Khamis, 26 Mei 2016

PRADA CANDY

Assalamualaikum dan selamat petang semuaaaaaaa. Lamanya umi tak singgah membersihkan sawang2 di blog umi ni. Rasanya tebal lagi debu kat blog ni daripada make up umi heee .. Aippp mcm tebal je make up pegi kerja%^&!!??????? huhu ...chak!

Umi bz dengan kerja di opis dan dirumah .. mcm tak cukup je 24 jam ni rasanya .. sampaikan kerja di bawak ke rumah dan juga umi buat OT HUHU ..

Alhamdulilah ..rasanya sebelum hujung tahun ni dah banyak POA (Plan of action) umi makin selesai ..syukur2 dengan kerja keras .. dan berita baiknya .. umi mendapat tempat ke-3 sebagai unit yang aktif peringat sarawak walaupun umur umi di unit ni baru setahun jangung..

Walaubagaimanapun .. masih ada ruang lagi untuk mempertingkatkan diri. Betul tak kawan2 ..jgn cepat melatah dan riak .. hrmm munasabah diri.

Banyak cerita yang umi nak ceritakan .. cuma tak tahu yang mana satu umi nak cerita hihi .. apapun .. sebelum umi nak akhirkan diri .. haa jum ikut umi zass gambar ni ..

Kepada peminat perfume pasti suke baca REVIEW PERFUME kan hihi ..chak!!!!!!!!!!Nantikan entri umi next time ye .. Selamat maju jaya kawan2.

Cantiknya women dlm pica tu
Botol perfume pun best

Jatuh cinta dengan botol ni
Harap baunya besttttt

Korang Rasa?

Jumaat, 18 Mac 2016

SK II PUNYA CERITA

Hai semuaaaa.. apa khabar? Harap semuanya baik2 belaka. Umi chat je .. sekarang ni umi sedang cuti2 Malaysia..

Hihi .. umi ambik cuti 3 hr ..sebabnya nk jmp family jauh balik ke kampung.

Sebelum sampai ke rumah ..jeng3 umi singgah ke Kaunter SK II.

Kesayangan hamba


Dah lama giler umi aim nk g kt cini. Perasan bli online and d kaunter adalah 1 perasaan yg berbeza.

Bli kt kaunter lbh puas hati n seronok. Tapi sygnya .. d tempat umi tak de huhu.

Kt kaunter umi d beri nasihat. Tidak menjadi masalah jika kita nk guna produk lain plus produk SK II .. tapi lbh mujarab jika gunakan produk yg sama itu sendiri.

Bila rasa kulit semakin baik .. umi trskan membeli ...sbg stok sblm barang penjagaan kulit umi ni hbs (^_~).

Haa apapun umi doakan agar kawan2 sentiasa bahgia dlm apa jua yg kawan2 lakukan. Amin .. insyallah. Kejelitaan hak milik semua insan. Amin


Korang Rasa?