Isnin, 24 Oktober 2011

PHOTO SHOOT BY EN.ABAH

Halooo Koniciwahttp://www.emocutez.com .. Konica ... Sawadicap ... Somtam .. Morning .. Evening .. Night .. Sore huhuhu. Hari nie bermulanya EPISOD BARU .. Bukan episod CINTA yer kawan2 .. Hari ni mcm biasa aku nak JAMU korang dengan HIDANGAN yang ENAK lagi LAZAT .. semestinya ALAGAPAS. Hai mcm buat IKLAN pulak aku ni .. Dush dush ..


Hihi daripada akuhttp://www.emocutez.com MELALUT tak tentu hala ... Meh ikut aku Zass

*
*
*

 Hai nama Gua MICHIE .. Gua Kucing JANTAN

 Gua senget sebelah lagi ..baru seimbang hihi

 Praktis jadi MODEL beb

 Hai nama saya YUMIKO .. Saya kucing BETINA

 Kami dua sekawan ..Plus2 adik beradik kembar

Yumiko ko KENTUT ker? Mcm Nek umi gak lorr ..


Apamacam? Comel tak dioranghttp://www.emocutez.com .. Hari ni masuk 22 hari umur diorang .. Dah pandai Curi2 makan dah .. Ada hati nak MAKAN tapi tak der GIGI hihi. Minggu nie diorang YUMIKO dan MICHI .. Minggu depan pulak Giliran BLACKY and JUNIOR pulak .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

27 comments:

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

hahhaha..part kentut ya nyuroh mek sengoh sorg..hiksss.

sooo cute lah nyau ya yunk

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hahaha cdak tok pandai bergambar zie ..pandey gejar kamera indah .. cerdit gilak olah ya

khairul berkata... Reply To This Comment

suka betol Umi ngan kucing kan..x pa Umi..pahala tu..nanti bila diakhirat..kucing2 ni yg akan tolong Umi

nida husna berkata... Reply To This Comment

comelnye kucing2 ni. geram tgk

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

tau x..Misz Domu xsuka kucing,...jmpa je kucing slalu pijak..baling ke dinding..jaat kan kan..tapi ase cuhmey bila wat cm2..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi kucing sangat comel bile part die manje2 .. cute sangat :). Amin .. harap2 mcm tu bang hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nida: terima kasih ..diorang ni cucu umi .. yumiko suke bergambar :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Domo: Waaaaaaaaaaaaaaaaaaa ganasnya domo, tak leh mcm tu tau .. tak baik ..cian mereka .. ui ui

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Somtam! Teringat cerita Thailand tajuk Somtam, kelakar.. hehe




Apsal comel sangat ek kucing ni? Mintak Michie boleh? ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Lame dah tak makan somtam ..terliur dah ni. kat kuching ada 1 jer kedai tere buat somtam ..lapo la pulak rasa.

Hahaha diorang ni memang comel ..geli hati tengok :). Tak leh ..nenek die tak mau bagi hihi

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

kelakar la gambar last tu... pandai je umi snap gambar candid ni.... comel betul Yumico dgn Michi...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Kazman&sue: Hihi tu bukan umi yang ambik gambar ..en abah yang ambik :). Diorang ni memang pandai posing bang hihi

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Somtam tu pedas kan?


Hehe sokay, bela leklok ye.. ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Haha tak yousof sedap jer .. kedai tu memang jual makanan thai ..yam yammmmmmmm ...


Makceh yousof ..umi akan jaga diorang mcm anak sendiri hihihi

aimie amalina berkata... Reply To This Comment

ya ampunnnnnnnn!
comel gile ya amattttt kot
ni betina ke jantan
alololo
x terkata asenyeee
kecomelan nii
hehehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aimie: Hahaha memang terselah kecomelan mereka dengan aksi posing diorang ni ..geli hati tengok diorang start berlari hahahaha

Hunny Kitty berkata... Reply To This Comment

alaaaaaaaaaaaaaaahai somel sangat!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hunny: Terima kasih ..comel mcm neneknye hahaha :)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

comelnyaaaaa anak2 umi dgn abh.hehehe meoww meowww =.=

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku rasa macam dah komen pagi tadi.hurrrmm..

Michie tu macam anak ayam kaler die. comel belaka. nak kidnap jap la..

da dpt idea lom. pandang je sign board kiri kanan nanti dpt la idea tu.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Haha mereka nie memang comel ..cute jer tengok diorang ni berjalan tau hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha ada la hanie komen kat cni pagi tadi ..tapi yang ni entri baru post hihi .


Ye tak ye kan ..si michi warna mcm anak ayam hahaha


dah dapat idea dah ..tak tau sedap tak bunyi ..mcm segal ade gak hahaha

bella luna berkata... Reply To This Comment

alaa,comelnya anak kucing umi,.umi culik mana lak nie?huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Ni bukan umi culik ..tapi umi punye cucu hek hek hek .. comel mcm umi tak?

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Omg!!! Sangat coooomel.... Suka2..sgt bijak cute n...lalalala.untung umi ada cucu comel..ehehehe.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hihi trm kasih asya ..diotrang ni memang comel dan suke tido hahaha

bella luna berkata... Reply To This Comment

wah, ni cucu umi hasil anak umi yang mana? umi tak cerita atau bella terlepas entry nie?huhu >.<
mestila comey macam nenek die,hehe