Isnin, 10 Oktober 2011

SAPE NAK NAIK BAS?

Mat pagi MALAYSIA!!!http://www.emocutez.com Tajuk kite hari ini adalah berkisarkan tentang BAS .. Hrmm mcm PENGACARA MHI la pulak .. uish uish ..  Tak mau2 .. nanti time bace SKRIP terrrrrrrr KENTUT KENTUT .. Naya aku .. dah la live tu hahahaha. 

Dulu time kecik2 aku teringin nak naik BAS SEKOLAHhttp://www.emocutez.com .. Lain benar HAJAT aku nie. Selalu je nak naik tapi tak KESAMPAIAN .. Lepas habis sekolah ade orang ambik .. selalu berlimpas gan GENG-GENG Bas Sekolah .. Kalau terserempak gan diorang tu .. Mule la diorang Melambai lambai bagaikan MISS WORLD .. Melompat-lompat .. And bile je sampai kat Class ..


Umi :  Wei geng .. kenape ko ar .. melompat2 mcm monyet dapat BELACAN je aku tengok?

Geng : Saje je nak ambik perhatian abang kau .. 

Umi : Abang aku ke atau BAPAK aku? hahaha .. 

Geng : Bapak kau ker? Aisehmen .. aku tak nak jadi MAK TIRI kau .. Tak nakkkkkkk!! ..

Umi : Hrmm geng .. Kau pernah tak tengok KASUT TERBANG? 

Geng : Tak .. tak pernah ..

Umi : Baik kau main JAUH2 .. Karang terbang kasut BATA aku ni.

*
*
Yer bagi tidak membuang MASA andahttp://www.emocutez.com .. meh aku TUNJUKKAN BAS SEKOLAH .. Eh salah .. Mari aku tunjukkan BAS SEKOLAH TERBALIK .. Yeahhhhhhh.







Apamacam? pernah BEST tak?http://www.emocutez.com Ni buat aku terasa nak naik ni .. kalau nak hantar ANAK ade peluang ni .. Tapi kalau aku nak anta SIMBA gi sekolah .. Tak pasal2 aku kene hantar kat HOSPITAL MENTAL .. Uish uishhhh ..

Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brumm Brummm ..


Korang Rasa?

29 comments:

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

Yoh! bas sekolah dlm pic ke-2 ya nang raget la...haha. mek time study kat Johor (form 4) jak mek k bas sekolah. arwah bapak n abang² mek busy gilak.

at least merasa juak mek nait bas sekolah..hehe. mun kat kuching, jln kaki jak. sekolah dekat :P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hahaha auk zie ..best da mun dapat pake bus tok ..teringin jak rasa ..mcm2 la zaman sekarang tok.

Paduhal ktk sekolah kat cnun ..jauhnya ktk study zie :)


Haha auk zie, kat kuching tok jarang naik bus sekolah ..naik van sekolah ada la hahahaha :)

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

wow...giler kentang...!

Noramira Kassim berkata... Reply To This Comment

gelak tergolek-golek

hanabunga berkata... Reply To This Comment

umi besnyaaaaaaa bas terbalik.comel je.kreatif betul ek sape yang design bas ni.woot woot =.=

LiLy @ MumMyQiStInA berkata... Reply To This Comment

Uniknye tgk bas terbalik tu.. ^_^

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Hihi giler kentang? hahaha ..

Noramira: Hihi .. salam pekenalan :)

Lily: Memang unik ..zaman sekarang, mcm2 ada

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana:Hihi tak sempat umi nak cari siapa yang punye idea unik nie hana ..mcm2 diorang ni .. pandai rekacipta bus terbalik :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

emm uchi pun xpena rase naek bas skola...

psst bapak umi awet mude ke?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahahaha dulu memang awet mude ..sekarang ni umi dah tue ..bapak umi dah tukar menjadi awet tue dah hua hua hua ..

khairul berkata... Reply To This Comment

canggeh betol idea mereka ni Umi..hehe..penin tengok

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

hai umieeee....miss uuuuuu,,sorry lama tak jenguk. kebizian melanda dunia ku ini. ko rajin je dtg. wuwuwuwu...ampubn buk...

naik bas sekolah. aku start darjah satu naik bas. memula naik van sekolah. pastu bas. pastu dah sekolah menegah nek bas awam je. ye la konduktor bas hensem hensem. hahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

ko tu hanie yg ensem2 je ko sapu...ensem tu boleh kenyang ke? bhahaha

umi,ceria okeh layan lagu vierra tu..oh en abah pi travel lame ke?xper2 nnti balik umah bual2 sama twinkle,simba n moru eh ape tue ala kucing2 umi taw..daa hepi nice day n t.care!

