Isnin, 12 September 2011

DISIHIR GUNA GAMBAR


Mat MALAM semua http://www.emocutez.com. sejuk tol hari ni .. dari pagi hujan lebat hihi .. HUJAN RAHMAT .. haaa buat aku lene jer tido hihi. Apakan daya .. kene bangun gak untuk BEKERJA .... Hidup mesti bertangungjawab hihi. 


Hari ni tertarik gan satu BERITA .. Berita nie aku bace kat KOSMO http://www.emocutez.com .. Disihir guna GAMBAR .. Hrmmm bukan jer disihir tapi disantau gak .. ummm buat aku seram sejuk jer .. takut tol la ZAMAN sekarang .. mcm2 ada. Harap benda macam ni tak berlaku pada kita .. AMIN.


Haaa sambung balik citer .. ceritanya begini .. IRA, iaitu MANGSA SIHIR, disihir menggunakan Gambar yang terdapat dalam FACEBOOK. Die disihir oleh MARIA  iaitu bekas teman wanita Boyfriendnya .. Akibat terlalu cemburu dan ingin memutuskan hubungan  mereka.


Pada mulanya IRA ingat MARIA ikhlas berkawan dengan die.http://www.emocutez.com IRA sambut dengan IKHLAS perkenalan tu .. Tetapi semuanya terbongkar selepas  IRA merasa pelik melihat gambar MATA MARIA yang bersinar2 selepas  IRA merenung gambar MARIA.


IRA terus mendapatkan RAWATAN di Pusat Rawatan Islam At Tobibi di Bandar Baru Nilai pada Jun dahulu .. selepas berubat barulah IRA tau .. bahawa die bukan jer kene SIHIR malah di SANTAU .. Kecian IRA. IRA kene santau dengan mengunakan ABU MAYAT dalam makanan die ..mcm mane die hantar .. hanya TUHAN jer yang tau ..





Begitulah cerite nya kawan2 .. harap perkara seperti nie tak berlaku pada KITA .. keluarga kita .. sanak saudara .. kawan2 .. malah orang yang kita sayang .. AMIN.

Haa sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brumm brummmm ... Renung .. Renungkan dan Selamat Beramal ..yeyayyyyyyyy ..





Korang Rasa?

5 comments:

bella luna berkata... Reply To This Comment

manusia nie mcm2 ye umi,sanggup buat ape saje demi memenuhi nafsu,astagfirullahal azim,moga kite dijauhkan drpd segala benda2 canie,amin,.

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

umie...nmpak sgt asya mmg xupdate newspaper kan??adeh2..

bila baca post umi ni..tiba2 asya teringat citer2 santau n sihir dr kg.jepak,bintulu.adeh..seram sejuk kamek mi... apuu ( tiba2 bahasa iban..ahaha)

harap kita terselamat n diauhkan dari perbuatan syirik ni kan?? nauzubillah...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul kata bella ..mcm2 ada zaman sekarang ..gambar pun leh kene ..kite tak kacau orang, orang akan kacau kite kan? harap kite semua dijauhkan bende mcm ni semua.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Wahhhh ade jugak kejadian mcm tu kat bintulu asya? wahhh mcm2 ada. Tak sangka benda mcm tu msh ade lagi yang gunakan ..haaa hrmmm.

Wahhh pandai asya ni ckp iban ..cepat bljar asya ni .. manah2 hihihi.

Umi pun harap kite semua dijauhkan dari bende2 mcm ni ..amin :)

khairul berkata... Reply To This Comment

dh makin advance bomoh2 kita ni kan Umi ...