Jumaat, 28 Oktober 2011

AKU KENA TAG HANIE

Haloo MALAYSIA!!http://www.emocutez.com Ecehwah .. bunyi mcm MAT SALLEH sesat je aku ni wawawa. Hrmmm hari nie aku tak cerita benda pelik2 tapi hari ni aku nak JAWAB soalan CEPU LOGAM .. BIJI TIMAH .. TEMBAGA yang diberi oleh CIKGU HANIE .. Mudahan aku dapat A + .. amin. Mana tau dapat GIGI PALSU BARU dush .. dush.


Masa tu tak cemburu kat akuhttp://www.emocutez.com ..jadi aku jawab SLOW2 laaa .. tak der Cikgu Hanie nak ROTAN aku .. die TIMANG aku TINGGI2 .. sayang ketat2! ade la hahaha. Hanie .. nyanyi sat ..


Jum ikut aku Zasss.

*
*

1. Kalau aku jumpa sejuta ringgit dijalan?
Kalau aku jumpe laa .. aku 50-50 nak bagi ke BALAI BOMBA ke atau nak derma kat Persatuan HAIWAN sedunia .. Hrmm.

2. Kalau SELENA GOMEZ datang kat umah aku?
Aku akan menjerit sambil cakap .. Selamat Datang Ke ZOO NEGARA Hahaha.

3. Kalau aku DOREMON?
Kalau aku DOREMON .. Aku nak ikut NOVITA skodeng SIZUKA .. Memang GATAI. Hahaha.

4. Kalau BRUNO MARS cakap aku adik die?
Kalau die cakap aku adik die .. aku pi tau la .. mak kiteorang time mengandungkan aku .. minum susu lebih .. Tu la aku putih lalalalala. Mcm ler putih sangat hek2.

5. Kalau aku BIJAK?
Kalau aku bijak .. aku nak cari duit melimpah2 ke LADANG GANDUM untuk membantu orang2 dan haiwan2 yang memerlukan BANTUAAN.

6. Kalau aku SEEKOR SEMUT?
Aku akan cakap .. tak baik makan gula banyak sangat .. nanti kene diabetes .. baik kite makan sayur hek2.

7. Kalau aku BUDAK KECIK?
Kalau aku budak kecik .. mesti aku suke buat muke SEPOSEN .. Nanti der orang belanja ais cream ..

8. Kalau aku ada 10 cent?
Kalau aku ada 10 cent .. aku simpan jer .. mane tau dapat beli RIM 15 KERETA .. lalala.

9. Kalau aku ada TIME MACHINE?
Haaa part nie aku suke ..aku nak jer gi selamatkan mangsa dera binatang dan manusia .. Barulah AMAN DUNIA. Kalau ZORRO buat tande Z .. Aku pulak buat tanya U&A. Glemor cikit.

10. Kalau aku ada 1 tahun BAUCER KFC?
Hari2 aku gi tapau bagi GENG2 aku yg GIAW dan Aaa Uuu tu makan free..

11. Kalau aku SEEKOR BURUNG?
Kalau aku seekor burung .. aku nak BERAK kat orang yg dera kucing. Baru ada feel ..

*
*

Huhu berpeluh-peluh KETIAK aku jawab soalan ni, lupe nak pakai REZONA hahaha .. Haa lepas kene jawab soalan nie aku kene buat soalan untuk orang yang aku TAG .. Haa ni yang best ni hahaha.

1. Kalau anda TERKENTUT-KENTUT time Exam .. Anda?
2. Kalau anda diberi pilihan dapat TEMBAGA .. BIJI TIMAH dan BESI .. Anda?
3. Kalau anda MR. BEAN .. anda?
4. Kalau anda makan BELACAN.. anda?
5. Kalau anda jumpa ALIEN .. anda?
6. Kalau anda pakai GIGI PALSU .. anda?
7. Kalau anda tibe2 rasa nak KORENG IDONG .. anda?
8. Kalau anda tibe2 bertukar JANTINA .. anda?
9. Kalau anda jadi JUTAWAN .. anda?
10. Anda rasa anda nak ape dlm DUNIA nie? .. anda?
11. Kalau anda jumpe AKU? .. anda?


Datukhttp://www.emocutez.com dan Datinhttp://www.emocutez.com yang di TAG.
Bang khairul
Bang Naga

*
*

Kawan2 yang aku HORMATI lagi bijaksana sinihttp://www.emocutez.com .. sila jawab soalan ini .. nescaya korang akan mimpi mandi BELIAN dimalam hari hahahaha .. And korang buat 11 soalan dan TAG kawan2 .. Jika korang free .. sahutlah CABARAN TEH TARIK aku nie .. yahooo ...

Bukan kawan2 lain aku tak sudi TAG http://www.emocutez.com.. Aku TAG diorang ni sebab aku percaya ...diorang akan PAST dengan CERMELANG .. GEMILANG dan TERBILANG dengan jayanya .. 1 MALAYSIA. Sebelum menjawab soalan ni ..jawablah dengan hati yang TENANG .. Soalan aku ni .. SENGAL. Kang berkerut2 korang menjawabnya .. Huah ..huah ..


