Selasa, 4 Oktober 2011

HARI YANG TIDAK BAHAGIA

Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Harap korang CIHAT dan CERIA selalu ..hari nie aku DOWN cikit .. Tak tau la nape la aku rasa SEDIH and tak der MOOD .. Huuuu.  Walaupun aku BAD MOOD, seperti biasa .. BLOG dimulakan sebagai  PEMBAKAR SEMANGAT KERJA  hahahahahaha. 

Hrmmm hari nie aku nak CITER CIKIT tentang ..http://www.emocutez.com Awek CUN Di Hujung Jalan .. Aku dapat GAMBOR ni kat En. GOOGLE .. Jom ikut aku Usha hihihi .. Gatai gak aku nie hek2.

*
*
Memang cun .. Seksi .. seksi ..

 Jom kite ZOOM dekat-dekat yer ..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tersangatlah CUN hahaha .. Gurau je ek.


CANTIK tak Awek tu?? .. Haaa tak der kerja .. http://www.emocutez.com saje je nak mengusik korang .. Harap korang terhibur hihihi. Haaa semalam aku dah jadi NENEK .. Nanti aku POST ENTRI tentang cucu aku ar .. Sebab cucu aku baru dilahirkan .. Tunggu beberapa hari baru leh nampak jelas WARNA bulunya hihi .. Yeayyyyyy! Aku dah jadi NENEK.


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi Brumm Brummm ...



Korang Rasa?

28 comments:

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

HAHAHAHA!
kelakar la...

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

apek tua rupanya hihihi

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

haaaa3x... ini gambar yg tak mata rabun pun terkena lagi la yg rabun macam kami...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Chak .. suke je kenekan orang :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis rose: Hihihi sis tertipu jugak ye hihihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sue: Hahaha takkan dah rabun bang kazman and mama sue ni .. masih mude lagi tu hihihihi ..chak!

khairul berkata... Reply To This Comment

cit..potong stim ab jer la Umi ni hehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

mata kite sllu kena tipukan sis umi!

btw sis umi,terima kasih iye..sbb sllu rajen dtg blog uci sblm ni..

tqvm taw!

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

best giler kan...?
HUHU

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Khairul: Hahahahahaha tipah tertipu bang .. amboi bang khairul, kentot karang ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi sama2 uchi .. rajun jenguk uchi sebab nak tengok uchi post entri tak ..

Yeayyyy uchi sudah kembali ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Hahahaha .. terima kasih awie sebab selalu datang sini ..awie memang seorang yang baik :). Thank u awie :)

EyA edamanhatiku berkata... Reply To This Comment

hahak dr jauh npak cm pmpuan ..rupa2ya jeng3

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eya: Hahaha betul tu eya ..yeayyyy ramainya tertipu hahahahahaha chak!

Tihara berkata... Reply To This Comment

hehe..lawak gak..mcm2 la you ni :D


btw, tq 4 drop by at my blog :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Tihara: Hahahahaha saje nak buat gurauan hek2 :). Sama2 cik tihara ..chak!

hira berkata... Reply To This Comment

nenek kepada kucing! haha :D

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi lagu yg ade dlm blog tue cume muzik piano..susunan yiruma-wait there..

iya bole kasi tidur kan lagi2 cuace sejuk mcm ni...tapitaklah sedih2 iya...

D&K berkata... Reply To This Comment

aduh!!!
ingtkan btul2 awek tdi...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hira: Hihi ..a a ..umi dah jadi nenek sudah haha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi music tu memang sedap untuk layang perasaan ..kalu nak gi tidor mesti tenang ni haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

D&K: Hahaha nakal ar .. nie entri gurauan semata2 hihi

bella luna berkata... Reply To This Comment

lain kali lau nak usha, kena tgk dekat2, takut terkena cam nie,hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahahahaha logik kata bella tu hihihi :)

[sutera kasih] berkata... Reply To This Comment

hehe saspen je..rupanyaaa atukkk

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sutera: Hahaha iyer sutera ..tipah tertipu bang :)

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

miahahahahaha...tipah tertipuuu..hahaha. duhal apek mbak mop! cehhh! HAHAHAHA. nang perey mek

Jue berkata... Reply To This Comment

hahahaha ku mk empuan gila tek!hahahaha

ya la keja ko nak mun time bosan tek
apek ya sik bslh haha