Jumaat, 14 Oktober 2011

PENATNYA

Mat pagi semua http://www.emocutez.com.... Gah buat pe tu? Rindu tak gan AKU? Mesti korang Geleng2 kepala kan? hihihi .. Haaa hari ni masuk 3 hari aku CUTI .. Cuti kat umah jer, sebab FAMILY datang hek2 .. Ui ui sambil taip ENTRI nie sambil dengar MAK aku MEMBEBEL Hihi .. Biasa la umah aku kan ZOO NEGARA .. Jadi mcm2 ler nak dicomplain nye lalalalalalala ..


Hari ni http://www.emocutez.com aku nak bawak korang tegok gambor CUCU aku .. dah masuk 12 hari UMOR diorang .. Baru cikit bukak MATA .. Yeayyy .. Tak sabar nak tunggu diorang BERLARI ..


Jom ikut aku Zasss ..

 Hai kawan2 .. Name saye .. saye pun tak tau wawawa

 Comel tak? Kuat TIDO cucu aku nie .. Zzzz

 Comel tak ANAK aku? Klon aku nie hihi

Simba jadi MAK GUARD hihi

*
*

Huhuhu ..http://www.emocutez.com Biler tengok mcm nie .. rasa nak cari UMAH SEWA baru jer .. penuh dengan SANGKAR kat umah aku. Mcm mana? ada potensi tak aku jadi PENGURUS ZOO hihi.


Setakat ni je CELOTEH aku hari nihttp://www.emocutez.com .. aku nak TERJAH blog korang pas ni . Rindu nak buat KACAU. Molekul2 GAS BERACUN aku semakin AKTIF berlanggar .. berlumba2 untuk keluar dan disebarkan ke ..Tutttttttttttttttttttttttt. Hanya orang tertentu yang memahami situasi aku ni. Uchi .. Hanie .. Jue .. bersiap sedialah korang Huahhhh huahhh Huahhh ..

Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

31 comments:

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

haaa3x... rumah dah macam zoo mini... kalau nak tengok haiwan peliharaan kita datang rumah umi je laa...

hanabunga berkata... Reply To This Comment

tudia rumah umiiiiiiiiiiiiiiii!!!!penuh dgn sangkar.umi duduk sorang eh??housemate tak kisah ke?hana allergic dgn kucing tau.pantang kucing mai mesti lari.haha umi ada fb tak?nak nak! :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kazman & kak sue : Hahaha gelak umi .. leh2 ..tengok gambor je ye. kang pengsan bang kaz dan sis sue cium aroma terapi umah umi lalalalalala

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi nakalnya hana nie ..rumah zoo ..nak kene cari umah sewa baru. Umi duduk sorang je, tak dapat tinggal gan orang lain sebab banyak anak2 umi :)


Cian hana ..tak pe, umi faham tu ..tak pe asalkan hana suke tengok kucing hihi.


Umi tak de fb ..lame dah tak main ..umi aktif dlm blog je :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt sore sis umi!hihihi wah cucu baru 12 ari umor iya..dah buat surat beranak blm?eh mane twinkle..alahai nk tgk twinklex3...lalala

sis umi ddk umah sewa iya,ingat stay dgn family...

cutenya simba...geram tgk klu dpt abislah kena ngomol dgn uchi...hihihi..

btw masih cuti iya..okeh cuti bgusx2 arr umi..

pix sepatu tak boleh bukak mesti line slow ni..xper2 nnti tgk kat ofis okeh!

lagi satu klu umi nk dunlod lagu tu klik je kat sini:-
http://www.ziddu.com/download/16727700/Vierra_kesepian.mp3.html

okeh daa brumm..brumm...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi iye uchi ..duk umah sewa ..diorang family jauh :). Haha datuk diorang belum pergi pej pendapatan hihi .. name pun belum lagi hahaha

Twinkle ade, baru je buat kekacauan ..habis mengambur barang kat umah.


