Khamis, 29 September 2011

 KEBORINGAN MELANDA
Hai semuahttp://www.emocutez.com .. dah SARAPAN? Aku dah .. siap 2 round lagi tu .. Yer badan KECIK .. Tapi tempat PARKING aku sentiasa KOSONG .. Sedia untuk diisi banyak kali hahahahaha.


Hrmm ni merupakan POST ENTRI aku yang keduahttp://www.emocutez.com .. memandangkan KEBORINGAN melanda aku .. dan ditambah lagi ade bende aku nak pi tau .. Jadi dengan PANTASNYA jari jemari aku mengetuk KEYBOARD. Mungkin dalam beberapa hari ni, aku akan SENYAP seketika .. sebabnya, LAPTOP aku dah GILER .. Yang aku selalu gune nie LAPTOP En. Abah .. LAPTOP die pun dah GILER dikerjakan oleh aku .. Jap g nak anto due2  kat KEDAI. Lepas nie mati KEBORINGAN aku .. wawawa.


Bukan kene VIRUS, saudari saudara panel hakim dif dif terhormat yang arif lagi bijak tak sana sekalian .. Cume aku ni GILER main GAME .. Mungkin aku terKASARI  "MEREKA" sebab tu diorang MEMBERONTAK .. Nak bagi AISCREAM atau COKLAT bukan diorang ni leh MAKAN hahahaha.

Sebelum aku mengundur diri ..http://www.emocutez.com aku bawak korang di satu SITUASI. Pernahkah korang mengalami SITUASI ini.

  1. Waktu korang tengah GUNTING RAMBUT .. pernahkan korang TERKENTUT? and ade tak korang tengok MUKE orang yang  kene KENTUT tu dalam CERMIN? Hahaha
  2. Waktu korang kat OPIS and korang sibuk MENAIP sesuatu .. Tiba2 korang TERKENTUT - KENTUT .. Keadaan menjadi SUNYI SEPI .. Sebab BAU meresap dalam JIWA.

Sape GILER nak MENGAKU dik oiiihttp://www.emocutez.com .. kang kene makan KASUT nanti. KENTOT baik untuk KESIHATAN .. Jangan ditahan nanti jadi PENYAKIT hahahaha. Renung- Renungkan dan selamat BERAMAL .. Tata .. Titi Brumm Brumm
Korang Rasa?

23 comments:

eva berkata... Reply To This Comment

aie aie aie lucu juak soklan tak ya deng.. bahahahahah!!! tym kta polah blog ada x terkentut.. adoheyy.. tym bc blog, prey kedak apa jak, ada xterkentut x.. tanyak dikpun lok .. ahahaha..

aie alu x blogging lah ktk sementara tok? adoi.. xbesttt

khairul berkata... Reply To This Comment

abg blom hadapi lgi 2 situasi d atas..klu bole jgn la..malu ya amat

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

bagus.bagus.kesan dari rajin baca entry blog kitorang. aku dah nampak kesengalan ko di situ. tahniah. anda berjaya untukke level setrusnya. Level Up!

abah khalisha berkata... Reply To This Comment

Tahan kentut ms nek LRT atau bas pernah..hehehe

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

ala kes sama macam nana

1 = masa dalam toilet....terkentut bagai nak rak..bile keluar buat muke dek je la

2 = kat dalam lif....tapi naseb bek x bunyik....org dlm tuh siap tutup id0ng...nana pon tutup idong gak..ahhaha


peace :P

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

HEHE...soklan cepu mas nampak :D

YuiLight berkata... Reply To This Comment

Soalan ya aku jawab dgn jujur.

SIK PERNAH.

Bahahahahah XD

Aiseh...mok tambah taik lalat mcm ct? Sik madah awal2 tek! hahahahah! Hidup yui light? Perghhhh...nak pa ya eh? LOL XD

Heidi Shafiq berkata... Reply To This Comment

hahaha.. klu kentut dlm lift lg seksa.. hahaha..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hahaha eva, ktk c tau ka? kmk molah entry tok sebab kmk pernah terkentut2 dlam situasi ya hahahahahaha


Kmk dah kembali ..sigek jak laptop masuk icu koh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Abang khairul: Hahaha ..abg bernasib baik sebab tak pernah mengalaminya hahaha.


Abah khalihsa: Waaa best jugak situasi yang abang alami hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahahahaha yeayyyyy. Tak pe hanie, umi nie memang dah lame segal cume belum terserlah sehingga bertemu dengan hanie and jue. Hidup sengal!yeayyyyyyyy

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: Sungguh mengkagumkan situasi yang nana alami ..umi sangat suke membaca pengalaman nana hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Hahaha zie ..soalan tok nang cepu emas ..bukan emas gik ..cepu logam pun ada dah

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yui: Hahahaha yui untung ktk c pernah melalui situasi tok .. mst ktk tok kentut malu2 kucing haha.

Oooo yang hidup yui ya .. laungan semangat. Ktk tok nang sah c pernah gekot perhimpunan parti nak? aik lain mcm jak bunyinya.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Heidi: Salam pekenalan .. hrmm betul kata heidi, kentot dlm lif tersangat terseksa jiwa dan raga.

khairul berkata... Reply To This Comment

Umi wat pa tu..mesti dok mkn nasi kot ?

confirm selamat.http://gilamodified.blogspot.com/2011/09/confirm-selamat.html

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

lawak ah baca komen nana...sabo jerlah...kah3... umi pun satu... da tahap gaban nyer busan la tu kot..ek??

leput kmk mi... semua org da bocor rahsia...kah3~

zulhilmi tempoyak berkata... Reply To This Comment

amboih....

xde kje sgt dah ke ni nk tgok muke sndr kentut...hahahak

bella luna berkata... Reply To This Comment

setakat nie bella belum pernah lagi alaminya, tapi lau bella kena mcm nie, confirm bella yg tutup hidung dulu and then pura2 pandang org lain sambil buat muka tak bersalah,hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Yeayyyy asya dah kembali .. hahaha betul asya, umi pun leput ketawa bace komen nana ..dasyat gak nana tu hahaha.


Semua dah bocor rahsia hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahahaha amboiiii bella .. bagus cara bella menyelamat kan diri .. terbaik dari ladang hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zul: Ala zul nie .. bukan ke zul suke kentut2? haaa umi nie kiranya join club zul berkentut la nie hahaha

Jue berkata... Reply To This Comment

Aku mun tkentut and tkantoi, slalunya ku admit jak hahaha