Rabu, 21 September 2011

BLOG GILAMODIFIED KENA HACK
Mat pagi semua http://www.emocutez.com .. Pagi ni aku nak citer sikit tentang BLOG yang aku and En. Abah gemar bace .. iaitu BLOG GILAMODIED yang dikendalikan oleh ABANG KHAIRUL. Abang khairul ni seorang blogger yang baik hati .. sentiasa singgah dan tidak lupa juga untuk meninggalkan KOMEN di ENTRI anda ..

Tapi apakan daya ..http://www.emocutez.com blog die telah di HACK .. takut jugak umi tengok blog bang khairul jadi mcm tu. Tapi abang khairul tidak meyalahkan HACKERS tu ... malah Abang khairul tidak putus semangat berusaha untuk megembalikan blog die yang asal.

Jadi aku nak minta jasa http://www.emocutez.com baik korang untuk membantu bang khairul dalam merealisasikan PEMBAIKIAN BLOG die .. jika korang semua ade buah fikiran untuk membantu .. silalah pergi ke BLOG GILAMODIFIED . Jasa baik korang tidak akan die lupakan. 

Walaupun ade beberapa BLOGGER dah buat ENTRI untuk bang khairul ..tapi aku tidak mahu ketinggalan untuk meyebarkan PERTOLONGAN dari korang semua .. Tak rugi kite membantu malah mendapat PAHALA .. AMIN.
Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi .. Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

9 comments:

bella luna berkata... Reply To This Comment

alhamdulillah,blog abg khairul kesayangan dah ok,balik2 kelas terus jenguk blog die sbb abg khairul inform kat komen yg blog die dah ok,.org yg sabar selalu untung,..abg khairul mmg baik,mcm umi gakz,selalu je singgah blog bella dan bg kata2 semangat,.

khairul berkata... Reply To This Comment

ish malulah Bella puji2 lak...tol tu Umi..blog abg dh ok ..terima kaseh atas sokongan yer

kazman&sue berkata... Reply To This Comment

betul tu...saya setuju..... marilah kita sama-sama menolong....

zati embong berkata... Reply To This Comment

itulah psal.kesian dia.jat pn selalu snggah.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi terharu umi dengar celoteh bella ..balik jer kelas terus jenguk abg khairul ..bella ni memamng seorang yang baik ..

Betul kata bella, org besabar selalu untung :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi sama2 bang khairul .mesti sepot bang khairul sbb bang khairul seorang bloger yang baik :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Terima kasih kazman sebb sudi menolong :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Keciankan zati ..kenapa laaa boleh jadi mcm tu ..hu harap perkara mcm ni tak berlaku pada kita kan zati .. hrmmm

a loqman berkata... Reply To This Comment

singgah pagi gang