Jumaat, 23 September 2011

KUCING KENA POTONG KAKI

Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Harap korang semua CIHAT dan CERIA selalu hihihi. Aku cihat jer. Dah lame kan aku tak bercerite tentang PENDERAAN BINATANG kan? Dan hari ni aku nak cerite cikit tentang KUCING. Mungkin ramai yang dah tau tentang CITER nie. Tapi bagi yang tak tau meh aku citer cikit SIPNOSIS  hihi.
Citer die bermula pada Bulan MEI 2005 http://www.emocutez.com .. Dimana kucing ni LAPAR dan MENCURI seekor Ikan di sebuah RESTAURANT. Oleh kerana MARAH .. MANUSIA tu bertindak dengan MEMOTONG kedua-dua kaki Kucing tu .. Tak tau laa mana gi OTAK orang tu .. memang NGOKKK plus2 GILER kot. Dah lumrah Kucing tabiat mcm tu, kite tak leh bertindak SESUKEHATI kite kan .. haa. Tapi alhamdulilah, Kucing tu  telah diselamatkan oleh seorang INSAN yang berhati MULIA.


Jom kite Zasss .. Sebelum tu sediakan KOTAK TISU yer .. Sebab nie cerite sedih huuu.


Hrmm KECIAN kan? http://www.emocutez.com Aku sebenarnya tak TENGOK habis, sebab SEDIH tengok kucing tu. ALLAH S.W.T msh sayangkan die, sebab tu die ditemukan oleh orang baik. Kalau aku pun, aku akan buat gitu .. Bayangkan kalau haiwan kite dibuat mcm tu, tak ke SEDIH GILER kite. Kucing ni COMEL dan BIJAK.


Aku bukan nak MENUNDING JARI atau MEYALAHKAN pihak sesiapa .. Cuma nak kongsikan dan DIJADIKAN IKHTIBAR bersama .. Jangan MENGEJAMI KUCING .. Kalau ade tak SUKE kucing .. Gi TENGOK JAUH2 ar. Tengok LANGIT ke .. AMOI ke .. APEK ke .. tengok AKU ker kan? hehehehehe ... 

Sehingga bertemu lagi http://www.emocutez.com .. Renung-renungkan .. Tata ..Titi Brumm Brumm





Korang Rasa?

21 comments:

hafrawiey ozakawa berkata... Reply To This Comment

eer...sakit nye!!!


p/s:done follow here..follow back akak

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

firaun betullah urg tu kan sis,dah habit kucing mencuri mkanan lainlah klu manusia..adoi..bad0l betullah!

bagus ditemabk dgn senapang gajah je sis urg mcm ni...

noornazuha berkata... Reply To This Comment

arghhh..akak x sanggup tgk..so akak x tekan play kat video tuh..sadis ke?

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

umiiiiiii!!!!!!!! rindulah kat awak...asya sangat susah untuk log in blogspot kat sini... n plus sibuk dengan orentasi pelajar baru... hope umi sihat2 jer...

pss: xsilap asya kucing ni kene potong kaki dengan cina... xbaik lah.. ish.

bella luna berkata... Reply To This Comment

umi,bella tak berani tgk video nie,dgr olahan umi pun dah rase sakit,nie kan pulak kucing tu yg kena potong kaki,kejamnya manusia!!;(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hafra ..memang sakit kucing tu, cume die tak leh cakap je, kalau die leh cakap ..kene orang tu huuu

Sat gi umi follow ar :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi ..orang tu lebih jahat dari firaun kot .. errr ..kecian gan kucing tu

Senapang gajah dik? hihi lame da tak degar bahasa tu hek2 :). Nakal a, pandai uchi buat lawak :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kak nooor ..video ni tak sadis mcm video chinese fur tu ..video ni sedih sebab tak tahan tengok kucing tu berjalan huuu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hai dear ..wah patut la asya ni senyap sepi jer ..ingat banyak kerja kuliah sampai tak sempat update blog ..tak pe tu ..umi tak marah ..rindu jer hek2

Aaaa asya, betul tu ..pandai asya ni :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul tu bella, kejam tol manusia tu ..kecian die ..tak sedih ke die dengar kucing tu meraung ..kalau nak diimagine kan ..rasa marh pulak umi

Kite due gi dengan uchi gune senapang gajah jom gi tembak die hek2

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

nana dah tengok dah kisah kucing nie, alhamdulillah kucing tuh da boleh jalan dan berlari seperti kucing2 yang lain...Sedih bile mengenangkan kembali tengok kisah kucing tu dulu sbb kena potong kaki..hmmm

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul tu nana, citer ni dalam tahun 2005, sedih megenangkan kucing ni ..harap kejadian mcm ni tak berlaku lagi ..amin :)

khairul berkata... Reply To This Comment

ish x sanggup la abg nk tgk ...ngeri...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi ..abg ni memang berhati tidak sanggup ..chayo2! bang. hrmm cian abg khairul pc da prob, patut lom post entri lagi huuuu

Tak pe, abg khairul mst boleh

eVa berkata... Reply To This Comment

cmok bacaaaa.. dah tauk kes tok.. xkan bc 2 kali.. coz mek akan nangis.. seyesly kmk xpat mun tauk hal penganiayaaan haiwan.. gugok jantung dgr mek.. huhuhu.. p nice entry.. sak ada org ambil berat hal tok hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi ..ktk ya eva nang jiwa peyayang ..suka kmk dengar :).

Ya kmk buat entri tok supaya nya dapat dijadikan ikhtibar bersama hihihi :)

khairul berkata... Reply To This Comment

heran shoutbow x keluar..abg komen sini yer ..
mai tgk entry terbaru abg..
meh tengok aku naik beskal lak .http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/mai-tengok-aku-naik-beskal-lak.html

e-news berkata... Reply To This Comment

nice

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Thank u e-news :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi ..lambat tu, tu la tak keluar shoubox bang heeee :)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aissshh..tak sanggup nak tgk vid tu sampai habis.

manusia skrg makin tak berakal.