Sabtu, 8 Oktober 2011

PELIK TAPI BENAR

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Hari ini hari SABTU ramai orang makan TEBU. Yerr tu la lagu time aku kecik2 dulu .. tak tau la kalau korang pernah buat mcm nie jugak dulu hihi. Wahh hari SABTU la paling BAHGIA .. Dapat Santai2 .. oh bahagianya .. Tapi hari nie aku kene kerja .. sebab kene jage BILIK OPERASI .. Sob sob sob.


Haaa untuk menghilangkan http://www.emocutez.com STRESS walaupun SENYUM dapat BONUS nanti hihi .. aku nak ajak korang REHAT , SANTAI .. dan Cuci mata sambil menikmati KEKREATIFAN Tukang Gunting sorang nie .. 


Jom ikut aku Zass ..

*
*
Tak sakit kepala bang?

Hrmm mcm mane ye gunting rambut cara GINI?



*
*
Nama Tukang Gunting nie ialahhttp://www.emocutez.com Wang Xiaoyu Changsha. Wang ni berasal dari WILAYAH HUNAN. Wang mengabungkan Pekerjaan Tukang Gunting dengan ILMU KUNGFU yang dipelajarinya selama 18 tahun dahulu. Yang uniknya, die ni gunting rambut sambil berkungfu .. kepala dibawah dan kaki kat atas. Ramai pelangan berpuas hati dengan teknik gunting yang digunakan. Hal ini kerana, pelangan datang bukan saja nak gunting rambut, tapi juga hendak tengok Wang berkungfu.


Tak dapat aku imaginekan .. kalau tersalah gaya nie  .. ader PUTUS TELINGA kene GUNTING .. Lalalalalalalalalala ..


Sebelum TEKNIK Wang niehttp://www.emocutez.com .. PIETRO SANTORO yang berasal dari ITALY merupakan orang yang PERTAMA gunting rambut cara PELIK. Pietro gunting rambut di WASHINGTON DC sambil berbogel. Memang pelik .. ishk2 .. macam2 ada DUNIA sekarang ni hihi.


Sehingga bertemu lagi kwn2 ..Tata ..Titi Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

24 comments:

Jue berkata... Reply To This Comment

Oit! Sik kja ka hahahahaha dah mkn ubat. Tgh nanga tv tok. Tetak ku bc ayat ko psl mun tpotong tlinga ya tauk sik hahaha sampei camya ko inagine..gilos! Hahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha sempat gik nya berblogging sambil tangga tv. Cita pa ndak kah ditangga nya ya? hrmmm munskil hahahahahahaha.


Jue ..bila gik mau post entri tok ..boring gila gaban dah cda cita mau di baca koh.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

mat pagi sis umi..keje bagus2 arr..

hai pelik tapi duit masyuk okehlah tue..idea kreatif tu diorg ni..bole kite tiru "idea gila" ni utk evaluasikan dgn kje kita taw sis umi..

okeh takecare sis umi..brumm ..brumm...hihihi

khairul berkata... Reply To This Comment

fuyyo..ini baru betol2 hair stylist

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha betul tu uchi .. ade benar yang uchi ckp tu ..


Hahaha ni kerje sambil menjeling2 kat blog ni uchi. Hilangkan keboringan melanda ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Khairul: Laaa patut la umi tak dapat post komen ..rupenya ade orang gah skodeng. sempat gi abg ni dtng cni ... mcmmana majlis pertunanagan adik bang khairul tadi :) ..mesti best kan?

Stail masa kini gunting rambut bang ..canggih2.

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Selamat hari sabtu, tengah gunting rambut siapa tu? ;D


Pelik sungguh la cara mamat ni, silap² lepas siap gunting dia pulak mintak customer urutkan tengkuk dia.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hahaha tergelak umi bace komen yousof ni .. betul2 ..logik jugak apa yang dikate tu .ishk2! .. entah2 di mtk urut kalau customer lambat bayar haha

Naga Sarawak berkata... Reply To This Comment

Pelanggan dia pasti tak ramai pasal kalau ramai dia sendiri masuk sepital kot..kih.kih...kih.

bella luna berkata... Reply To This Comment

memang pelik,.lau bella pergi w.hunan,bella nak pergi cari wang dulu semata2 nak suh die potong rambut sambil berkungfu,hehe

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

ya hampun...ponin anna nengok nyer.

mau patah tengkok kalau cam tuh....

hanabunga berkata... Reply To This Comment

amboih sakan aih si Wang ni pun.cayalah Wang! :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

bhahaha boring ke umi? layan movielah .mem sudoku ke?

hihihi..uchi bru pas mkn breakfast mix lunch...bhahaha "ade urg banje"..nasi amban tue..3 bungkus plak tue..emm kinyg smpi mlm lah ni..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaha biar betul bella nie ..best jugak tu kalu nak try .. terpaku tengok si wang tak sedar dah ciap potong rambut :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Hrmmm tak tau la nana, kalu setahun dua ok la mcm ni gunting, tapi kalau dah bertahun2 kene dapatkan khidmat doc ni haha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Naga Sarawak: Hahahaha betul2 naga..pandai melawak ye :)


Hana: Hihi lepas ni sape pulak yang akan pecah rekod wang nanti :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: wahhh 3 bungkus uchi ..memang lapar tu :). Tak pe uchi ..rezeki datang ..alhamdulilah :).


Pas ni nak layan movie ..citer cinte la hahahaha ..nak beli dvd sat lagi :)

Pinung is VizarD berkata... Reply To This Comment

kiter dah folo taw..heheh nnice blog..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Pinung: Salam pekenalan :). nati umi follow balik ye :)

Cik Lin berkata... Reply To This Comment

hebat dowh! hahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

macam2....hihihi

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

oh tak mungkin..tak mungkin aku rela dipotong rambut oleh nya. cantik cantik ada telinga tetiba je hilang. hohohoho..

eva berkata... Reply To This Comment

yobihhhh.. menakutkan da jak eyhhh.. xda mek mok motong rambut ngn cdak.. alu len rambut lak ahhahha