Selasa, 26 Mei 2015

PRODUK KESIHATANKU

Mat pagi semua ... jam 02:30 pagi ..ni dinamakan pagi2 buta da kacau org hihi.

Hari ni umi nak cerita tentang minuman awet muda .. chak! Terajin pulak update .. tersedar tidur dikejutkan oleh si comel hihi.

Lepas 2 bulan bersalin ni ..barulah umi terfikir nak menjaga kesihatan dalaman ..sebelum...ni ambik acuh tak acuh je hihi .. dah nak meningkat dewasa dikatakan ahaks ..

Umi actually beli 2 supplement .. haa .. dasyat tak .. sukati je umi ni ... umi ambik kcolly n pearl white .. 

Time mkn kcolly tu ... umi just sempat mkn 5 hr je ..sebab umi takut tak sesuai ketika menyusukan baby ..last2 umi bg kat adik je hihi

Lepas tu umi tgok kt tv3 ..kata pearl white boleh utk ibu menyusu anak ..

*
*

Kcolly ..
Tak sempat habiskan hee

Pearl white ..
baru 2 hari makan

Ubat utk ceaser umi hee

Ubat untuk kaki n baby

Last sekali try 
minyak anugerah hee

Haa .. seronok pulak beli produk kesihatan tau .. Jum kita jaga kesihatan .. badan chat .. fikiran pun tenang .. alhamdulillah ..amin40.
Korang Rasa?

Isnin, 25 Mei 2015

MAJLIS AQIQAH BERLANSUNG

Mat mlm semua ... haraf kawan2 semua chat je .. umi sefamily alhamdulillah chat .. amin40

Lamanya umi tak update kan? Mcm nk dekat sebulan gitu hihi.. alhamdulillah majlis aqiqah nur arina berlansung dengan lancar walaupun ada sedikit kekurangan ..

Baju majlis .. tailor tak ciapkan ..lari da tema purple .. dan pelamin buaian berendoi tak setimpal dengan harganya huhu .. tapi gambar dari op ..best2 belaka .. chak.

Jum ikut umi zass..

*
*

Gambar dari Op abgsyuk 

Album .. free A4 gambar
Dan pendrive ..piwettt

Photo kanvas

Candy bufet

Hihi props
Tak prepare  proper meja


Sempat sambut anniversary ke 3

Sambut hari ibu gak hihi

Itulah serba sedikit cerita cinta majlis aqiqah nur arina (^_^) ..

Haraf kawan2 semua terhibur .. nanti kita jmp lagi ye .. Take care ..
Korang Rasa?

Ahad, 3 Mei 2015

THE DAY BEFORE EVENT

Mat pagi semua ..umi harap kawan2 cerah dan ceria mcm fair n lovely(iklan jap hee)..

Tinggal 1 hari lagi before majlis berlansung .. tak sabar rasanya nak tunggu esok ..ecehwah mcm nak kawin bunyinya ..ishk2

Jum ikut umi tgok ..progress hari ini ..

*
*

Gula2 esok pg masukkn
Kalau awal sgt ...
karang semut

Setting pelamin


En.Abah and ayah umi dh setting kerusi kat luar rumah. Catering pun dah set dan kambing on da way utk disembelih.

Lepas ni mst umi boring... tak idea nk diy huhu. Apapun ..umi doakan n berharap agar majlis berjalan dgn lancar .. amin40x
Korang Rasa?