Sabtu, 24 September 2011

KEYCHAIN PELIK

Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Dah sarapan ke belum? Hihi aku pun belum sarapan ..tak sempat pagi tadi ..sebab aku lewat bangun and begegas terus ke OPIS. Dah sebulan aku tak ambik OT .. Nak tak nak MALAS sebenarnya walaupun dapat DUIT, tapi kecian pulak kawan aku SEBULAN dah tak REST ..


Jadi .. dalam buat kerja .. Blogging ler, tak jugak boring hek2. Hari ni aku nak CITER kat korang tentang KEYCHAIN PELIK. Keychain ni boleh didapati di NEGERI CHINA .. Ye negeri ni mcm2 ada .. Kalau korang bace ENTRI aku yang lepas, korang dapat bace mcm2 citer yang aku POSTKAN. Tapi kali ni ade PELIK cikit laa .. hrmm.

Mungkin ade http://www.emocutez.com yang tahu tentang citer ni, tapi bagi yang tak tau .. Sat gi aku citer a. Tapi aku TAK sarankan korang untuk BELI keychain nie untuk SUKE2, sebab aku rasa IANYA suatu PENGANIAYAAN bagi  BINATANG .. Walaupun die UNIK .. Nak tau kenape ... Jom Ikut aku Zasss.

*
*



*
*
Apamacam? http://www.emocutez.com Semua BINATANG tu HIDUP tau. Aku rasa nak TEMBAK dengan SENAPANG GAJAH  jer (Bak kate Bloger Uchi la hihi) PENCIPTA KEYCHAIN ni. Kalau ade yang JAGE betul and bagi makan tak pe, kalau dah masuk POKET tu, tak ke PENYEK si COMEL dalam tu .. Huuuu .. 


Tapi kalau korang nak BELI untuk dilepaskan .. Tu aku PUJI sangat2 kat korang. Tepuk2 syg .. Umah2! Tapi mane tau ade yang membeli untuk dilepaskan gak .. cume untuk SEMENTARA dlm tu. Kepada siapa yang nak tengok VIDEO tu, leh gi kat YOUTUBE .. Cari FISH KEYCHAIN IN CHINA.

Sehingga Bertemu lagi Kawan2 http://www.emocutez.com .. Semoga terhibur .. Tata ..Titi ..Brumm Brumm



Korang Rasa?

21 comments:

Mr Lonely berkata... Reply To This Comment

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis ni luculah...

xdernye klu dah beli nk dilepaskan tu sis!

emm betulx2 tembak je hihihi..

slmt bekerja sis!...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Salam pekenalan mr lonely ..sat gi umi terjah mr lonely ar hek2 ...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi laaa ..kalau nak dibanding uchi ni, uchi ni lagi la suke buat lawak hek2.

Hrmmm ade betul jugak kata uchi tu, tak pe la, jom ikut umi gi tembak die gan senapang gajah uchi yang uchi beli kat belakang umah hari tu ..hihi ..jgn mara ar ..gurau je.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

okeh sis! suke tgk pix profil sis..yg senyum n ceria tue...hihihi

btw nnti buat suprise utk sis!wait n see okeh!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihihi .. terima kasih uchi sebab puji umi ..kembang kempis idong ni tahap lubang gua hahahaha ..

Nakal a uchi .. entah ape la uchi ni nak buat ye .. jangan umi terkejut berok nanti hahahaha

ekabukanmakcikkau. berkata... Reply To This Comment

macam gamprek je yang last tu hahaha. btw makcik, aku baru nampak lelaki hensenggg kat sebelah ni. kem salam awww haahhaaa

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

comel giler ikan tue....hihihi....kenapa kecik sangat bekasnya...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis ..ikan memang comel tapi orang yang buat bekas tu tak comel sis huhu

hanabunga berkata... Reply To This Comment

siyes biar betoi dalam tu ada haiwan hidup?ee nak pegang!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul hana, hidup tu ..cian die tau ..hihi nakal a hana ni .. suke pulak die hihihi :)

[sutera kasih] berkata... Reply To This Comment

comelnya key chain tu kan..tp kesian tgk ikan/turtle tu x begerak bebas huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul tu sutera .. cian binatang tu kan huuu ..harap benda mcm ni tak berlaku lagi ..amin

eVa berkata... Reply To This Comment

mun kmk, mek akan beli suma n lps suma.. gila nak engkah mcm ya.. huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bena kata ktk ya eva, kmk sokong nilai murni ktk .. huhu, cian binatang ya c benafas and makan .. ctau la cdak ya da ndak ka fikir kecian huhuhu

hanabunga berkata... Reply To This Comment

hehe takla macam lain dpd yang lain.tapi mesti lembik2 kan..geli la pulak

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kalau air bungkusan tu bocor mesti hanyir kan hana .. ummm

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

siyes ikan tu hidup. macam mana nak kasi makan kalau duk dlm tu jadi keychain. memang penganiayaan.

kat china macam macam bende pelik boleh jumpa. dorg ni telebih kreatif sampai la wujud produk penganiayaan cenggini.

tp bila fikir balik. ekonomi mereka dan persaingan hidup mungkin emmaksa mereka utk kreatif melebihi tahap kemanusiaan.

naga berkata... Reply To This Comment

Orang China kreatif, tp kalo dah macam tu sure kejam. Orang kita pun kreatif, cuba kita perati keychain mereka, ada pulak yang gantung gigi sendiri kat situ...

Umi, mek senang ndengar Simba dah dibedah, Insyaallah, Simba akan selamat. Jangan kitak susah ati cuma lepas tuk Simba akan stress untuk 3-4 hari, layannya, belai. Insyaallah lepas ya pulihlah nya.

naga berkata... Reply To This Comment

Aduh,,duh Umi. Kitak sebenarnya yang lebih best dan mek sebenarnya yang lebih beruntung kerana dapat kenal ngan kitak. Apapun Umi, sebelum dan selepas, tanpa madah pun mek tetap mohon maaf ngan kitak sehari sejuta kali kerana takut slama tuk mek ada mengguris prasaan org sebaik kitak.

Sik kisahlah berapa lamak agik Simba baru boleh beranak asal nya sihat jak Umi. N3 mek ya ndang mek tujukan buat kitak ngan Simba malah yang akan dtg tuk pun sama. Untuk panduan ktak jaga baby ya.
Dah bukan rezeki ktk Umi. Insyaallah kelak akan ada yg lebih baik.

Umi, maaf mek juak coz baru singgah di site kitak. Bizi lak mek minggu tuk. Take care K.

naga berkata... Reply To This Comment

Boleh Umi tapi jangan sampai Simba mberi susu ngan baby Nomoru sebab bila anak kucing menyusu nya mesti ngepam perut maknya. Takut kelak akan menjejaskan bekas luka Simba. Takut juak bekas luka Simba yang di hisap baby. Simba stres sebenarnya dan pastikan kitak ada disebelahnya bila nya main baby ya. Takut nya meroyan. Kucing pun ada meroyan tauk tak? Tapi jangan bimbang keadaaan tuk sik lamak.