Khamis, 6 Oktober 2011

TWINKLE MY LITTLE STAR
Mat pagi semua .. Umi dah kembali!!!http://www.emocutez.com .. MAAF kawan2 .. semalam aku balik akhir dari KUCHING .. Jadi tak sempat nak update BLOG and singgah ke blog korang .. Tak pe, hari nie aku akan BLOG WALKING sepuas puasnya sambil lepaskan GAS BERACUN KU .. Nak tak??? nak nak nak .. hihihihihi ..

Semalam aku hantar TWINKLE ..http://www.emocutez.com Doc cakap tak da yang SERIUS. Cume makan ANTIBIOTIC je. Twinkle ade ALLERGIC MAKANAN . Mana taknya .. aku makan KOPOK .. Die nak. Aku makan AYAM .. Pun die nak .. semua la die nak  TELAN .. termasuk la WAYAR ELEKTRIK kat umah aku .. RAKUS tol Twinkle ni .. nasib baik dah OFF PLUG. Lepas ni Twinkle akan dikuarantin dari bermain kat RUANG TAMU hihi.


Mesti korang tak pernah tengok TWINKLE kan?http://www.emocutez.com Twinkle nie, merupakan HADIAH dari EN.ABAH, sempena aku kerja di tempat yang baru pada tahun 2009. Jadi die lah peneman aku sepanjang aku disini .. Alhamdulilah Twinkle masih CHAT sejahtera ..


Jom ikut aku Zasss ...

 Hi .. namaku TWINKLE 

 Yam yam .. tak leh mintak ar ..

 Zzzzzzz .. ahhh gantoknya.

 Mama jahat bagi MANDI.

Skodeng yerrr?
Ni TWINKLE dah beso .. gambo pas balik dr KLINIK

*
*
*
Dialah peneman aku .. selain merangkap http://www.emocutez.com GOALKEEPER team futsal SIMBA dirumah. Dah 2 tahun die bersama aku .. Tak sanggup aku KEHILANGAN nya .. harap TWINKLE akan sihat dan tak sakit lagi .. AMIN. Aku ader 2 RABBIT .. Twinkle and TWILIGHT .. Esok aku citer pulak pasal TWILIGHT ye hek2 ..


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi ..Brumm Brumm ..


Korang Rasa?

32 comments:

eva berkata... Reply To This Comment

oooo sayangg.. cne lamak ilak ktk menyepi denggg.. rindu weyhh hehe

aiiee mek teringin mok inang rabbit koh..sennag x.. agik2 ada pusak juak.. x berkaie cdak kah.. mcm kmk juak ada pusak..

cgek gik.. knk gamba DP mek xda kuar tempat komen ow.. tang jadi hantu puteh mek cya hahaha

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

mmg penyayang lah awak ni mi.. Ingatkan ada kucing jer... Arnab pun... Yg bestnya... Semua comel2... Terutamanya simba...huhu...

Psst:- mie asya pun tak sempat singgah blog awak semalam...jgn mara k... Hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hahahahaha ktk tok nang lawak la eva, jadi antu indah. Blog kmk tok stueng eva, mun kmk bukak blog pake pc opis ..semua aligment lari ..hairan kmk.

Hihihi ..comel rabit eva, nya mun ktk selalu main and cakap2 gan nya, nya leh jadi manjak ..mun nak inang .. ktk kenak ambik nya sedang2 kecik. Time ya ktk leh latih nya kemeh and berak kat bakulnya .. mun ktk ambik besar ..sesah nak latihnya ..mandik pun nya takut.

Cdak rabit tok, c susah jaga, asalkan ktk jaga mkn minum and kebersihan ..insyallah panjang umurnya :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Yeyayyyyy asya dah update. Umi semalam cuti .. pun tak sempat singgha kat blog asya. Tak pe dear ..umi faham kalau asya tak sempat ..mesti banyak kerja and kuliah tu :.

Yang penting sekali ..asya ingat kat umi selalu ..umah!

khairul berkata... Reply To This Comment

rajinnya Umi bela haiwan2 ni..pecinta binatang rupanya

~ NANA ~ berkata... Reply To This Comment

eh twinkle??? macam nama kucing hubby i jer...hihi

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

amboi kiuttnyaaa... itu gambar boleh buat wallpaper...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi aa bang, umi ni pencinta binatang .. barang siapa yang memukul binatang yang tidak bersalah .. nescaya kasut umi akan terplanting di wajahnya hihihihihihihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana; Hihi ye ke nana? wahhh best tu .. nama yang glemor hihi ..

