Jumaat, 21 Oktober 2011

BUS STOP


Mat pagi semua http://www.emocutez.com.. Huuuu pagi nie masuk OPIS lagi ... PENAT nya aku 2 3 kucing berlari. Sejak SIMBA balik dari KLINIK .. Die selalu Mengiaw kesakitan .. kadang2 tu die TIDO pandai mengigau .. Korang IMAGINE la sendiri hihi. Doc cakap .. RAHIM die tak dibuang .. ALHAMDULILAH. Tapi simba tak leh mengandung dalam tempoh 1 hingga 2 tahun .. Tak pe, janji SELAMAT.


Haaa tak mau SEDIH2 ..http://www.emocutez.com Hari ni aku nak bawak korang CUCI MATA yeayyyyy .. Jom ikut aku zasss ..

*
*

BUS STOP BUAH-BUAHAN




Bus stop nie korang leh JUMPE kat JEPUN .. Comel kan? Orang JEPUN suke makan BUAH kot hihi. Kalau ader kat MALAYSIA mesti best ..


BUS STOP RUMAH




Bus stop nie terletak kat CALIFORNIA .. Iaitu terletak dekat Pusat Membeli Belah  Pasific View Ventura. Tingginya 36 kaki ..Ciptaan oleh Dennie Oppenheim.


BUS STOP SUBWAY



Bus stop ni terletak di Curitiba, BRAZIL .. Bus stop ni membolehkan penumpang terus masuk dalam BUS .. Hebat2!


BUS STOP BERHAWA DINGIN



Bus stop nie kite leh jumpe kat Negeri ARAB .. Dasyat ada penghawa dingin ..ciap ade butang untuk panggil BUS .. Dasyat ui ui.


BUS STOP BUAIAN






Bus stop ni terletak kat LONDON .. Ciptaan Bruno Taylor .. Best sambil tunggu BUS sambil main .. jangan melambung tinggi sudah laaa ... Tak pasal2 atas bumbung BUS .. lalala

*
*


Apamacam?http://www.emocutez.com Best tak? Rasa nak jer duduk kat BUS STOP tu .. kalau ade kat MALAYSIA .. Mesti aku ajak korang PICNIC kat sane. Tapiiii mesti ade TANGAN yang GATAL nie nanti .. Conteng sana sini ..  ciap letak nombor tepon pun ader haha. Nak kene STAND BY buat BUS STOP PENJARA ni, kalau nak buat BUS STOP mcm nie hihi.


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Zam zam ala kazammm .. Pinjam TIKAR MENGKUANG uchi jap .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm
Korang Rasa?

26 comments:

LoveHijau berkata... Reply To This Comment

Smart building, satu lagi kat western mereka selalu lady first,tapi kat malaysia sapa dulu dia nak dulu,hehhee..

khairul berkata... Reply To This Comment

sempo la Umi klu rumah mcm tembikai tu..leh main roller coaster dlm rumah

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

kat sini gerai bentuk buahan durian ke manggis dah ada dah...memang sempoi....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Love Hijau: Betul tu love hijau ..kat malaysia ni tak tau la naep mcm tu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Khairul: Hahaha betul tu bang ..kalau nak bawak budak2 main pondok pun best .. kite jadi cikgu hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Betul ke bang? wah kalu dapat gi tengok real gerai tu kan best

NoYB berkata... Reply To This Comment

wahhh..., kreatif la diOrang ni! sgt jatuh chenta pd bus stOp diOrang... ^___^

ader pLak bus stop main buai-buai...satgi tercampak kang...~

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

hahah..betul tue....diaorang nie semua kreatif kan...

dhiera berkata... Reply To This Comment

bus stop yg ada econ tu yg tak tahan, agaknya klo malaysia ada bus stop macam ni, mesti tak lama dapat guna~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Noyb:Hahaha lawak jugak la komen noyb ..part yang tercampak tu yang lawak ui ui ui

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis rose: Memang kreatif sis ..malaysiabile ade nak mcm ni kan hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Hihi ..bukan je yang ade ekon tu dhiera ..semua pun kalu boleh hilang dan tertanggal hahaha

bella luna berkata... Reply To This Comment

best2,ciptaan dwrg memang terbaik,.yang paling best kat arab yang ade airond and siap boleh panggil bus lagi,untung la tak yah tunggu lam2,.agak2 kat m`sia bile nak buat ye umi?hehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt ptg sis umi!

hrp sihat lah iya..

suke bus stop yg ade buai tu...

ps:-sorilah umi,mmg agk bizi sikit maklong ler dh nk hjg2 thn ni byk mende nk kena "tapau"...

btw umi bgusx2 arr di sana..blog umi uchi akn monitor dri gc hihihi..

mcm beser nk share video lagu baek puyer..dgn umi..hrp suke iya..

http://www.youtube.com/watch?v=mxCcAYQcqNA

slps kau pergi-la luna

"Bantu aku membencimu
Ku terlalu mencintaimu
Dirimu begitu...
Berati untukku...

Kau telah mencinta
Dan dicintai kekasihmu
Ini tak adil bagiku
Hilanglah damba tinggallah hampa..."


okeh daa gtg..zamx2 al lakazaaaaaaaaaaam *zrroooooom*

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

ui cantik la BUS STOP....comel..rase nak dok lelame jer arrr...rase nak tido kat situ pon..hahaha..

C i k P i p i T e m b a m berkata... Reply To This Comment

wahh yg paling bes yg arab tu.. tekan je cepat bus smpai ... pastu ade ekon lak tu. xdelah panas sgt , hahaha

hanabunga berkata... Reply To This Comment

comel laaa.suka yg bentuk rumah tu.ekslusif betul kan umi kan kan.yg pelik sikit bus stop yg boleh naik terus tu.sangat unik!!!

ha setuju dgn umi part conteng2 letak number fon tu. :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Haha kalau maaysia ..umi rasa mungkin akan buat .tapilah budak2 zaman sekarang ni suke menconteng ..tu la jadi tak tahan tu huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi patut la uchi jarang ada kat blog ..tak pe2 ..aaa dah nak ujung tahun kan? mesti uchi banyak program ..umi doakan uchi berjaya ..yeayyyy.


Wahhh bagus video ni ..pas ni umi terjah ye :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Klau nana nak tdo kat sane ..umi pun nak tumpang sekaki dua kaki ..3 kaki la hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik ppi tembam: Hihi ye tak yer kan.. yang paling selesa ialah yang dari arab tu ..hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Tu la pasal hana.. kat malaysia ni mcm2 ada .. harap ada satu ..baru ceria bus stop kite kan :)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Wahaha..best2.. Nak yg kat california tu..uhuhuhu...da lama x main roller coaster....kalau lah ada kat malaysia bustop cam kat london tu...alamatnya ranap lah buaian tu..kan3?!ahahaaha...

Pss:-cane awak nk kawal simba tu?bg pil perancang lah..ehehehe

dela berkata... Reply To This Comment

wah... sangat2 kreatif la... buah-buahan leh buat bustop.. :)

fiqah berkata... Reply To This Comment

kreatif btl :)

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

bus stop buaian ya nyuroh mek teringinnnn nk nunggu bas aie. best da jak. ya bok x boring nunggu bas. HEHE