Ahad, 2 Oktober 2011

TAXI COMEL

Haloooo MALAYSIA ..http://www.emocutez.com Mat pagi semua .. Chak! Harap korang semua CHAT dan CERIA selalu .. haa penat tol BADAN aku semalam .. malam tadi baru sampai kat umah .. Tak sempat nak UPDATE BLOG .. ye .. banyak bende nak kene BORONG semalam .. nak buat PERSIAPAN timang CUCU dikatakan hahaha .. belum barang2 yang lain lagi.  Berhabisan janji PUAS HATI yeahhhhh ..

Hrmmm korang pernah tak naik TAXI? Dulu2 mesti selalu kan?http://www.emocutez.com Tapi zaman sekarang agak mudah membeli KERETA .. lebih2 lagi kereta buatan MALAYSIA dan kereta SORONG .. Memang mudah untuk dibeli hak hak hak ..memandai je aku ni .. Nak makan kasut yer aku ni hahaha.

Tapi kalau TAXI nie ..http://www.emocutez.com korang nak TRY cube tak? Jom ikut aku Zassss ..

*
*




Hihi comel tak?http://www.emocutez.com Tak yah pakai AIRCON pun tak pe hihi .. TAXI nie, ade kat negara JEPUN .. Tapi aku tak tau la ade kat tempat lain gak .. Kalau ade tu .. pi tau la kat aku ye .. kite sama2 kongsi INFORMASI yeahh .. Rupe TAXI ni ade mcm TAXI kat INDIA .. Lupe namenye .. bunyi mcm PIT PIT kan? haha sesukati aku jer ye.


Haaa nak gi tengok http://www.emocutez.com MAK-MAK BUYONG jap .. Tadi aku tengok diorang dah jadi TARZAN kat ruang tamu .. Ketang Ketong bunyinyer .. pas ni benda ape pulak DIORANG nak SELONGKAR .. Ishk2 mudahan CUCU2 aku nanti SOLEHAH .. Chak!


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi Brumm Brumm ..





Korang Rasa?

19 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

comel nya taxi kuning tu Umi

roha berkata... Reply To This Comment

macam tut tut kt siam je teksi nih

hanabunga berkata... Reply To This Comment

amboi comelnya taxi pun.kalau hujan macam eh umi???
wee thanks sbb rindu hana.insyaAllah hana nak buat novel review pas ni.hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Khairul: Hihi memang comel bang ..kalau ade kat malaysia nie,nak je umi try

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Roha: Hihihihi aaa betul tu roha ..namanya tut2 kalau kat india.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Betul jugak ape yang hana cakpa .. kalau hujan ..kite basah bersama hahaha.

Yeayyy tak sabar nak bace entri hana nanti ..lama sungguh hana meyepi.

bella luna berkata... Reply To This Comment

komen bella sama cam cik hanabunga umi,hehe,.taxi nie mmg comel, tapi lau hujan macamana? basah bersama? ahh,tak nak naik teksi canie,.hehe,.cucu? biar betul? umi dah ade cucu ke? konfius bella,.emm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaha bella memang mcm hana punye komen .. tak tau pulak umi ..mungkin diorang berpayung kot dalam taxi tu haha

Aaaa bella, cucu umi tak lama lagi bercucu..sebab anak kucing umi tu nak beranak dah haha

Jue berkata... Reply To This Comment

Kiut jak upa taxi ya. Pakei elektrik kah?kan jepun nang hbat dlm energy saving technology =)

Cucu pusak la tok kan hihi. Dah lam baby kua tek?

Ku br bgn dear. Demam. Bkn adik ku yg sbnr ya. Tp muka mek duak sama sbb time mummy nya pregnant slalu jg ku time kcik n mok anaknya cam muka aku =)

kazman berkata... Reply To This Comment

taxi ni kalau disolek buat mcm autoshow nak masuk kategori apa ye!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahaha ktk tok jue suka na buat lawak .. nasib baik la air diminum kmk tok c tersembur kat laptop haha.


Hahahaahaha nang lawak statemen ktk ya jue .. mun knal mak ktk, mauk kmk report kat nya haha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman: Hihi yang tu kite tanye yang aril lagi bijaksana ..bang khairul bang hihi

eva berkata... Reply To This Comment

cuteee.. p mek suka kaler puteh.. ya cute n tang bersih jak taxi ya.. hehe.. tp mesti slow..k round2 jak ya kali nak.. xda pintu haha

Tasha berkata... Reply To This Comment

mmg comel,mungkin juge mesra alam...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hihi bena kata kitak eva,knk slow2 embak. Mun terpecik air tok nang best hahahahahaha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Tasha: Hihi memang comel tasha ..terima kasih krn singgah :)

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

eeeeeeeeeeeeee...teksi yg wana kunin yg last ya, kejawak li jak. mek maok tumpanggggg k bergamba n k update blog. HAHA

tp syg xda di ctok ow :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hahaha mun ada zie, taxi mcm tok kat ctok ..leh ktk pake berarak time nikah lak zie..unik and kreatif owh hihi ..guro jak zie

Justfun2u.com berkata... Reply To This Comment

agak2lah kan...kena kayuh pakai kaki gak kan... penat lor..