Ahad, 25 September 2011

KERUSI PELIK TAPI BENAR
Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Gah buat pe tu? Korek Idong ek?  Hihi aloor jgn mare, gurau je .. Pagi2 ni kite mesti la senyum2 .. Senyum2 KAMBING ke .. Senyum2 SAPI ker .. baru la CERIA kan? Baru AWET MUDA mcm aku ni hahahahaha .. Perasan.  (Jgn MUNTAH ar).

Hrmmm hari ni aku http://www.emocutez.com nak citer pasal KERUSI pulak .. Dalam dunia yang MODEN serba CANGGIH ni .. ape yang tak der .. Mcm2 ADE. Cuma perlu M je .. M for MONEY hek2 .. tu la pasal, kalau dapat beli barang pakai BULU KETIAK kan bagus .. kite tukar sistem MATAWANG kite .. Sape paling banyak bulu ketiak, die yang paling KAYE. Pas tu, ramai la yang tak buang BULU KETIAK .. mcm HUTAN and SUBUR. Spray sampai BERBOTOL2.  Ui ui tak leh2 ... lelaki ok la .. kalau PEREMPUAN .. Tak leh2 ..


Haaa pagi2 dah GILER sorang aku ni .. Dipendekkan citer .. Jom ikut aku Zasss ..

*
*


Haa ..ni SOFA TELOR .. Sesuai untuk Rumah orang BUJANG. Kalau ade anak2, rasanya tak lama SOFA ni jadi SOFA TELOR sebab makin hari TELOR tu hilang dicabutnye hihihi.


Ni SOFA CATTUS .. Sape yang sukakan pokok CATTUS, boleh la try cari hihi. And sape yang malas2 nak MENGARU badan tu .. Boleh la jugak mendapatkan PERKHIDMATAN dikerusi ini .. wawawa


Haa ni pulak STUFFED ANIMAL SOFA .. aku suke ni, tak yah beli TEDDY BEAR banyak2 ye, semuanya ada di SOFA ini  ... hihi. Kalau nak buat sendiri leh gak.



Nak terasa di ROME .. Try la duduk di SOFA ini ..chak


Jangan TERKEJUT ye. Kalau nampak, janagan korang halau KERBAU ni ye. Ni SOFA betul ni .. sekali pandang memang mcm KERBAU lam rumah .. 


Sofa ni namanya FOUR LEGS SOFA .. Orang bujang je leh tau .. nanti ADE yang MARAH hihihi.

*
*

Haaa ape macam kawan2 .. Mungkin ada diantara korang dah pernah tengok GAMBO ni semua .. tapi untuk menghilangkan BORING, aku POSTKAN jer. Mana tau, ade yang belom pernah tengok .. Jadi boleh lah kita berkongsi BERSAMA .. Toink .. Toink ..

Sebelum aku mengundurkan diri http://www.emocutez.com .. Sepuluh jari aku hulurkan tanda MAAF atas sikap dan BAHASA aku tak senonoh itu tadi .. Kadang2 aku nak buat gak LAWAK BODO .. Tak mau la skema sangat. Harap terhibur ye dengan ENTRI aku tadi .. Kalau tak terhibur .. Hibur2 kan lah ye ..

Sehingga bertemu lagi http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi ..Brumm Brumm
Korang Rasa?

31 comments:

Tulus Sweet berkata... Reply To This Comment

hehe umi saya nak kerusi lembu tu tapi takut dia terberak dalam rumah. huhu

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

sofa 1 = nanti busuk montot kalau duduk

sofa 2 = nanti montot bocor kalau dudok

sofa 3 = bes bes bessss..boleh sampai tido dah x bangun2..haha

sofa 3 = takut negara ROME kiamat kalau dudok sofa ROME tuh..nguuu ngerriii :D

sofa 3 = errrr..kalau dudok nanti die bernyawa plak...akot akottt..

sofa 4 = yang tuh pelik skit..kalau dud0k ada efect dak ? sila jawab..haha

k bai!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi nakal a tulus :) .. buat lawak pulak die lembu terberak kat situ haha.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Geli hati umi bace komen nana ni ..pandai plus2 bijak budak kecik comel ni hahaha :)

Sofa yang 4 tu .. jawapannya ..ade efek buat orang tertentu yang nak efek kat kerusi tu ..haha .. toink2 .. sape yang tak faham ..nak kene ketok le

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis ni kelakarlah..

btw sya suke kerusi "rome" tue..

pagi tadi agk sibuk sbb pi open house..

okeh sis slmt ceria2..

mai salam yoi peace!!!cewah..

eVa berkata... Reply To This Comment

mek suka nok teddy bear byk2 ya.. best da jak..alu tertido mek dudok kusi ya haha..

mek gelik ngn kaktus n telor ya.. p nok laen pelik ilak hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi uchi pun nakal jugak ..wahh uchi gi open house ..masih beraya lagi ye .. betul kata orang, puase sebulan .. raya pun sebulan .. gi rehat ye uchi. Mesti penat beraya :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yayyy sama citarasa kita duak eva :) ..peace. Sambil baring sambil main rambut teddy bear owh :).

Hahaha gelik indahnya gan krusi ya ..chak! Bena ya, yang lain ya nang da pelik gilak..tapi da juak orang mauk molah hahaha ..nang pelik

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

teeheeee...toink2 :P

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis terima kasih iya..

eh2 pe kena eva dgn uchi ni plak ni sis ? garu2 dagu smbil senyum..amboii...hihihi

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

oh btw..saya sg berlayar..sgt nyaman sekali sis...