Oooo patut la umi tak dapat bukak, tak pe nanti minggu depan umi nak tengok, mesti best. Wahh ade link lagu ..sat gi umi terjah yeay ..thank u uchi ..chak!

naga berkata... Reply To This Comment

Jadi ke Umi nak bagi cucu Umi pada kite? Kalo jadi bile? kite pun nak cucu Umi tu. Comey sungguh...geramnyer....

sis92 berkata... Reply To This Comment

aiyakk comelnya mereka culik boleh :)

Bro ahmad berkata... Reply To This Comment

hahaa comelnya anak kucing tu..nak culik sekor boleh?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Naga: Hihi nakal a.. tak boleh tak leh ..cyg cucu umi hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis92: Tak leh culik ..hihi ..umi repot kat bini2 ku gangster nnati chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bro ahmad: Hihi ramainya nak culik cucu umi lalalala ..hihi

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

luculah umi,datuk iya?

twinkle buat kekacauan ?mebe jeleskan ...hihihi..

okek umi try dunlod klu xleh nnti bgtaw iya...

okeh umi...senyum ceria...

*sdg layan perasaan dgn lagu vierra*

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

ok...Zoo terbaru baru di bukak ...!


*asal macam lain je belog...ubah site ea? :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi nakal a uchi :). Okeh uchi, nanti umi try download ..hihi nakal a..


Umi pun nak layan lagu tu kat blog uchi sat lagi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Hihi aa awie, zoo baru bukak ni:). Tak de la tukar awie :).. mungkin hari ni nampak lain sebab background lambat keluar kot :)

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

Oh...yeke...cantik!!!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt mlm umi,singgah sini nk tgk pix2 kucing kesygn umi di slide tue...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Terima kasih krn singgah awie ..terima kasih sebb puji .. tepuk2 syg ..umah21

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi : Hihi aaa tu slide lame uchi .. belum letak gambar abu hek2 ..twinkle and twilight pun tak de :) resis ni lalalalalalalalalalalala

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hai umiiiiiiiiiiiii! ops terjerit kat sini...suke tgk pix slide tue ekceli pix simba n momoru tgk atas...cute je..

sis sbnrye uchi join MB kak long n kak yong tu secara spontan je..mmg xder plan nk join pun..hihihi..

mcm ni klu nk buat MB tue masa waktu tgh santai..mesti ade idea dtg nnti..

okeh gunite umi!muahx2 woit..kena lempang dgn kak long n kak yong...adoi!

brumm..brumm..up satu...*bling* hilg mcm cicakman !!

eva berkata... Reply To This Comment

cuteeeeeeeeeeeeeee!!!!! geram eyhh.. tebal gik bulu klon.. kck upa nya.. cucu ktk nok koat tido tang besar rupa nya.. muka len dak jak..

Saiazuan berkata... Reply To This Comment

suka kucing :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahaha umi bace komen uchi tergelak umi ..mlam tadi umi dah dapat ilham da ..ni semua kerna uchi ..santai2 baru pat idea lalalalalalala


Hahaha diorang ni memang cite .bestnya kalau dapat jumpe orang yang suke kucing ..miawwwwwwwww

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Yeyayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy eva dah kembali.

Auk eva, nya tok kuat tdo .buncit da juak ..dah la ya, congek gik mun c pat nenen .. dapat dengar nya nagis selalu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Saia: Terima kasih ..umi pun sangat suke kucing :)

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Waaah.. Rumash sewa macam tu. Kalau Usop dulu dah kena bebel dengan housemate dah haha.


Comel² belaka cucu tanpa nama tu. ;D

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

ow...dok sorang ke?? xsunyi ke??
wawawa... sangkar besar n bersih...bagus2.. mewah lah anak2 umi tu... ptt a gemok n sihaat..tuan dia pembersih...I LIKE>>> semoga cucu umi menjadi 'cucu' yang baik..xnotty.ahahhaa~

pss:bila nak daftar nama dia??ehehe~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hihi betul tu, tu la umi tinggal sorang2 hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Haha umah umah umi memang banyak sangkar ..tak lame lagi makin beso populasi umi ni asya hihi

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

eeeeeeeeeeeeeeeeee cute da jak nyau oyen yaaaa///geram mek oi..hee hee