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

barulah budak semangat nak pi sekolah... nak naik bas terbalik... haaa3x

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Khairul: Hihi same la bang pening tengok ..confius pun ade gak huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Amboiiiiiii ..ngak pa pa ibunya .. engak usah dipikirin kalau ibu banyak kerja dong ..aduh aduh ckp endon pulak ..


Wahhh best2 .. hensem ye driver bus ? i like huhuhuhuhuhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahaha pandai uchi ..nanti petang karang umi berbual gan diaorang .. tapiu tu la diorang pandai giaw je ..

Entah ape la die cakap ..jgn je die cakap .. Mama nie nak membebel je hahaha


En. Abah gi traveling kat ulu .. buat pemantauan kat sistem air paip graviti ..air gunung hek hek ..



Busan2 .. die lari takut kene kentut tu.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kaz &sis sue: Kalu ade la bus mcm ni kat malaysia bang ..umi la orang pertama nak naik hahahahahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

umi:emm umi lagi nkl kot dri uchi ni..bhahaha asyik kentut je iya..kesian incik abah..

alahai membebel iya..xper2 lame2 diorg fhm nnti,klu xcaye cube umi diam sehari 2 mesti hewan tu2 pelik..

oh okeh umi terima kasih teman kn uchi kat blog ni..terharu taw...sobx2..

jg pergi pergi lagi..^-*

okeh daa

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

uummiiiieee..da balik keeeee *dgr tak aku jerit sesuka hati*.

bella luna berkata... Reply To This Comment

bas sekolah terbalik,..tgk pun dah pening,nie confirm sampai2 bile2 pun bella tak pat naik,hehe,.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi sis umi!

ade lagu besh dri laluna..

boleh ke sini nnti

http://www.youtube.com/watch?v=wJdfc9FHFo8

*lagu ni ade makne dlm hidup uchi yg lps...

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hai umi,slmt pagi..tadaaaaaa awl pagi uchi kesini..

senyum ceria taw jgn nakal2 sis umi..daa gtg *breakfast*

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha amboi hanie .. bergema blog umi ni hahahaha ..lambat citer hanie ni ..dah ciap mandi, berak .. jam 7 malam .dah ciap sedia nak TTS ..Time to sleep ..awalnyer hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: hahahaha awal pagi uchi dah terjah blog umi nie ..dasyat2 .. tak tido ke uchi ni? awal tu .. hihihi ..dah sarapan?


Haha bagus gak idea tu ..kalau umi senyap ..gerenti diorang cakap ..hrmmm geng, apahal tu geng ..ko buat salah kat mama ke? hek hek hek.


Jap gi umi terjah kat blog uchi ...nak buat kacau kat sana hahaha ..ho ho ho

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: lawak la komen bella ni ..tergelak umi bace ..sama la gan uchi .. hanie ..buat orang gelak je

Jue berkata... Reply To This Comment

Weh abg ko ensem ka bapak ko ensem gik? Hahaha

Ada vacancy gik sik abg ko ya hahaha kelak ku mbak nya dating makei bus skolah skali ngan ko tman aku hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha gelik hati kmk dengar komen ktk jue hahahahahahaha .. boleh mun ktk mau jd bini nombor 2 abg kmk owh haha

eva berkata... Reply To This Comment

ahahhah.. lawak geng ktk ya..

yohhh.. ya baruk bas skolahh.. hahaha.. kmk dolok k van skolah.. so kmk lah rajin jd tukang bukak tutup pintu van.. coz mek suka hahahaha..