Ahad, 16 Oktober 2011

KERETA OH KERETA

Mari Blogger marihttp://www.emocutez.com ..Uuuu la lala ..Marilah BERKENTUT .. Uuuu la la la .. Biler besar nanti ..Uuuu la la la .. Jadi RATU KENTUT Uuuu la la la .. giler.

Hari ni aku sungguhhttp://www.emocutez.com GUMBIRA sebab semalam aku dinobatkan sebagai calon RATU KENTUT terbaik. Julung-julung kalinya pada ABAD GLOBALISASI ini oleh Blogger Hanie@ Kak Yong. Nyanyi sat .. not tinggi ar. Ehemm .. 1 2 3 .. Terima kasih Cikgu!! ..


Baru2 nie .. aku telah terpanggil untuk buat 1 projek AUTO SHOW .. Auto Show nie dianjur oleh Bloger Uchi. Manakala Ajk Keselamatan oleh Jue@ Kak Long dan Ajk Makanan oleh Hanie@ Kak Yong. pssttt hanie .. Mee kari mata kambing 1!! dan Ajk Protokol ialah Bang Naga .. mane tau dapat tengok TARIAN NAGA free .. wawawawa..


Disebabkan nie event yang BESAR.http://www.emocutez.com Aku dengan BERBESAR  HATI nya ingin menjemput Abang Khairul sebagai JURI .. Belum dapat feedback gi, sebab abang khairul sekarang tengah bercuti .. di AFRIKA. Abg khairul tak pakai DIGI kot .. tu tak de SIGNAL. Kalau tak, mesti TOYOL KUNING tu nyanyi ..I'll Follow You .. lalalala.


Korang pernah tak dengar AUTO SHOW nie? Mesti lah TAK, sebab tu citer ANGAN2 TAIK AYAM aku jer. Kepada bang khairul, jgn marah a .. Nanti kene JUAL lalalalalalala .. gurau jer hek2.


Dari aku MELALUT panjang jom ikut aku Zass .. Korang sendiri jadi juri yer. Tanpa melengahkan masa lagi .. Aku persembahkan .. Tadaaa ..

Aipppp ni bukan laaa ..



Steady la kucing nie .. kucing alaf baru dikatakan.
Tadaa ..

*
*

 Ala kuci kuci .. Besonye Lobang idong.


 Kereta ni mesti rajin gososk gigi nie

 Beso nya kasut nie 

 Kereta Tong sampah pun ade .. Mesti bau kan ishk2

 Buaya pun tak mau ketinggalan

Ni kereta siput ye tuan2 dan puan2


Agak agaknye lahttp://www.emocutez.com .. mana satu yang bakal menang nie ye? Hrmmm .. Lu pikirlah sendiri. Asalamualaikum .. sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata Titi ..Brumm Brumm



Korang Rasa?

37 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

ini baru betul2 gilamodified kan Umi ha3

naga berkata... Reply To This Comment

Astarfirullah...padu kitak ngambik gigi batu apek sebelah umah mek ya, patutlah lamak tuk nya begor kulu kilir, nanyak ngan mek, sik ntu paham gilak klakar orang sik ada gigi tuk.
Begor nya mpun kelak mun tauk giginya udah pakey kitak ngubah keta ya. Umi..Umi..cuba udah agik mancai kitak ya.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Khairul: Hahaha betul tu bang .. ni mesti gila gila modified ni hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Naga: Aduh bang ne gayo nya .. udah keto tok minat gilak gan gigi palsu apek jiran kitak yo .. jadi orang antu samarahan kita tok lalalala


Haha asal baca komen kitak ..gelik hati baca eh ..lawak juak kitak tok koh .. best2 .. banyak geng segal kmk dah.hahahahahahaha ..


Bang ... pusak ktk mintak berus gigi ya .. bau petai dah abigail ya lalalalala

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi sis umi,autoshow kete kucing rupanya..*senyum*

patutlah smcm je autoshow ni ajk kakak2 ittew ...*hanie n jue*


*alahai smpi dlm peta mencari iya..gua cinta?

lah rupanya darah,klu mcm tu teda beranak lagilah si simba? emm adeh umi ni..mmg suspenlah..okeh2 jgn blurr lagi taw!

tqvm n t.care umi!

brumm...brumm

hanabunga berkata... Reply To This Comment

oomgggg umi org sarawak ehh???lah asal tak cakap awal2.heee :)

hana suka yg colour merah tu.comel.boleh duduk ramai2 makan angin gitu. kasut pun kemain tinggi.:)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

@hanabunga:haah sis umi ni mmg urg sarawak,saya plak org gua cinta...hihihi..

umi,uchi tlg jwb taw!

naga berkata... Reply To This Comment

Bukan Umi, bukan. Gigi pusak mek ya dolok kamek nemu lam panggong, masa nangga crita lawak juak, mungkin org mpunnya tetak sampey sik sedar giginya gugok. Mek ambik jak lah, dah rezeki pusak Mek. Ni nak molah, bukan salah mek ndak? kan?..kan? kan?

Mek tuk org happy jak Umi, Bagi mek ruang hidup yg sempit tuk mek nak isi dengan nilai yang besar. Setiap waktu yg singkat tuk mek nak beri kenangan yang berpanjangan.
Bagi mek sapa pun kita, disebaliknya tetap tengkorak yang paling menggerunkan so sebelum kita jadi tengkorak, biarlah kita isi waktu tuk dengan membahagiakan org sekeliling. Bener ngak?

