Khamis, 29 September 2011

SEGMEN YUI LIGHT



Mat pagi MALAYSIA!! http://www.emocutez.com Apa khabar semua? Harap korang CHAT selalu .. Bagi yang sakit ..  Ehemm .. cepat2 mamam ubat ye, HANIE hek2. Macam biasa, sebelum aku memulakan TUGAS harian aku .. Blog sentiasa diutamakan .. Hihi .. Maaf ye BOS .. Kejap je ye. Hahaha nampak sangat TAK BERTANGUNGJAWAB hahaha.


Hari nihttp://www.emocutez.com .. Aku nak bawak korang JOIN segmen YUI LIGHT. Best tau kalau korang JOIN segmen nie .. sebab BLOGGER nama YUI LIGHT nie seorang yang BAIK HATI .. BIJAK .. dan   CANTIK orangnya .. Tapi tak tau sudah berpunye atau tak hihi .. tu korang tanye sendiri empunya BADAN ar .. Jangan marah ar YUI LIGHT .. Chak!.


Korang leh REQUEST http://www.emocutez.com kat die untuk SKETCH gambo KARTUN korang .. simple jer kalau korang nak JOIN. Syarat2 segmen nie pun simple .. tak banyak perkara yang YUI LIGHT minta .. sebab tu aku cakap YUI LIGHT baik hati. Kalau tak PERCAYA .. Gi terjah kat SINI. Tapi TAK RUGI kalau korang nak CUBE nasib dan BERKAWAN dengan die. Tapi harap bersabar ye sebab BANYAK permintaan YUI LIGHT hihi.


Hooooooooo http://www.emocutez.com menguap pulak aku .. Yes! berjaya aku menguapkan diri .. Ape2 la aku nie .. Aku nie sebenarnya GANTOK .. Jadi nak senaman MATA jap. hihi. Sehingga bertemu lagi .. Tata .. Titi .. Brumm Brumm



Korang Rasa?

18 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

abg malu la nk join hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Abang ni, malu2 pulak nak join :). Mana tau yui light lukis gambo kerete abang and abg sekali hihi. Chak!

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

laaaa.. nama yui ni ku ingatkan amoii... rupanya gadiss..

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waaahhh..rajin lah pulak umi join2 segmen ni ek??huhuhu~

asya xsempat nak blogwalking semalam...yeah2...umi da join WW jugak..suka2~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kazman: Lorr bang kazman ni, umi dulu pun ingat yui light ni amoi ..chak! tak pe bang .. nanti bang try la cube. Mesti best

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Yeayyyyyy asya dah kembali ..cyg asya. Mesti asya bz giler kan? Tak pe, chayo2! Rajin adik rajin ..uuuu la la la hihi.

Aaa asya, umi nak try nasib ..huahhhhhh huahhhh

YuiLight berkata... Reply To This Comment

Weih sama lah weih....kat tmpt keje aku slalu bukak blog dulu...hahahahah xD

Thank you sebab join! >w< heee Amboi...ayat kemain..ahhaahhah!!!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yui Light: Hahahahaha ..wah kalau mcm tu .. kamceng la kita yui .. bloger tetap menjadi pojaan.

Sama2 yui, kmk suka nak join sebab tak ruginya kita mencoba hahahahaha.

Jue berkata... Reply To This Comment

wohoo!!kantoi bukak blog time keja!hahaha **aku sama juak** hahaha

sik sbr nungu Yui sketch ko kelak hihihi

psst: Yui mdh nya msh single..ko ada abg yg leh dikenenkan sik?hahaha **prey mun Yui bc tok haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hahahah ya semestinya adabi jue ..kmk suka terjah blog awal2 pagi ..sebab banyak blog yang kmk suka baca hahahaha ..terutamanya blog ktkduak hanie :)


Yala tek jue, mun da abg kmk gik single mau kmk kenen kan gan yui.Sapa c mau kak ipar kacak oiii. Mun ktk mau jadi bini no 2nya bleh gak jue hahaha


Tolong jue ..tolong jgn lempang kmk hahahaha

eva berkata... Reply To This Comment

yahhhh.. mek x sbr mok ngga yui sketch ktk deng.. mesti cute!! gempak!! hehe!

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

makaseh. aku dah sihat walafiat hasil dari soya cincau ais dan ice blended.

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

Mek juak lom gik join segmen tok. dari marek mdh nk join, tp x juak join..hehe

YuiLight berkata... Reply To This Comment

Umi: Nang boleh kamceng...ahhahaa. Join sajaaaa =p

Jue: Hoi jue!!! HAHAHA!!! Pande2 jak ko oh! Heran org aku tetak kedirik tok...perghhhh!!! Nang perey...gila jue...ahhaahhahahhahahaaaaaaa! XD

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hahahahaha .. eva kmk pun c sabar mauk yui lukis gambar kmk ..makceh eva, kmk nang cute lamak dah ..hahahhhahaha jgn muntah ar

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Lawak hanie nie ..patut la cepat chat ..rupenya ada rahsia disebalik obatan yang digunakan hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Zie: Cpa zie ..masa masih ada, belum terlamabat ktk mau try :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yui: Hahahaha yui ktk ctau ka, jue ya nang dah sot lamak. Tapi cpa, jue ya lawak hahahaha. Kmk suka baca lawak nya