Isnin, 26 September 2011

KERETA TERKECIL DIDUNIA
Haloooo MALAYSIA http://www.emocutez.com .. Mat pagi semua .. Harap korang semua CERIA selalu .. Toink Toink .. Hari ni, aku nak citer pasal kereta .. KERETA TERKECIL DIDUNIA. Kalau kereta MAINAN tu lain citer la  yer ..tu memang kecik hek2 .. Yang ni MANUSIA leh naik ..


Mesti ade yang pernah tengok kat YOUTUBE ni .. Tak pe, tu VIDEO .. Ni GAMBO hek2 . Jom ikut aku Zasss ..

*
*



*
*
Haaa best tak? http://www.emocutez.com Ade rasa nak beli tak? hihihi ..  Leh KREM BADAN kalau selalu naik ni hahaha. Silap haribulan BONGKOK UDANG. Tapi kan, kereta ni DIIFTIRAF tau .. diiftiraf oleh Guinness Book Of Records  sebagai kereta terkecil di DUNIA. Nama kereta ni WIND UP.


Kereta ni dimiliki seorang RAKYAT BRITISH, Perry Watkins yang MENCIPTA serta MEMBINA kereta ini sendiri. Tinggi kereta nie sepancang 41 inci .. Panjangnya ialah 51 inci dan Lebar 26 Inci. Kereta ni mempunyai kelengkapan seperti Tali keledar .. Kelajuaan 60 kph. Tak der masalah kalau jame ni .. kalau tak der PARKING, angkat je masuk pejabat hahahahaha. Perry ade gak mencipta  kereta Terendah Didunia yang diberi nama THE FLATE MOBILE.
Sehinga bertemu lagi kawan 2http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi Brumm Brumm ..



Korang Rasa?

36 comments:

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

hohohho...sesak napas duk dlm kete tu. memang krem badan. kuar kene guling guling dulu baru boel luruskan badan balik

**hanie & jue BFF. dulu study sesame. jado rumet, coursemet.

khairul berkata... Reply To This Comment

sesuai sgt utk anak2 abg ni

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi pandai hanie buat lawak ye. Guling2 dulu baru lurus badan hahahaha. Geli hati umi bace :)


Mcm tu rupenye. Baru umi faham ..memang friendship forever hanie and jue ni ..suke umi tengok ..muahhhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihihi betul kata bang khairul :). Sesuai untuk anak2 ..tapi kene pantau, nanti diorang racing pulak ..kalah kite hahaha ..gurau je bang :)

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

ini kereta susah nak guna sebab kena bergaduh dengan anak2 dulu...haaa3x.... kang tetiba nak pi kerja keternya dah kena cari kat taman permainan dulu...

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

eee comel lahhhh. tp dak kecik je yg boleh drive. kalau org besao yg drive..kesian weh tgk...cam tersepittt je. HAHA :P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi bang kazman .. betul kate abang tu, gerenti gaduh gan budak2 dulu hahahahaha. Pandainya abng ni buat lawak ..geli hati umi bace :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi bena kata kitak zie, mun orang besar silap haribulan tersepit hihi :)

bella luna berkata... Reply To This Comment

eeii,comelnya,.tapi kecik sgt, mmg mau krem badan lau duduk lama2 dalam nie,.tapi lau beli tuk anak2 boleh nie,hehe,.

hanabunga berkata... Reply To This Comment

comel kan.mesti terseksa kalau naik.hehe.

eva berkata... Reply To This Comment

yohhh!! tp mun kecik kedak kmk muat masok.. hahaha.. tp nak bila kluar dr keta alu remuk bj dpake.. ahahhaa

Green Apple berkata... Reply To This Comment

comelnya..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

klu drive ni xyah gune lesen kan sis umi!

sis,atk salah kan mam tempoyak dgn roti,saya tahu sllu urg mkn dgn nasi...hihihi..btw terima kasih utk komennya..

Celoteh Lollita berkata... Reply To This Comment

salam knln jg ye umi..sys lolli guner and on acc blog yg baru ye..blog yg umi postkan tuh dh nk dlt..utk keselamatan diri sys lolli..tk yaaahhh

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul kata bella ..sesuai untuk anak2 .. untuk diorang gi sekolah. tapi takut nanti kat jalan raye je kerje die hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Haha ..betul tu hana .. mesti terseksa, tengok rupe pun dah tau :). Dunia ni mcm2 ade

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi ..logik juak dipadah ktk ya eva, remuk baju. C terfikir kmk koh ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Terima kasih krn komen green apple :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi .. tak tau pulak umi gune klesen tak, tapikan kelajuaan die same gan motosikal elektrik ..tak gune kot hihihihi ..