Dah mek cuci gigi Abigail marek. tauk tak sik lamak lepasya ada ambulan pegi umah amu sebelah agik,
padu amu ya leput ncium baunya.
Jerak palak jerak ekor mek nak cuci gigi Abigail agik.

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

suka yang ada gigi...hihihi

hai! boleh tak buang pengesahan perkataan kat bawah nie....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha uchi2 ..nakal ar.

Tak tau pulak umi uchi ..risau giler tenggok simba berdarah semalam ..sampai jam 1 pagi pun tak beranak2 ..pagi ni .. rileks jer die ..


Tolong .. mak bidan nie conpiuszzzzz hihi.


Susah tol nak cari gua cinta ..mr. google pun tak tau hahahaha .. diselubungi oleh misteri

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hahaha aa hana ..umi nie orang sarawak ..kang umi buat entri sarawak kang .. terpingga pingga orang bace hahaha.


Hana .. pi tau usha uchi ..baru kite pat terjah gua cinta die ..mane tau der harta karun ..kot2 pat jumpe ikan duyong ke .. dugong ke ..dinosor ke lalalalalala


psttt jgn mara a uchi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Naga: Hahaha waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa panjangnya komen ..best2 ..memang ade bakat bang naga ni hihi.


Hahaha lawak juak cita ktk ya bang ..nemu kang pangung ..c seram kitak nemu gigi ya kah hahaha.


Bena kata kitak bang ..hidup tok perlu didisi dengan kegembiraan disamping kita isi nasi pulut lam ketupat hek2 ..


Hahaha dasyat ya .. sampe ambulan datang umah jiran kitak ..belum gik lawan gan bau kentut kmk owhhh.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis rose : Hihi mesti sis rose pening nak taip pengesahan tu .. tu untuk mengelakkan spam kak .. ui ui ui cian sis .. maaf kak ..cian sis :(

bella luna berkata... Reply To This Comment

ni memang gile,betul2 gile modified,hehe,.but its nice, dwrg mmg kreatif,mcm2 ade,.and lau bella dijemput jadi juri, confirm bella bg keta buaya tu menang,hehe,.

Ayie a.k.a Nyei berkata... Reply To This Comment

yg 2nd tu cat bas cite totoro! mesti menang tuu! :P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hihi wah minat kerete buaya ye? memang gans .. kalu berlawn ni mesti kalah kete lain ..mati kene gigit

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Ayie: wahhh pilihan yang comel ..haa .. citer totoro? mcm best jer ni :)

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

ni mesti juri autoshow boleh kena sawan nak kira markah ni... haaa3x

Ayie a.k.a Nyei berkata... Reply To This Comment

yeas! cari skarang! haha cite jepun kanak2 tapi..tajuk full die my neighbour totoro..hayao miyazaki nyer production..hahak kenal sume sbb fevret..sume cite die best kekeke

fatin hanani berkata... Reply To This Comment

hehe menarik la kereta2 ni..mcm mna la diorang terfkir nak wat benda2 ni hehe :D

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hai umi,slmt mlm..singgah sbntar sblm kembali bertapok!

lah kesian dia xjumpe iya kat gugel gua cinta tue...nnti uchi bagtaw iya..

okeh daa gtg ..jgn nakal2 taw umi!

zamx2 al lazamm..swingggg..

*lagi advance.. skrg pki tikar terbang je umi*

hihihi..

eva berkata... Reply To This Comment

hahahaha.. kmk mok kaler kunin ya.. tang gebu n cute jak.. haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Ayie: Hihi sat lepas buat skt umi gi terjah mencari cerita itu yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Terima kasih info :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Fatin: Hihi diorang ni otak kreatif ..mesti berhabis tu huhuhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Mun dapat naik ya best owhhh ..kmk mau warna pink ya hihi ..lawan race kita eva :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha dah terer uchi sekarang ..naik karpet terbang ar ..zam zam ala kazammm ..

Lame dah tak tengok citer tu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman & sisi sue: Pandai melawak abang kaz ni ..lucu umi bace hahahahaha

lagenda berkata... Reply To This Comment

Mak vote kereta heel tulah!

Cute je..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Lagenda: Hihi ..banyak sungguh juri2 hari semalam dan hari nie hihi :)

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

aih heyy...1st pic ya ngegeh da jak nyau ya koh.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

gilos kreatif+rajin betul org org itu kan. aku rasa pix yagn 1st sekali menang sbb driver lain dari yang lain.

woi mee kari mata kambing xdak. mata kancil nak?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha memang kreatif dan inovatif diorangni hanie ..


Sedap ke matekancil tu? leh gak hanie haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Nang mancal jak upa miaw ya ..siap pakai tali keledar indah kawan haha

Jue berkata... Reply To This Comment

hahaha siap ada AJK ngan uchi indah..sbr jak la!hahaha

nang wujud in real life kah nok pix2 ya
nang stail!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Haha bena pic tok jue ..tapi yang pic no 1 ya c tau la kmk hahahahaha.

Ktk kan kak long ..ya kmk ambik jd ajk keselamatan hihi

eva berkata... Reply To This Comment

ahahah.. alu d mbak race nya kta.. haha

Hunny Kitty berkata... Reply To This Comment

agak agak keta ai layak tak?? meh tgk kat my blog

http://dia-honey.blogspot.com