Salam pekenalan nana :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman and sis sue: Terima kasih :) .. mereka ni la yang penghibur hati dikala sunyi ..cehwah :)

bella luna berkata... Reply To This Comment

umi,bella pun ada arnab,ade 3 ekor lagi,hehe,.ske letak kat ruang tamu and main lari2 ngan die,hehe..wah,twinkle nie epal pun makan,mmg terbaik la,hehe

RazFiRa berkata... Reply To This Comment

TWINKLE TWINKLE LITLE STAR.. HEHEHE..COMEL LAH! I LIKE!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Yay bella pun ade ..diorang ni manje kan bella .. betul tu sue tengok diorang berlari ..ni mesti bella suke main lari2 gan diorang ni ..diorang pandai kejar tau hihihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Raz: Hihi sedapnya lagu tu .. chak!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hai sis umi,sore..

twinkle tu comellah...beshlah umi ade bela kucing & arnab mesti meriah kan umah sis umi..

sis umi dah baby blm?opss..hihihi...

brum...burmm *tiru sis umi*

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahahaha uchi ni nakal ar, umi lom kahwin lagi la .. insyaallah kalu ade nanti umi pi tau ye :).


Hihi memang meriah sampai family pun cakap ..umah umi mcm zoo negara .. nasib baik dah tak kongsi rumah gan orang lain hahahahaha


Jiran pun mesti hairan sebab umi selalu balik krj cakap sorang2 ..hihi

hira berkata... Reply To This Comment

comelnya~ NAK! >.<

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hira: Hihi nakalnya hira ni ..terima kasih krn singgah :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

eh biar betul tu sis umi? lah ingat sis umi dah kawen..adoidogok!

abis en.abah tu saper?

oh sis teda tweet iye okeh xper2..ade blog ni dah kire oklah bole uchi ketahii perkembgn sis umi dari blog kan..

btw tqvm n takecare sis umi!
daa..sugeng dalu...

sis umi mkn kuih baulu,uchi cau dulu...

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

EEEEE....renab ya mengingatkan mek dgn mek pun renab dolok. exactly kdk nya...mek namakan brownie..hehe

tp nya ilang koh. di curi org kali :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Aduuu cian kitak zie, mesti sedih gila .. jahat juak orang ya hu. cdak renab tok mun kita selalu main, cdak manjak jak .. kiss kiss pun boleh hihi :)

Yeayyy nak pulang da ..biz opis hour hihi

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

arnab ye ingat hamster..huhu..comeyy ler.....mcm umi gak.. :P

@juera berkata... Reply To This Comment

oooo suka rabbit eh..kite plak ske guinea pig..tp x jmpe lg la guinea pig yg comel2 utk dibela..hik3..

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

ummiiiiiiiiiiiieeeeeeeee

saje je jerit sesuka hati. comel nya twinkle. tp aku tak berani kalaul ada depan mata aku lari laju laju. takut kene gigit.

eh apsal kat ofis aku ni cam bau beras tebakar.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Hihi nana nie .. aa kalau rabit masih kecik memang muke nampak mcm hamster hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Juera: Terima kasih krn sudi singgah dan komen entri umi :). Comel guinea pig .. tapi susah nak cari kan? tak pe, umi doakan juera dapat pelihara die 1 hari nanti ye :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi nakal a hanie ni .. mungkin tu rabit tu ganas kot .. kalau jmp twinkle mesti hanie cium2 kot hahahaha.


Aik hanie ..jam 6 petang hanie belom balik lagi? hihi ade orang tanak nasi ye. atau ade ..jeng2 kat opis tu hihi

hanabunga berkata... Reply To This Comment

EEE COMELNYA HANA TERINGIN NAK BELA REBIT TAPI ABAH TAK KASI UWAAA :'(
RINDU HANA TAK?HEE

Saiazuan berkata... Reply To This Comment

arnab yg comel~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi tak pe hana ..nanti hana bela bila hana dah habis belajar nanti ..baru dapat jaga sepenuh masa hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Saia: Terimakasih krn sudi komen disini ..twinkle memang comel :)

Jue berkata... Reply To This Comment

uish comel na juak!!
mun aku err takut mok pegang hahaha
especially mun nya dah start jln2 ka lompat kah berenang kah hahaha

ada kwn ku bela sbb mok di makan ><~