Ahad, 18 September 2011

 MUSNAH - MUSNAH


Mat malam semua ..http://www.emocutez.com haa malam ni aku nak MELUAH PERASAAN cikit .. mana tak nyer .. aku tak dapat cari MANGSA untuk dengar BEBELAN aku malam ni hek2 .. korang le yang jadi mangsa aku huah huah huah ... Jgn mara ar .. nanti korang cepat TUE hihihihi ..
Kalau cik ASYA kite selalu menatap wajahnya di CERMIN http://www.emocutez.com .. Aku pun tidak ketinggalan turut serta. Hrmmm mcm pelik jer bunyi ayat aku, bukan ke semua org tengok CERMIN hihihihi? Ehem2 .. maksud aku, acap kali melihat cermin. Asya tengok Muke ..aku pulak tengok rambut wawawawawa.

2 perkara http://www.emocutez.com yang buat aku selalu tak puas hati pada diri aku .. Pertama ialah RAMBUT .. Kedua ialah BAJU. Wawawawawa nampak sangat tak mensyukuri NIKMAT Allah bagi .. Huhuhuhuhu. En. Abah selalu pesan, jangan gunting RAMBUT nanti menyesal tak sudah ... Kalau tak gunting kang jadi Makcik Pon aku nanti., BAHAYA2 .. hihihi. Biler part GUNTING jer mesti aku tak puas hati ... tak tau le nape, ade jer yang SPOIL dimata aku ni .. mungkin aku nie ditakdirkan untuk BOTAK kot? Hihihihihi ... 


Minggu ni minggu pertama aku dengan rambut baru .. Aku saje jer nak tukar penampilan, tukang gunting FAV aku cakap .. Amboi ar, selalu buat fesyen mcm ini, apa kata saya kasi comel punya ho ..aku pun ORAID jer. Sekali ciap, Mak oiii muke aku mcm budak darjah 6 dibuat nye .. aku tak mau kasi tau mcm mane rupenye. Sampai orang OPIS pun ade cakap ... mcm budak kecik. Dan paling tak tahan tu, ade yg cakap .. rambut aku mcm BINI FIRAUN .. Korang imagine la yer .. kawan aku tu dah lame tak makan selipar .. haha terime je la toink2.


En. Abah pun selalu cakap, nasib baik la rambut tu tak dapat DICABUT .. Kalau tak dengan rambut2 sekali dibagi kat kakak. Yerr, kakak aku ni, aku jadikan sebagai STOR penyimpan barang2 baru tak terpakai .. Hihihi jahatnya aku. Sebab saiz badan yang agak sama dan ade gak yang tak same .. Toink2 ..


Sekian .. Terima kasih ..

Wawawawa http://www.emocutez.com .. terima kasih semua sebab jadi MANGSA BEBELAN aku .. jgn mara ar .. Dose tau. Sehingga bertemu lagi ..Tata ..Titi .. Brummm Brummm ..
Korang Rasa?

4 comments:

abah khalisha berkata... Reply To This Comment

Rambutkan mahkota diri..tul tak
Abah ditahan Polis

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Wahahaha...awak ni kelakar lah mi... Sama gak tu.. Seenarnya asya pun lbh kurang gak tu...bila belek2 muka dpn cermin pastu tertengok rambut yg potong macam xsiap ni....tolonglah jauhkan gunting dr asya...kalau x...nahas....hehehe

Mie...asya dpt imagine lah kalau ur friend said mcm bini piraun.umi buat fringe ke....? Ok lh tu cambudak2... Comel apa...huhu~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul tu abah khalisa ..rambut ni memang mahkota .. kalau botak .. tak der la mahkota hihihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi betul kata asya ni ..umi kalau leh nak ubah gi rambut hahahaha ..pas ni leh la umi buat tarian mesir =))