Sehingga bertemu lagi kwn2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm


Korang Rasa?

23 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

KALAU ERRR...abg dapat date ngan Umi ????

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hahahahaha ..dalam blog je dapat bang .. ni tgah date la nie ..amboi amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bang.

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

Kalau aku jadi kucing....
eermmm...berapa orang la aku dapat jumpa orang baik macam umi ni dalam dunia...

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

hahahaha...part bruno mars ya nyuroh mek perey. hahahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Hihi trm kasih bang kaz dan sis .. mesti umi jadi bintang popular diorang kan? hahahaha syok sendiri.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hahahahaha sot juak ktk tok zie ..lalalalalalal

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

xtau la jue kene kat mana.dia all the time asyik kene gigit nyamuk.

baru hari ni dia tau dia kene denggi. sib baik cepat pi hospital.

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

amboit3 , soklan umi nih kasi nana terkent0t2 doploh kali taw...

jenuh nak jawabnya..haha..thanks umi...lop u more3 than me.. :PP

ase2 nyeww dah ilang ketensionan nana kot..huahua..

naga berkata... Reply To This Comment

Wawawawa..nakalnya Umi. Adakah tut-tut mek di tagnya. Tuk kali 2 mek nak tag minggu tuk oleh geng blogger. Anyway mek jwb situk jak ikut no. K.

1 . Tandanya akan dpt markah cemerlang.

2 . Pilih besi...tak susah simpan.

3 . Sedihnya...nampak bodoh hari2.

4 . Makan banyak.

5 . Tangkap mintak no. ekor.

6 . Bawa Polident dalam poket.

7 . Korek puas2 dan hasilnya jentik pada orang yang berdekatan.

8 . Ketawa puas2..dapat kawin lagi.

9 . Menangis sebab takut mati.

10 . Buat baik supaya bila mati org akan ingat kebaikan kita.

11 . Cium 100 dan lepas tu buang dalam sungai. Hahahaha...sori Umi& Abah, mek gurau ajak. Yang pasti mek akan gembira jumpa tak duak kelak.


Betul ke jawapan mek?

Jadi kah tak duak ngembak Simba buka jait esok? Mun pegi ati2 mbak kreta. Asal sampey jak.

Sori agik mek lambat. mmg agak bz ikit, biasalah ujung taun, sik lamk agik cuti panjang. Sik tauk nak pegi ni agik taun tuk.

Take care untuk tak duak.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Huhu tu la pasal hanie .. cian gan jue, harap jue cepat sembuhhh huuuu :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Hahaha nakalnya nana ..umi harap nana selalu gembira ..semoga terhibur jawab soalan ye :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahahahaha seronoknya baca jawapan ktk bang ..tok soalan cepu logam ..jawapan kitak nang sure dapat A plus2.

Trm kasih bang ..suatu hari lak mesti kita akan dapat berjumpa hihihi

naga berkata... Reply To This Comment

Sik kenak " ear mite" nomoru yakah?
Mun kenak ear mite memang maok di suntik Umi. Ndang ada suntikan untuk ear mite. Sik maok di ubat kedak ya ajak. Tangga tak dalam telinga Nomoru, mun nya kotor ajak, ya memang ear mite dan nya boleh menjangkiti anak2nya. Tangga tak dolok telinga Nomuru, samada nya kurat atau ear mite. Lak tak madah ngan mek.

eva berkata... Reply To This Comment

ahhhaahha nang cerdit ktk tok deng.. prey.. tp nok pasal haiwan ya mek stuju abis

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Cda kotoran kmk temu bang ..tapi telingga nya mcm bisak pun da gak ..ya la kmk mau embak nya gi klinik gan simba esok :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Kmk tok nang cerdit eva ..plus2 lebih hahahahahaha

naga berkata... Reply To This Comment

Bukan ear mite. Nya gatal kerana hormon dan jadi teruk kedak ya sebab kenak garu. Bagus juak kitak bawanya esok. Biar sidak Vet nangganya....K..malam.

CikguShikin berkata... Reply To This Comment

macam mana nak baca blog org yg umi tag tu?

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Soalan 1st buat hana tersenyum.hehehehe Thanks tag hana tau umi!

bella luna berkata... Reply To This Comment

haha, sejak bile umi jadi makin sengal nie? sengih2 sampai hujung telinga bella bace jawapan umi,.ada je die nak kenakan org yang buat naya kat kucing ye,.hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaha umi nie memang sot bella .. sejak 2 menjak nie ..memang terserlah keangunan kesengalan umi haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hhi same hana .. trm kasih krn sudi jawab soalan bonus umi tu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cikgu shikin ..nanti umi akan buat link pada diorang yang sudi jawab soalan umi tu ye :)