Khamis, 20 Oktober 2011

ALHAMDULILAH SIMBA SELAMAT


Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. harap korang CERAH dan CERIA selalu .. aku pulak masih MENDUNG huuu .. sebenarnya aku nak pi tau kat korang semua yang SIMBA dah SELAMAT .. Yeay yeayyyyy!!!


Semalam lepas jer aku bace INFO dari Bang NAGA ..http://www.emocutez.com Aku terus TERKESIMA .. Bergegas ambik borang cuti dan terus PECUT ke KUCHING dengan En. Abah mengalah Maker Tak sumaker .. (Iye ke ejaan mcm tu?). Pakai kereta En. Abah la beb. Kalau nak gune MOTOBASIKAL aku tu .. esok jawabnya tak sampai kot hihi. Oleh kerana HUJAN tersangat la LEBAT .. Hampir 3 jam lebih la sampai .. Jauh tu Saudara Saudari sekalian.


Selama nie SIMBA tak pernah MIAW-MIAWhttp://www.emocutez.com .. Mcm ketakutan jer .. Mcm tau2 jer ade hal bakal berlaku. Doc cakap, terlalu lama die berdarah .. baby mungkin dah LEMAS. Jadi kami SCAN simba ..yang tak tahan tu .. MUKA DOC mcm nak NANGIS jer bile cakap BABY dah tak der .. Emo lebih cikit dari aku .. dush..dush .. lepas tu baru aku MERAUNG sedih .. control ayu dikatakan.


Doc cakap dah 5 hari bertakung darahhttp://www.emocutez.com .. kalau KRITIKAL .. RAHIM die akan dibuang sebab takut KESIHATAN simba terjejas. Sedihnyaaaaaa ... aku pun angguk jer, aku tak nak kehilangan simba .. demi keselamatan die .. aku terpaksa .. MAAFKAN mama SIMBA ..


Aku dah tepon mlm tadihttp://www.emocutez.com . DOC .. Die cakap semuanya OK .. Baby ade 4 ekor semuanya .. Pasal RAHIM simba ..aku tak mau tanya dulu .. Hrmm .. Hanya tuhan jer tau PERASAAN aku time tu. Yang penting sekali .. simba SELAMAT .. AMIN.


Simba cume kena MAKAN UBAThttp://www.emocutez.com dan rehat SECUKUP RASA untuk sembuhkan LUKA .. MENGALIR JER air mata, kalau korang tengok MATA simba bile DOC cakap baby die tak der .. RUNTUH JIWA aku .. sedih sangat .. belum ader rezeki lagi ..

Tunggu MAMA ye sayang ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. aku nak berciap jemput simba dari KLINIK .. Simba MAMA datang ni ..ULTRAMEN TARO kim slm kat korang lalala.. Tata ..Titi Brumm Brumm
Korang Rasa?

25 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

sabar yer Umi..abg harap Simba boleh ok nanti

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Terima kasih bang .. tak sabar nak amik simba ..ni ha tunggu En. Abah datang huhu

Jue berkata... Reply To This Comment

Kiut eh simba eh mama simba hihi
Tp mun baby nya kuar, sik tauk dpt sik survive hor. Tdah simba tek. Dah la kiut. Sa mok cubit2 jak hoho

Oit ko pagi2 dah mlpskan gas bracun. Nang mok kna fire tok

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

umi..Misz Domu bca cam xd perasaan..misz Domu zsuka kucing..ahakz..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha .. makceh ..orang kat cnun lagik la cun ...kacak alu sora ..mantap da. Mun kmk tok laki dah agau dah dengar sora kitak ..

jap gik kmk berangkat la hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Domo: Hahaha tak pe, mungkin pengolahan ayat tak menyedihkan hihi

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

tedah simba yunk. sebak mek baca. mun mek dan dan nangis terus depan doc...hehhee

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

cun nya umir ni rupanya..
kiutnya simba. sedih nya baby simba xsempat diselamatkan. sabr je la. yang penting simba selamt. tp simba pun mesti sedih.

wei ko pesal slalu mintak mee kari kat aku. aku dah lame tak jumpa mee kari. meh aku nak mintak laksa s'wak plak kat ko. cepat cepat.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

kalau jue suruh baru aku nyanyi. hahahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi sis umi!

xper umi,yg penting simba okeh!

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

semoga simba cepat sembuh.....kalau nak baraikan komputer tak de masalah...tapi kalau nak baraikan kucing memang dapat tenung je laa... heee3x...ceria2 selalu yeee...jangan sedih lama2x

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sdg dlm mood berlibur dlm hati.... "Kirim aku malaikatmu biar jadi kawan hidupku dan tunjukan jalan yang memang kau pilihkan untukku.."

http://www.youtube.com/watch?v=-OBWSL0wva8

p/s:-sis Umi cubelh dgr okeh...*jgn sedih2 taw!

hanabunga berkata... Reply To This Comment

wslm *jwb slam ultraman taro.hehe

Sedihnyaaaa dah berdarah 5hari.kesiannya kat simba.hurmm hana tumpang sedih gak umi.even hana tak suka kucing tp bila jd cm gini hana tetap kesian.get well soon simba!

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

kesian kat simba ....:(
xde rezeki redha je laa... humm..

naga berkata... Reply To This Comment

Syukur Alhamdulillah, sejuk air dalam peti ais dengar Simba dah selamat.Anyway pastikan lukanya tidak bernanah, takut ada jangkitan.

budak penjara berkata... Reply To This Comment

papa ada ank gak tau..awan dan dania..tapi anak papa arnab..so mmg kita xleh satukan anak mama dengan ank papa..haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Auk cian simba ..nya time tok lemah cikit ..selalu ngiaw2 ..tedahnya uuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahahahaha simba memang kiut ..selalu jak rasa nak kiss nya.


Hanie kan selalu mkn mee kari sebab tu la umi tegok hahaha.Boleh hantar laksa srwk ..kang berulat bau tau haha


Hanie try la nyanyi ..umi c sabar nak dengar ni

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman: Trmn kasih bang ..haha amboi bang ..abang nie memang teror dlm hal komputer hihi ..semua hal pembangunan pun teror ..chayo2!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi wahhh nanti sat umi bukak u tube ye ..mcm best je tu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi terima kasih hana sebab doakan simba ..syg hana ketat!



Nana: Hai cik adik manis ...tu la cian die ..tak leh beranak dlm jangka masa singkat ni



Budak penjara: Haha ada anak arnab? wahhhh comel2..suke2 dengar hihi

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

Sabar ya umi...sedih puulak rasanya...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis Rose: Terima kasih sis .. harap simba ok ..hrmm

bella luna berkata... Reply To This Comment

sedey je tengok gambar SIMBA, tapi alhamdulillah, simba dah ok kan sekarang? umi pun jgn sedih2 tau,nanti lau umi sedih simba lagi sedih,uhuhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Trm kasih bella ..cyg kat bella ..simba sekarang rajin makan ubat ..mcm ketagih pun ader gak hahaha