Rabu, 19 Oktober 2011

MAAFKAN AKU

Mat pagi semua .. 


Pertama sekali, AKU nak MINTA MAAF atas segala KESALAHAN aku terhadap korang selama nie. Halalkan MAKAN MINUM aku sepanjang pekenalan kita selama ini ... Tolong sampaikan SALAM aku pada MEMBER-MEMBER BLOG kita. Katakan pada diorang .. Aku minta maaf atas segala kesalahan aku .. Terkasar bahasa .. dan Mencabul bahasa .. Terkentut-kentut dan katakan pada MEREKA yang aku SAYANG KETAT2!!! kat diorang. Kerana selama ni SOKONG Blog Umi Abah ni ... Tanpa korang siapalah aku. 


Mungkin ini adalah kali TERAKHIR kita JUMPA .. Mungkin nie jugak ENTRI TERAKHIR dari aku .. Simpanlah KENANGAN semasa kita bersama dalam 3 BULAN nie yer kawan2. Setiap yang HIDUP pasti akan PERGI ... 


Aku terpaksa PERGI ...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ke JEPUN untuk membantu ULTRAMEN .. Kalahkan RAKSASA TOKEK .. Hahahahahahha!!!!


Apamacam? Leh jdi ULTRAMEN JEPUN terakhir tak aku? hihi


Pengaruh tgok citer katoon banyak nie. Jangan mara ar .. Gurau tande nye sayang .. Alo lo ..TOLONGGGGGGGGGGG! .. Jangan la baling TELOK kat aku. Aku suke ape TELOK .. Fav aku tu beb .. Telok dadar. Telok mata LEMBU. Menu terakhir fav aku oleh HANIE .. Telok mata KANCIL. Tu jer laaaa  RAHSIA kentut aku selama nie .. Tolong ..Tolong ..


Sebenarnya aku SEDIH ni .. SIMBA mengalami KOMPLIKASI .. Sat lagi aku gi KUCING anta die kat KLINIK .. Dah la HUJAN LEBAT ni. Mcm tau2 je aku SEDIH. Kreadit to Bang NAGA sebab bagi INFO pasal KUCING .. Doakan keselamatan SIMBA ye kwn2. Die tengah mengandung tu .. sedihnyaaaaaaaaaaaaaa ...


Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm .. Senyum seindah SURIA .. Lambang Cahaya .. Kau tersenyum .. Ku terkentut .. Indah berseri .. Lalalala kebammm boommm. (Hujan Lebat)
Korang Rasa?

29 comments:

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

kot ye pun nak jadi ultramen pun jangan cakap lagu tu... ultramen kan bisu!!!!.... yang dia tahu cuma "haiitttt!!!!" lepas tu dia zasssss.....kat raksaksa...haaa3x

✿Aisyah Tan Peggie✿ berkata... Reply To This Comment

hehe... leh tahan sengal! kelakar

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

umi slmt pagi...isk umi ni buat kite sentap je...

apepun moge simba xape2 iya...

khairul berkata... Reply To This Comment

Umi ni..wat suspender jer..ingat ka nak p mana tadi

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

LOL! Tertipu hamba di sini!! Lama dah tak dapat SMS macam ni.. HAHA



Semoga Simba cepat sihat..

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

HAHAHA. ngegeh ktk ya. ingatkan apa tek :D

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

hahahaha...aku dah agak dah prank entry je ni. hihihihi..

Elie Lily berkata... Reply To This Comment

kem slm otomen tau! :p

bella luna berkata... Reply To This Comment

buat bella berdebar2 je bace entry umi,haiyaa lau ade depan mata bukan setakat telur je bella bagi umi,tapi semua bella bedal baling kat umi tie,hehe,.uh uh sian simba,moga2 simba cepat sihat ye,.umi hati2 g Kucing ye, hujan nie jgn lupa bwk payung (:

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis Sue: Hihi saje je nak mengacau ..iye tak ye .. ultramen kan tak pandai cakap ..die pandai angguk je haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aisyah: Hihi terima kasih aisyah :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Uchi umi pun berharap sangat simba ok ..sedih umi menghantar die tadi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi umi ni memang suke mengusik hihi :). Chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hihi aaa umi pun, tertipe je nak kenakan orang pakai blog hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hihi .. haha auk zie ..dah lamak kmk tok soot hihi ..jgn mara ar :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Elie: Sat gi umi kim salam kat ultramen ar ..nak yang mae? ultramen taro ke atau yang ultramen zimos? haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Trm kasih dear .. trm kasih sebab prihatin gan simba .simba kat wad sekarang ..sat gi umi tepun misi ..


Ade umi bawak patung .. kalau dapat bawak khemah pun umi bawak hihi.


Alooo jahatnya nak baling semua ..baling la makanan ..pat juga dimakan hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha hanie ..sape la cikgunye .. klau tak tumpah ke lauk hek2

hanabunga berkata... Reply To This Comment

eei mencik tauu!igtkan umi nak gi mana la smp 3 bulan.baru nak sedih2.tgk2 pasal si kucing tu ke.eh eh get well soon gtau kat kucing tu k :)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

tumpah ke lauk ye. hahahaha..ko memang sah tejangkit dah ni.

tak balik lagi ke. kat mana ni.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hahaha saje nak kene kan kawan2 ..suke je haha.


Uuuu nanti umi pi tau simba yer ..cian simba sakit uuu ..tak tau mcm mana keadaan die sekarang ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha yer ..korang kan sifu i ..mesti belajar setiap gerak geri sengal tu ..baru hidup ceria hihi


dah kat umah da sekarang ..baru balik dari kuching hihi

Jue berkata... Reply To This Comment

Oit suspen jak!mok kna fire tok! Hahaha

Dah balit dr kuching tek nak, camney result dear? Simba tinggal cnun atau ko da mbak balit. Ko tok cam aunty aku, mun kucing nya sakit, nya join sakit juak. Jd ku phm pa ko rs. Hrp simba sikda pa2. Cpat sembuh sak pak kaco ko balit =) boh sdih2 arr. Senyum skit

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hihi nkal a kitak ..auk kmk baru jak pulang dr kuching ..simba kenak bedah ..baby nya lemas ..and terpaksa buang huhuhu


Esok turun gik ke kuching ambik simba kat klinik ..huhu ..sayang cdak mcm anak dikpun hihi


Thank u jue ..syg ktk ketat2!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

i hope hear good news about simba tomorrow umi!

jgn sedih2 arr...umi kn ceria urg harus kuat taw!

okeh daa gtg gunite moge sume baek2 saje..even sis umi & pet2 yglain..

p/s:-tqvm for wish my besday..

budak penjara berkata... Reply To This Comment

otomen tak hebat..kamen rider lagi ganas..haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi trm kasih uchi ..sat gi umi gi ambik simba kat klinik hek2 .. uchi take care gak tau :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Budak penjara: Haha tak tau pulak umi ade kamen rider ..best ni haha

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

lorh..gi jepun x hajak..pom..

xper nana ade doremon laa...bile2 mase boleh pi..muahahah