"belayar di internet"..bhahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha ..ade kene mengene tu uchi. Umi tadi tengok bog uchi and eva ..dua2 post entri 1 jam yang lalu. Tu la umi kate ..due2 serentak post entri. Dan lagi satu ..entri uchi and eva buat entri same jer ..entri pasal gi open house hahaha :) ...

Amboi uchi ni ..tak pandai berehat :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hai nana .. :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

oic..kebetulan je same entry eva dgn uchi...tapi beda lah sis,eva puyer waktu mlm,uchi waktu siang..

rehat mlm krglah ..emm!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

ehem3..sis umi,saya ade satu soklan...boleh lah nnti jwb dlm entry post iya..hihihi


kwn2 bloger ingin tahu tentang diri kamu sebagai bloger? apa perkara menarik & menolak tentang anda yg org lain tidak tahu?

sekian,jgn marah salam mai,yo peace!

bella luna berkata... Reply To This Comment

wah umi,sempat lagi melalut kat atas tu yea,geli hati bella bace petang2 nie,hehe,.ade gakz yg nak tukar matawang ngan bulu ketiak,eeii tak sanggup,hehe,.sofa telur tu menarik,tu betul2 buat dari original telur ke ape umi?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hrmmm tak tau pulak umi uchi :). Terima kasih krn bagitau kat umi hek2 ..


Ishk2 ..uchi ni , tak nye yang menarik pasal umi ni sebagai bloger ..umi ni masih baru dlm bidang blogger. Tu haa terpampang berapa bulan umi dlm industri pem blogeran nie hek2.


Hrmm malu pulak ..beso dah hidung ni nak menjawab soalan uchi. Hrmm bende menarik pasal umi ye? nanti umi citer mcm angkat bakul jer nanti hahahaha


Sat gi umi fikir a ..tak umi marah ..suke lagi ade hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha bella geli hati? umi pun geli hati. Pasal mencarut ..umi paling nombor satu. Cuma kadang2 tak mau mencarut sangat, nanti orang ckp umi ni mereng pulak kang.

Bagus la bella dah happy ..tak mau sedih2 lagi tau :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

emm sis umi terima kasih iya..
as appricate..sile dgr lagu melayu lame ni.."empat dara"

http://www.youtube.com/watch?v=MswmJS6xkTg

semoge terhibur iya..

"empat dara duduk di tepi sungai"...

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

sofa teddy bear lag pilihan hati. takkan nak sofa no.2 habis bedarah b***t kang.

hai sis umi.. umur bpe. kang tepanggil sis sekali sebaya ngan aku ni ha.

tq jugak terjah blog kitrog. kirog mesra blogger. sedang cuba sedaya upya jugak sebab kitorg menghargai semua babes and dudes yang dtg terjah, baca and komen kat blog kitrg.ye la tanpa mereka mod nak blogging pon xde.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi terima kasih hanie sebab singgah di blog umi ni :).

Hihi betul gak tu hanie ..umo umi dah tue .. 25 tahun ..chak. Semua tak tau umu umi tau ..hanie sorang je yang tau ..kwang2 ..

Betul tu hanie .. hanie and jue memang baik sebab buat entri mesra blogger untuk kwn2 .. bertuah mereka memiliki kwn bloger mcm hanie and jue ..muahhh

Jue berkata... Reply To This Comment

Halo, thx dear sbb mlwt blog mek duak hanie. Org swk kah? Munya, nang org kpg aku tok u! Hihi

Mun kusi cactus ya sik tajam n pat ngurut cam ogawa mok ku, mun nya leh molah akupuntur best gik hihi

Ktk 25? Mek duak hanie 26 =)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

hahahhaha..kan aku dah ckp. rupa tak mencerminkan umur. aku ngan jue dah 26. tp suke ati la nak pgil apa. kitrg lebih mesra dgn panggilan tak formal. hahaha...

blog kitorg xde shout box sebab takt page loading lambat. sebab tu minima kan jugak widget yang tak perlu takut visitor tekan X. huhu nages daku dan dia nanti.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

bhahahha..*aq tergelak ni *

mcm ni kena paggil sis umi, adik umi kan hanie n jue..opss!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Lor ..hahahaha lucu jugak ni kah2 .. rupe2 nya hanie and jue ni tue setahun je kwang2 ...muke mude sangat tu la umi ingat umi tue lagi ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi ..sma2 jue. Hihi pandey kmk tok menyembuyikan identiti ..chak!. Auk jue, kmk orang sarawak ..kak tok kampoh la kita kelakar sarawak koh hahahahahaha .. blur jak la cdak lain ya.


Jue ..hanie, ktk mauk c mun kmk nungah ktkduak sis? Ktkduak biak gilak rupa ..mcm orang umur 17 tahun jak hek2 ..jgn mare a :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihihi uchi tu la yang pangil umi sis ..kan umi dah jadi ur little sister kwang2 ..jangan mare a .. ehemmm betul ke adik? entah2 umi ni sebaya uchi tak hek2 ...

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sugeng sonten sis umi! itulah bile taw umur sis 25 thn..terkejut..sbb dah bese paggil umi sis kan..

ekceli uchi lebih tua dri sis umi rupenya..
tapi sis umi dah kawen kan? so better uchi bhsekn sis umi iya..kecil hati jgn marah pun jgn..

mai salam peace yo! hihihi..

klu setuju kasi turun itu kepala *angguk*

daa...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahahahahaha tak pe uchi ..lagipun umi suke gak orang panggil umi ni sis hahahahaha .. Tak umi kecik hati ..besar je hati umi ni hek2 ... toink toink ..

Belum lagi kwin lagi la uchi .. otw .. belum sampai tarikhnya lagi ..chak!

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

kerusi four legs tu cam miang je zie tgk. HAHAHA :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha lawak zie tok ..nang kedak miang pun zie krusi ya :)