Rabu, 28 September 2011

WORDLESS WEDNESDAY

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Dah sarapan? Belum? Haa ikut aku , tak yah SARAPAN hahahahahaha. Acah je ar ... Jangan mare a. Tak baik Marah-marah ..nanti DARAH TINGGI. Haaa .. daripade aku melalut .. Meh ikut aku Zass GAMBO nie. 

*
*
*




*
*

Haaa korang TAU ape yang aku TAU? Aku pun tak TAU ape aku tak TAU. Kalau aku tau .. tak ler aku buat WORDLESS WEDNESDAY nie hahahaha. 


Tapihttp://www.emocutez.com aku nak KOMEN cikit  BENDE ni (Hihi komen Blog sendiri) .. Sayap mcm DAUN. Rangka macam Rangka MONYET atau  IANYA DIBUAT. Tapi .. tak tau jugak, sama ada benda ni REAL atau tak .. Hanya Tuhan saje yang tau .. Kebesaran  Maha CIPTAANYA .. 


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brummm Brummm
Korang Rasa?

33 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

yg ni kot si pari2 tu ?

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

ni klon hidupan mana pulak yang wujud dah ni... canggih3x...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihihihi bang khairul nie mcm orang kat opis umi la . Diorang pun ckp mcm pari2 hek2

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kaszman: Hihi tak tau pulak umi bang, tapi kan mcm pari2 .. tapi ade gak mcm tak real hihi. Dunia sudah canggih :)

Jue berkata... Reply To This Comment

cney pat pix tok umi? kali ya zombie version pari2? ayok? kali bole gik sik molah wish? =P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahaha kmk carik kat encik google tek, nya merik tadi. Mun dapat molah wish ..awal2 gik kmk gembak kitak sama2 ..pat kite gi paris ka ..itali ka .. gi jamban sama2 ka hahaha

Jue berkata... Reply To This Comment

g paris? i loike!
g itali? i loike it too!
g jamban? **bunyi silent lok** hahaha
mun ko berak wangi mok ku!!hahaha

wish pa hor mok polah..ha! ku mok smua boss di dunia tok bait ngan pkerjanya haha

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata... Reply To This Comment

apa tu....

bella luna berkata... Reply To This Comment

macam alien je,dulu pernah bace pasal alien turun bumi, rupa dwrg mcm nie la umi,tapi nie mcm kecik sgt je,anak dwrg kowt,hehe

YuiLight berkata... Reply To This Comment

Eh...miak swak juak tek? sama lah kita aieeee XDDD

Mcm fake pun ada jwak...huhuuu >.<

Sila-sila join segmen kmk...ahhahah XD

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahahaahah nakal na ktk ya jue ..sengal nya tok eh haha. Apapun kmk baca komen ktk jue leput ati tetak .. part gi jamban ya i like!

Amin ..mudahan semua wish ktk ya menjadi keyataan jue hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Biar betul dear .. ada alien turun ..hrmmm umi rasa kagum ..best je kalau dapat citer mcm nie bella :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yuilight: Hahaha auk yui, kmk miak sarawak ..best juak owh mun dapat jumpa orang sarawak dalam blog tok hihi .. lak kmk join ktk yui ..muahhhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mya: Hihi Mya ..umi pun tak tau bende pe tu hahaha

YuiLight berkata... Reply To This Comment

hhhaaaa ya lah, sejak dua menjak byk jumpa miak swak aie...hahah xD xpa...xda pa2 ya...takat follow memollow~ aicehh :b Aite! Take your time! :B

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

pari2 ke ni sis umi?

sis umi tqvm iyer..!

arini sibuk sikit hihihi skrg di luar kawasan..okeh daa!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihihi tak tau umi uchi .. orang yang pi tau die ni pari2 hihi ..

Cian uchi ..baru je sembuh dari sakit ulu hati, dah di luar kawasan bt krj ..take care ye :)

Jue berkata... Reply To This Comment

aok hanie batuk tp sik kritikal..sbb nya mala g open house dolok marek..ney ndak haha

dah la degil, makin kita soh mnum air panas, makin nya minum air manis, sejuk..sbr jak la hahaha

Jue berkata... Reply To This Comment

BM C? bukan 9G kah? hahahaha
aku phm pa ko cuba smpikan
kali time ko nulis mkn air ya tek alu tringat time ko g nyelam d air terjun alu tmakan air urin cmpr air terjun hahaha ney ndak!mun tminum ney rasa hor hahaha

sifu im berkata... Reply To This Comment

makhluk asing ke tu??haha

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

mcm fairy je lah dear. Eh chop! zie baruuuu perasan yg blog profile td, ada mention tempat kat c aman kan? mmg org c aman a.k.a sarawak ke?

if yes, better kita ckp sarawak je coz im sarawakian! haha. my fiancee is working at sri aman taw skrg. at kem temudok :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha gambong ktk jue a hahaha. Amboi kaw2 nya ngatik kita koh hahahahaha.

Nang kedak ya jue, makin ktk larang makin menjadi hanie minum ais ..kitak sepot nya minum ais ..c jadi nya minum lak hahaha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sifu: Hihi tak tau umi sifu, mungkin betul kot mahluk asing hihi.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihihi kmk bukan orang sri aman zie, krj jak cia :).

Hihi auk zie, kmk sarawakian hihi. Owhhh temudok, tauk kmk kem ya zie ..bapak polisi :)

Jue berkata... Reply To This Comment

Hahaha rsnya smua org pnah knak..ku rs la hahaha weh br prsn profile pix koh. Sik tauk camney ku nanga cam ko pakei tdung tp sbnrnya bukan hahahaha

Abg stalker yg minat aku sbnrnya hahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahaha mcm ne ktk leh tertangga kmk tok make tudung .. mau salah orang nama umi ya kali hahaha.

Hahaha pandey ktk buat lawak jue hahaha

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

nie mesti banyak tengok citer fantasy nih...so terciptalah minatang tuh..huhuhu..tapi dah mati pulop..

eva berkata... Reply To This Comment

org mdh tok pari2.. xtauk juak kebenaran ya.. p ngutik juak eyh.. takut benda hantu hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Hihihi betul tu kata nana .. tapi ramai yang ckp real ..mcm mana nie ek?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Bena ka eva? hrmmm kmk belum carik sumber ya, tapi ada logik juak dipadah ktk ya .. maybe hantu. Hrmm

hanabunga berkata... Reply To This Comment

takotnya tengok :(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi .. chak! jgn takut ..seab dah mati hua hua hua :)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

tumbelina dah mati? aaaaaaaa....