Khamis, 27 Oktober 2011

LAGI KES PENYIKSAAN

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Harap korang semua CERAH dan CERIA seperti FAIR&LOVELY .. Haa hari ni hari Khamis .. dengan sukehatinya aku nak buat WORDLESS THURSDAY. Memang tak ACI .. Sebab ACI kat india arrrr .. bukan aku yang cakap yer .. tu haa UPIN IPIN hihi.


Haaa bak kata Mizz NINA http://www.emocutez.com .. What You Waiting For .. Jom ikut aku Zassssss ..

*
*



AWEK .. Nak bekenalan?

Disebalik WAJAH yang MANIS

Hrmm .. BELAIAN kali yang TERAKHIR

*
*
*
*
*
*
*
*
*

Apalah SALAH dan DOSA haiwan nie di SIKSA sedemikian?

Dimanakah sifat PERIKEMANUSIAAN?

*
*
*

Haa apa macam?http://www.emocutez.com Korang mesti RASA OREN kan?Walaupun nie citer lame .. Tapi IMPAK tu masih BERBEKAS kat hati aku .. Hrmmmm 

Kalau ikutkan hati aku yang http://www.emocutez.com PANAS mcm MAMEE SLLRRP BERAPI nie .. nak je aku ambik muke die and KENTUT-KENTUT die, sampai laa die "-----". Dasyat gak Kentut aku nie hihi.  Sesedap OREN jer die ni .. hari nie hari die .. Esok lusa hari kucing ni pulak .. Tunggu la kau AMOI. Hrmm ..


Dibuatkan cerita lahttp://www.emocutez.com .. aku ade kenalan .. die ni memang GEMAR menganiaya kucing .. memang hati terlebih BATU die ni .. tak lama selepas tu .. die accident and MATA sebelah BUTA .. Haaa .. Itulah GANJARAN yang die dapat .. belum lagi BONUS LINK die kat ALAM satu lagi hrmm.


Renung-renungkan http://www.emocutez.com.. dan selamat beramal .. Zam zam ala kazammmm
Korang Rasa?

33 comments:

CikguShikin berkata... Reply To This Comment

takut la tgk..kesian..apa la alaasan die bt cmtu kan

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

ayooooo... amaaaa...paaa... giler kejam amoi ni...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cikgu Shikin: Hrmm tak tau la cikgu ..kat mane hati dan perut die ..jahat sekali perangai. hrmm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kaz&sis sue: Bkn setakat kejam ..mcm sakit mental pun ade gak ..kalau die ni ade kat depan umi ..nak je umi gayang die bang hrmm

Gen2Merah berkata... Reply To This Comment

ahaaaaa... inilah orang pempuan dalam Yuotueb yang bunuh anak kcuing sampai macam tu kan...

tak guna punya pempuan sial.. kalau aku dapat dia aku nak try pula pijak2 mata dia mcm tu.... baru dia tau.. eee gerammm...

p/s izinkan saya copy gambar2 ni ya.. nanti saya bagi kredit bila2 ada masa saya nak buat entri pasal ni...

salam persahabatan,,

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Gen2merah:Waaaaaaaaaaaaaaa senyum umi bace komen ni ..tu la pasal ... kalau dapat die ni kat depan mata ..mesti kepala die pecah jugak mcm kucing tu .. jahat betul die ni kan huhu


Tak dapt copy .. sebab umi dah buat tak dapat dicopy .. nanti kalu geng2merah nak ..kat google banyak diletakkan

eva berkata... Reply To This Comment

aieee.. tok mena kahhh??????? gila nakkk.. adoh22.. sakit hati mek ngga aie

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Huhu tok bukan tahap sakit hari eva ..tok tahap gilersssss huuuu jahatkan amoi tok

khairul berkata... Reply To This Comment

x dak otak punya manusia..harini abg bz skit la Umi..sorry lambat singgah rumah Umi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Tak pe bang .. janji abang ada singgah :)..mesti banyak program abang ni :)


Hrmmm orang ni sengal bang ..jahat sangat tu die rileks jer buat binatng mcm ni

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

otedah ngeng yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. pu**m*k benaaaa. yah! nyumpah dh kmk.

manis ka muka ya? kedak sial jak

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

eeeeeeeeeeeee emo kmk aie umiiiii. kimak mpuan ya. yahhh...alu x censored gk da ayat mek. HAHA

eva berkata... Reply To This Comment

zie : hahahahhahahah!!!! lucu zie tokk.. prey mek.. p nang emo abisss eyhh

eva berkata... Reply To This Comment

amoi tok nang jahat.. bodoooo amoi tokkkkkkkkkkkk.. bodo eyhh... kasut ya k jalan hentak jalan.. bukan molah pusak gya.. ishhhhhh

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

xtau la kenapa diorang ni kejam sgt. balas balik kang baru tau.

