Selasa, 4 Oktober 2011

CUCUKU SAYANG

Mat malam semuahttp://www.emocutez.com .. hihi hari nie kite bertemu untuk kali yang kedua nya ..YEAYYYY .. Harap korang semua tak BORING bace entri aku .. kalau BORING aku sebarkan GAS BERACUN aku hek hek hek .. Esok aku CUTI .. Sebab nak hantar TWINKLE .. Rabbit aku sakit .. sedih tengok bulu2 die tercabut sebab GATAL. Haaaaa .. Harap TWINKLE cepat sembuh .. AMIN.

Seperti yang dijanjikan http://www.emocutez.com .. Terutama sekali kepada saudara UCHI yang REQUEST ..  Aku PERSEMBAHKAN CUCU-CUCU kesayangan aku yeayyy!! Oleh kerana EN. ABAH super duper EXCITED .. En. Abah dengan SUKARELANYA amik cuti dan bertindak menjadi BIDAN kepada MOMORU .. Hahaha kalah aku. Die memang ade SIX SENCE kucing nak beranak kot hahaha.


Cucu2 aku nie lahir  semalam .. iaitu pada 03/09/2011 jam 04:30 petang .. Selama 2 jam lebih MOMORU meneran .. akhirnya keempat-empat cucu aku selamat dilahirkan, AMIN .. Sekarang, korang leh lah panggil aku NEK UMI atau NEK DAYANG hahahahahahaha.


Jom ikut aku Zasss ..

*
*
 Ibu yang keletihan meyusukan anak2


 Terdapat kekotoran sedikit disana hek2 ..

Tadaaa nie la cucu pertama aku hahahaha .. lebih kepada bapaknya Si ABU.



Comel tak?http://www.emocutez.com hihi. Nama untuk CUCU2 aku nie belum ditetapkan lagi.. sebab EN. ABAH nak pegang  TANGUNGJAWAB nie  .. Ecehwah, ader-ader aja aku ni sih. Nanti time SIMBA beranak ... barulah TURN aku, YES!! .. Kalau dulu name anak2 aku .. ZORRO .. RAMBO .. NEMO kali nie rasanya nak bagi nama SINGKONG kot. Yerrr aku anak SINGKONG.  Hahaha ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brumm .. Brumm
Korang Rasa?

15 comments:

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

oh simba blmberanak lagi ke sis umi?

aduhai name pun dah pelik..

btw slmt bercuti & slmt mlm sis umi........

sis umi ade tweeter tak?

eva berkata... Reply To This Comment

cuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! anak pusak mek dah besar ckit dah.. hehe

CayZal berkata... Reply To This Comment

dah register nama ke blum..
saya cadangkan yang kaler itam putih tu bagi nama runny @ rooney..
muahahaha..

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE....tiutttt yunk! gerammmmm mek. tahniah ktk dh bercucuk..hehehe.

mek pun cucuk byk dh ninggal :(

khairul berkata... Reply To This Comment

mai abg satu hehe

RazFiRa berkata... Reply To This Comment

wuhuuu comel gile!!!

UYC berkata... Reply To This Comment

sy kn lg ensem dari awk :P

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... tahniah sebab dah jadi nenek....

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi where are u today?

oh bercuti iya, emm ok bagus2 aar...

Perfumes Farm berkata... Reply To This Comment

hi..lets join Perfumes Farm Contest and grab a chance to win fragrance mist from Victoria's Secret..

http://perfumefarm.blogspot.com/2011/09/perfumes-farm-contest.html

mia kaftiya berkata... Reply To This Comment

perhh.. ramai giler cucu die.. :o

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

omey omeyyyy tangat tangattt!!! nak atuuuu ummi...nak atuuuu....hikhikhik

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi: Terima kasih semua sebab singgha dan komen blog umi ..syang semua .. muah2!

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

oooo...aku suka kaler grey ngan kuning tu. comel comel comel.

nek dayang. nek dayang.

Jue berkata... Reply To This Comment

yobih!!kiut ada juak aih!!!
rasa mok picit2 smpi nya meow2 hihihihi guro jak!!

mun dah besar mesti kiut gik!!!