Rabu, 12 Oktober 2011

JOM CUCI MATA


Haloooo MALAYSIAhttp://www.emocutez.com .. Harap korang CERAH dan CERIA mcm FAIR&LOVELY dan seakatan TENTERA yang sewaktu dengannya hek2 .. Hari ni aku, MINAH DESPATCH (2 3 menjak nie  bawak moto) nak bawak korang CUCI MATA .. Lame kan kite tak CUCI MATA sama kan kan kan? Jgn geleng arrr ... Aku nampak hihi.


Sebenarnya aku ni PENGEMAR DRAMA KOREAhttp://www.emocutez.com .. Hampir kesemuanya aku suke .. dan banyak yang menyentuh hati. Kalau dulu WINTER SONATA yang terhangat DIPASARAN. Kini lebih banyak yang TERHANGAT dan TERHANGIT sekali dipasaran. Korang pilih jer .. Boys Over Flowers, You're Beautiful .. Tapi yang paling TOP aku suke ialah MY PRINCESS hek hek .. sebab aku pun berangan nak jadi PRINCESS wawawa.


Panjangnya citer .. nak dipendekkanhttp://www.emocutez.com citer la kan .. aku sebenarnya nak tunjukkan korang tentang PELAKON KOREA yang aku suke .. Park Shin Hye. Dah la cute ..  miuttt pulak tu  .. Cantik  tertarik kau lah de BOM ATOM .. Pandai Belakon .. Menari .. Nyanyi pun Boleh .. Iyerr tak tipu.


*
*

Cantiknyaaaaaa!!!

Hai cik adik yang MANIS .. Lalala aku bukan tuttttttt .. senset.


Tadaaaaaaaaaahttp://www.emocutez.com .. Cantik tak?? ..Uishhh uishhh tak berkelip mata aku .. Jgn MELELEH ar kwn2. Kan best dapat jadi secomel dan secantik die toink .. toink ..


Haaa kali ni ..http://www.emocutez.comkite dengar die nyanyi pulak .. die belakon dalam citer You're Beautiful. Tapi die menyamar sebagai LELAKI untuk jadi ABANG die supaya abang die dapat masuk Kumpulan Nyanyi A.N. JELL .. Best, jgn tak tengok .. walaupun citer lame .. hihi

*
*



Apamacam? Best tak suara diehttp://www.emocutez.com .. Semoga TERHIBUR .. Sehingga Bertemu Lagi kawan2 .. Tata .. Titi Brumm Brumm.

Psttt UCHI .. Jom tumpang umi. Kite nak RACE (Kereta Lembu) gan HANIE and JUE mlm nanti. Abang khairul jadi JURI ar nanti  .. Terbaik dari LADANG .. lalalalalalalalala.


Korang Rasa?

31 comments:

Ummi berkata... Reply To This Comment

dia mmg cantik... :-)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku pon fan PSH.tgk la drama Sunkyungkwan. best gilllosss!!

tp aku lagi fan sampai mati Yoon Eun Hye. yang baru tak baru jugak la drama die dgn Kang Ji Hwan oppa Lie To Me. owwwhhh...oppaaa! saranghe.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

weh weh nak race kete lembu. ok bah. ko ngan uchi nek kete lembu. aku ngan jue naik ferrari. hahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Ummi: Die memang cantik ..cute miutttttttttttttttttttttttttttttt!! suke2

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Wahhh betul tu hanie .. yoon pun cantik suke2 cute nampak nakal je ..nanti umi try cari a.

Hahaha tak aci tol la hanie ni ..uuu kite race la pakai kete lembu sama2 kan best .. kalau bawak zie mesti makin laju kete lembu kite kan hanie wawawa ..

mati laaa kalu zie terbace komen nie lalalalalalala ..chak!

hira berkata... Reply To This Comment

serius, memang comel je mereka ni. haih. sabar je la~ haha :D

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

tak nak tak nak nek kete lembu.

act aku tak brpa suka pakai baju kurung tp depends. kalau kemalasan melanda. bantai je.

kn baru update pasal etude ari tu. kang orang bosan lak. nanti la.

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

memang cantik hihihi orang korean..mestilah cantik...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hira: Hihi comel and cantik mereka ni ..tak tau nape ..


Sis rose: Hihi cantikan ..cute ..sura cute ..muke cantik ..leh agau tengok diorang ni hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Lorrr hanie .. update la selalu pasal etude ..tak boring pun tau ..suke sangat hihi

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku update setiap ari sabtu atau jumaat la pasal etude tu, nnt diskas ngan jue kak long jue dulu.

wah cuti 3 hari pegi mana.

khairul berkata... Reply To This Comment

canteknya makwe korea..klu la boleh kawen sorang lagi hehe

Saiazuan berkata... Reply To This Comment

hmm brapa lama ek da tak tgk kdrama? last tgk gumiho je kot

LiLy @ MumMyQiStInA berkata... Reply To This Comment

mmg sgt cantik..
putih gebus jer.. ^_^

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

cantikkk!!!... agak2 la berapa kos penyelenggaraan kecantikan dia sebulan???....