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

Eva....hahaha. maok nya x emo mek yunk. alu kuar ayat² puaka mek. HAHAHA. kit ti ku eh. paloi amoi ya.

mudah² nya di polah org gya juak kelak. tedah nyeng ya

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: haha tetak kmk baca komen ktk koh .. apa kata kta semua tinjak paalak nya pake kasut 5 inci kita .. amoi tok nang gilosss

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Kmk pun sedih bila orang buat pusak mcm tok ..mun diikutkan hati mau jak pi tinjak nya .. nasib la kita tok msh da undang2 kan huuu ..harap setiap perbuatan akan dibalas jua hrmm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Bena apa dikata ktk ya eva .. kasut ya dijadikan untuk diguna ..bukan untuk jd pembunuh huuu .. kmk jadikan entri tok sebagai pengajaran buat kita semua huuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Tu la pasal hanie ..amoi ni memang jahat hrmm

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Ni kat Taiwan eh umi??kejam sgt!

Gen2Merah berkata... Reply To This Comment

oo iye ke.. patut lah sya try klik tak dapat... inagatkan line tenet slow.. rupanya mmg x dpt copy. thahnx ya inform.
nice entry

dhiera berkata... Reply To This Comment

tak sanggup tgk gambar terakhir~ wuuuu

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

wei ko org petama keen tag kat sini. yeeeehaaaaa...

http://juestan.blogspot.com/2011/10/tag-vip-untuk-hanie-jue.html

naga berkata... Reply To This Comment

Bukan rasa oren agik Umi dah rasa cili. Ya Allah ya Tuhanku..kejamnya. Kenapalah dalam dunia tuk ada lahir seorang manusia macam ya. Sakit nya ati mek Umi.....

Sori Umi, mek lambat sampey ke site kitak. Riwut sikit ari tuk, tapi mek akan tetap jenguk Umi ngan Abah ari2. Insyaallah. Ni berita anak cucu tak ari tuk? Nak mek situ mua sihat, agik tegeley-geley kekenyangan.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha soalan cepu logam ya hanie haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Naga: Yala bang naga ..sewel amoi ya .. c pa, kat cinun lak nya kenak balas ..


Trm kasih bang ..terharu umi sob sob sob ..cucu kmk makin la mancal ..jalan2 bage pakison jak ..gelik ati tangga .. hahah ..cucu ktk tergeleng kenyang ..cute ehhh .. rindu plak nak baca entri baru ktk bang

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Tak pasti umi ..yang pastinya die ni kat orang asia ..tapi kat luar negara la huhu



Gen2merah: Huuu maaf bang sebba tak dapat copy huuuuuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Dhiera belum tengok gambar last yang betul lagi ..mesti nangis ..huuu

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Ish..apa nk jadi dgn dunia skrg ni? Kekejaman melampau..ish. Harap golongan macam ni akan jd lbh minoriti....asya ras mcm kekok lak nak komen2 ni mie..rasa cam da berbulan2 xsinggah kat blog kwn2.edeh...

Ait mie...da tak pakai tagline tata titi tutu..broom2 tu keh?ehehehe..suda tukar ka?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hahahaha nakalnya asya nie .. lama dah tak jumpa asya tau ..asya mesti penat dengan kuliah dan kerja ..


Hahaha saje tukar ayat tu ..nanti guna balik :)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

pompuan kalau dpt tgkap siat je kulit dia. pastu kuarkan mta dia pakai tumit kasut cam dia buat kat kucing tu.

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

berkurun jugak citah nih umi..tapi nana x sanggup tengok siksaan terhadap anak kucing tuh,,,

sedih yg amat sangatt :((