak duak.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Hihi tak pe dhiera ..usaha tangga kejayaan :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Wahhh kmk suka info dari ktk ..nang best mcm tok ..hihi. c binggung glak mun da papa hal .. kadang2 ada orang pakar untuk ditayak ..c buat rasa gelabah dihati.

Ya la hoo mala jak ujan ..musim dah nya bang ..hihi ..bang, en.abah kim salam balik hihi :)

naga berkata... Reply To This Comment

Waalaikumsalam. Sik hal Umi. tanyak jak apa2. Insyaallah kita berbagi ilmu dan berkongsi ilmu. Ya lebih afdal selain berkongsi sengal.

Mek mun ujan ajak sik kisak juak ya berserta ngan njaru kuat agik. Tauk tak, pusak mek nak nama Albert ya latah. Mun ndengar njaru kuat ndang terlambongnya. Nak tetak takut kudik ari. Kadang2 mek ndang masuk lam bilit nahan tetak takut tang anak2 mek.

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Ish kejamnya buat kat kucing2 tu cam gitu.Sangat tak baik.Ehem umi sekarang aktif reka lagu ni.Boleh jadi komposer lah.hee

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga:Hihi thank u bang naga hihi ..lorrr cute gak albert ya bang ..kmk dapat imangine mcm ne nya terkejut hahahaha ..aik aik buak ari hahaha


nice info ktk bang ..ya kmk suka hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi umi sekarang ni rajin hana .. sertai pertandingan ..suke je ..selain isi masa yang terlebih luang kat opis tu hihi :)


hrmm sekarng ni mcm2 jenis penyiksaan binatang kan hana?

erin moshimoshi berkata... Reply To This Comment

salam kenalan

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Erin: Salam pekenalan buat erin juga :)

eva berkata... Reply To This Comment

yobihh .. kejam abis.. asa nak nangis jakk.. emo abis bc entri ktk.. ahhaha.. pande ktk polah ayat ya.. huhuhu kmk xpande eyhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hrmm minggu tok kmk emo juak ya la buat entri mcm tok ..sedih tangga binatang dibuat mcm ya.

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

kenak mala pusak jak cdak tok dera ow. jaik ati mek dia nyau² tergantung ya. sa mek nk tlg jak mun dpt.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

vavavom. ni baru la menjadi. tak sia sia ko telan kismis bekilo umie.

umie.bagi link entry ko yang ni. nak letak kat blog.aku tekan tekan tak mau la jadi la link entry ko ni.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Ya la zie ..mun kmk tok da kuasa pawer rangers dh lamak kmk nolong ..doakan cdak ya jak yang mampu dibuat hu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi umi dah hantar link tadi hihi :) ..

tu la pasal hanie .. mcmc2 hal berlaku huu

Puan Kutu berkata... Reply To This Comment

eaduh walaupun sy tak bela kucing,tp syg lor sama binatang.kok kejam sekali digantung2.haha

ShahzCudin berkata... Reply To This Comment

sampai hati bunuh haiwan xberdosa..
sedap jgk n kretif..

Chuu Muqhlis berkata... Reply To This Comment

wah ., byk la lagu yg digunakan., kretip :D

Cik Chokie berkata... Reply To This Comment

haish ape lakan nak jadi ngn manusia zaman sekarang --'

wow :O awesome ! sedap kot . kreatif . pandai akk buat ayat an . boleh menang la nih :D