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

cantikknyer gurl tu kan..huhu

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

emm hai sis umi sori umi lewat dtg blog umi sbb line xder "elek"..tunggu puyer tunggu ptg baru ade line..pergh panas jak hati..apepun ceria bce entry umi ni...korean tue..uchi minat jugak drama korean ni ekceli bof..last movie korean uchi tgk pun besh jugakk" a remember to moment"..sampai berangan nk bela rambut pjg mcm hero movie tu..hihihi ops2 jgn gelak..brumm..brumm.. xper..

tapi seyeslah sume pelakon2 korea mesti cute n kacak kan umi..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

bhahaha nk race iye,umi duk blkng ,bia ruchi yg drive..mo korner baring puyer..mesti hanie n ju ekecu tperut tgk nnti..

cis xaci lah kan jue n hanie pki ferari,kite pki kete lembu iya xper2 if hanie pki kete merah sure lembu naek minyak kompem ferari tinggal 2 tiang kat blkg...brumm..brumm...babai jue n hanie..

aisey 3 ari iya cuti,alahai xper2 sis umi cuti bagusx2 arr klu teda line ddk diam2 pastu buat kebil2 mata bhahaha opss gurau je...

okeh daa gtg t.care sis umi ..^-*

hanabunga berkata... Reply To This Comment

oh park shin hye omg minat sgt dgn dia.suara dia best.lakonan dia pun best.cam cute ja dia jadi laki kan.hee hana pun suka my princess gak.heroin dia lawa sgt!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

brumm.......brumm..tet tet <--bunyi hon

ops dtg sini nk kasi sepatu umi color pink tadi tertinggal kat blog uchi..sis umi naek moto terus gear 3 iya oh mak oit bhaya tue tgk sepatu sampai tertinggal hihihi..

nk tgk tak sepatu tu umi?

click sini:-tadaaaaa...hihi cantek kan..

http://www.giftgenius.com/images/gifts/1445/large/Stella_McCartney_Silk_Stiletto_Pumps.jpg

kata nk jadi princess..

alahai lagu vierra tu mmg sesuailah
umi ni 3 ari lame oit...

"..Jangan pergi pergi lagi
Aku tak mau sendiri
Temani aku tuk sebentar saja
Agar aku tak kesepian..."

okeh sis umi,dah melalut uchi menaip komen ni..

well takecare umi..jgn lupe kasi simpan sepatu tue elok2..^-*

daa..gtg..senyum ceria,jgn nakal2 iya...brumm..brumm..*puff hilg*..
naek ketapi mcm movie harry potter..

Jue berkata... Reply To This Comment

Hahaha tetak jak la bc komen ko tokFan cita korea duhal. Ku minaf rain jak. Nok lain sik mnat hahahaaha

Amboi dimbaknya kita race koh..makei keta lembu gik ya. Dah cam lam cita upin ipin hahaha

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Suke cite You're Beautiful. >w< Funny and dramatic gitu...hahah xD

Oh ye, sketch dah siap :B tapi tak la cantik sgt >.<

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

Yui! kan..best kan cite YB.aku tgk bekali kali pon tak bosan. dah la pelakon hensem hensem...ohhh geun seuk.oh yonghwa..ohh lee hong ki. oh PSH. oh oh..

Zuan.gumiho best kan. kiut je Shi min na.

umieeeeee...bila nak sampai ni. kitrg dah kat garisan penamat laaa..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wey tak aci korg iye..3 lwn 2..umi cepat2 join balik..dah kena tinggal 3 tiang dah ni..huhuhu brumm...brumm up satu!

sis umi, nk bagitaw ni sketch umi cantek yulight bwat!

*respond sini sbb terkezut umi view blog uchi mlm2..suke giler!!! mcm taw2 je..uchi seru name umi..bilelah umi nk updated blog..alih2 check blog umi bagi komen..wah terharu lah..

okehlah sis umi gtg & t.care

jumpe lagi nnti !

psst:wah hanie n jue ...emm

Jue berkata... Reply To This Comment

Lom pnah nanga? Sikpa, yg ptg ko kah nama movie ya lam cita ko. Mek org bkn nyuroh ko nanga movie sak dpt molah entry hahaha bkn entry review movie tok hahahaha

Polah jak pa2 yg ko rs cam related atau sik. Lagi gila ku ngan hanie bc, elok gik hahaha

Bz ari tok dear?dah mkn lom tok. Ku mok zz awl *kononnya hahahaha

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt pagi sis umi...emm umi betul kata jue tue!buat je asal ade name2 movie tue..hihihi..

*eh mcm fhm plak uchi dgn komen jue tue*

oh sis umi boleh,buatlah iya...nnti uchi bagi 20 posen..bhahaha!

"jangan janji-janji terus
aku tak mau kau bohong
temani aku tuk sebentar saja
agar aku tak kesepian."

okeh umi..daa

peace yo mai salam..brumm...brumm..*puff* hilg...

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

adui si uchi asyik nyanyi je. begema gema ni....

umie....dah b'fast ke belummm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hihi lak kmk try menguji minda lalalalalala ..best entri ktkorang jue :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahahahaha nakal uchi ni buat umi gelak jer ..tak pasal2 mak cakap giler depan laptop ..tu la idea belum keluar sebab fikiran masih terbantut ..

amboi hanie dah sampai kat garisan penamat? tak aci ni.


Kene bagi red bul kat lembu ni.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Belum sarapan gi ..sebab nak makan tengahari lalalalalalalalalalala ..nak mee kari leh?

eva berkata... Reply To This Comment

mek suka ngga nya dr first crita stairway to heaven.. then nya pande dance.. mek suka ngga nya dance aie.. dah cute!!!!