Khamis, 22 September 2011

SELIPAR UNIK

Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Sejuknya hari ni ..Tempat aku ni dah mule HUJAN setiap hari hihi. Al-Maklum lah hujung tahun  mesti musim hujan, mak aku cakap la .. musim Buah-buahan .. Tapi kadang2 tak tentu juga kan hek2.
Hari ni aku nak cerite cikit tentang SELIPAR.http://www.emocutez.com Selalunya kite beli mcm2 bentuk SELIPAR untuk digunakan sama ada untuk JALAN-JALAN .. gi KERJA .. gi SEMBAHYANG .. mahupun gi JAMBAN .. Ade mcm2 la kegunaannya.

Tapi SELIPAR yang aku nak TUNJUKKAN nie,http://www.emocutez.com mesti ade yang dah tau .. tapi bagi yang tak tau .. Meh aku tunjukkan. Jom Zasss ...

*
*


Ni aku suke .. hek2 ..

 Ni mcm kaki BURUNG HANTU jer ..

 Mcm kaki CICAK jer .. boleh la pakai .. nanti MAK cakap ade POKE kat umah wawawa

Ni aku tak tau .. Mcm kaki MANUSIA pun de gak
*
*
Apamacam? Bukan budak2 jer yang sukehttp://www.emocutez.com .. Aku yang tue BANGKE pun suka huah huah huahhhhhhh .. Kalau de yang saje nak MENGUSIK MAK tu .. korang pakai la kat umah .. Bio ade kesan TAPAK kat situ. Mesti MAK kaorang cakap ade BINATANG BESO masuk umah .. ai ai nak MENGACAU jer keje aku ni. Tak baik ajar orang JAHAT hahaha.

Kalau korang nak gi JALAN2 leh gakhttp://www.emocutez.com .. Comel jer bunyi die kat JALAN RAYA hahahaha .. Semua pandang Uols .. hek2. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi .. Prottt .. Opss melepas la pulak hek2 .. Daaa
Korang Rasa?

19 comments:

bella luna berkata... Reply To This Comment

muahaha,umi kerja die nak kenakan org je yea,hehe,.bella ske gakz,selipar nie comel siap boley kenakan mak kat umah lagi,hehe,.tapi umi,selipar nie tak berat ke?mcm kayu je,.

khairul berkata... Reply To This Comment

sayang la nk pki Umi..klu abg kan ...gantung kt wall rumah buat hiasan hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha suke sekali sekala bagi mak membebel kat umah haha ..baru happening wawawawa. Selepar ni mcm terompah kan bella? Umi dengar citer selepar ni ade kat pasaran, tapi umi lom jumpe gi hihi.

Berat cikit je kot bella .. :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha abg khairul nie lagi la dasyat, nak gantung kat wall ..takut anak buat kacau kat umah la tu hek2 :). Jgn mara ar :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

selipar ke trompah ni umi?

klu ade buat brg perhiasan je...

btw terima kasih follow blog uchi iyaa..

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

Thanks follow Blog Sis...Nice selipar tue....hihihi

eVa berkata... Reply To This Comment

weee.. comel.. nak jugak.. nak kaler pink.. sbb tapak dia, tapak kaki kucing.. hehe

kazman berkata... Reply To This Comment

haaa3x..lawak la kasut ni...sure anjing pengesan PDRM tak leh detect jejak punya...

*note: mai la singgah ke open opis kami...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aaaa la uci .. betul gak tu, ni selepar ke terompah ek? hahahahhaha ... umi main bedal jer hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Same2 sis rose ..sat gi umi jenguk sis lagi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Suke gak eva gan selipar ni ..kalau ade kaki harimau lagi best kan eva ..jadi kaki kucing beso

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Pandainya kazman ..ni mesti otak giler2 ni ..tak terfikir oleh umi hahaha

Jauh tak opis kasman? umi kat sarawak ni hahaha

bella luna berkata... Reply To This Comment

berat,bella tak suke pakai selipar berat2,hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Same la umi ..kang kaki berotot2 bawak selipar berat ..sekali due tak pe ..kalau berkali2 ..ai ai

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

bhahaha kelakarlah umi..uchi rase ni trompah versi comel kot!

btw lagu yg cumel dlm blog tue lagu shinchan..nnti saya share videonye dlm blog..;)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha pandainya uchi ni buat lawak ..terhibur umi hihihi ..okeh bos, nanti umi tengok video tu :)

Aqy | Ela Ahmad berkata... Reply To This Comment

nak beli katne seipar kiut tuh ? :))

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi umi pun tak tau kat mane ..tapi orang cakap dah der kat pasaran aqy :)

Aqy | Ela Ahmad berkata... Reply To This Comment

alaaaaa~ nk jugakkkk. sukeeee ^_^