Sama2 uchi ..uchi pun selalu komen and singgah kat blog umi .. umi pun suke singgah kat blog uchi ..asal uchi tak pening jer gan kerenah umi ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Lollita ..uuu umi tak faham ape lollita cakap ..umm ada yang kene letak kat blog umi untuk keselamatan? hrmm mcm mane tu, tak tau umi ..umi budak baru belajar :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

okeh tak pening2 puyer...klu pening tgk pix umi yg ceria tu opkos hilg dah pening hihihi...

okeh mai salam yo peace!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahahaha lawak uchi ni .. terima kasih uchi sebab puji :) ..blusher. Lain kali umi buat gambo mate juling pulak hahaha :) toink .. toink

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

oh sis nk dpt ank kucing ke? wah besh lah pasni kasi upload dlm blog iya..mcm si eva tue..hihihi opss!lalala.....

Jue berkata... Reply To This Comment

Mun brisik cam aku tok..boh mimpi la pat naik..clap ari bln alu sangkut hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihihi pandai uchi ..a a uchi, doctor cakap simba bakal dapat 3 baby, and momoru pun 3 baby. Jadi banyak la bala tentera umi kat umah .. 3 campur 6 campur 3 lagi same dengan 12 yeayyyyy .. nak angkut diorang balik kampung pun susah hahahahahaha.


Okeh uchi ..nanti umi upload pas diorang bersalin ye hihihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahahaha cda ktk berisik gilak jue, masih slim gik kmk nanga ktk ya :). Chak!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah 12 ekor iya..dah cukup team footballer ni sis umi!

terharu bce komen sis kat blog,terima kasih byk2 sis..cume kdg2 tu masa sgt2 jeles dgn uchi nk BW..tapi jgn riso blog umi ni uchi dah lock gps selari dgn blog hanie n jue..lewat atau lmbt je lah..!!

btw,keep on bloging iya sis umi!

okeh daa..gtg gunite..

*nk lompat ke blog Jue n hanie ..jomx2..^-*

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

oh uchi ko ni statement tu bah..jgn lompat tinggi2 blog kitorg atap plastik je nanti bocor.

umi. dialog dalam entri ala canggung tu dialog real. bukan rekaan semata mata. berkaitan dengan yang hidup ni.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahahaha lawak uchi ni ..geli hati umi :). Tapi kan uchi, yang 3 tu rabit ..agak2 nye diorang 3 tu kene jadi goal keeper la ek hahaha.

Terharu umi .. toink toink .. uchi memang baik. Tak pe uchi .lambat atau cepat tak de masalahnya ..hidup berblogging kadang2 kite ada masa dan tak de mase,sebabnya ..kadang2 laen internet soot and kerje mungkin banyak .. tak pe, janji kite semua sentiasa jadi teman berbelog ..yeayyyyy.

Panjangnya ayat ..rasa basah pulak ketiak ni hahaha

Nite to u too uchi ..chak!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi betul kata hanie ..hek2 tingginya uchi lompat, kang gi umah sebelah pulak haha.


Hihi umi tengok dialog tu mcm real sebab tu umi suke ..sebabnya walaupun real tapi lawak haha

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

nite umi.jumpe lagi esok. insyallah kalau bos gi meeting aku rajin menjenguk blog kengkawan.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

iye sis same mcm hanie...

nite2..eh slmt mlm!

okeh wes arep gi turu!

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Wahahaha..yg ni very comel... Kalau asya cam muat2 kot..sebab kaki asya xpanjang pun.... Rindu awak lah umi....... Hehehehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hai dear ..wah lame dh umi tak dgr citer dr asya ni hihi .. rindu asya juga. Mesti asya ni banyak krj tu la bz hihi :L)

Hihi nakal ar, asya ni kecik jer and tinggi orgnye mst muat tu hihi

drummer berkata... Reply To This Comment

kunjungan rutin kawan

Tulus Sweet berkata... Reply To This Comment

why they are not cute!! i want!