Rabu, 14 September 2011

GAMBAR UNIK


Hai semua ... hari nie .. Aku nak bawak korang menyelami dunia SENI ... Yeayyy ... hrmmm kadang2 nie .. kite perlukan RUANG untuk duduk seketika MEMERHATI KEINDAHAN setiap benda yang WUJUD di DUNIA ini.

Sebagai contohnya Gambar SEMUT ni ... Agaknya korang dapat RASA tak apa yang aku RASA? Hrmmm

Apa yang aku rasa sekarang .. Semut tu COMEL sangat ... Cian die HAUS ...

Kalau laa aku tau semut2 ni comel .. tak la aku gi bunuh diorang ni dengan SHELLTOX ..Tapi apakan daya .. semut2 ni selalu menganggu kediaman aku. Tapi tak leh salahkan SEMUT jugak laa sebab mereka sedang melakukan PEKERJAAN hrmm .. Kalau tak mcm mana diorang nak makan kan? hrmmm

Seterusnya .. Jom kite layan ..

 Agaknya apakah RAHSIA pakcik ni leh buat LEHER die JINJANG sekali .. Hrmm

Agak-agaknya mcm mane diorang leh buat mcm nie kan?

Mesti ade sebab yang TERSEMBUNYI disebalik Gambar2 yang aku tunjukkan tadi .. Unik dan Indah kan? Lain orang lain pendapat .. Tak pe ..aku terima semuanya .. janji semua orang happy hihihihihihi

Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi Brumm Brummm ..
Korang Rasa?

9 comments:

Tirta Darmantio berkata... Reply To This Comment

absen itu suku pedalaman mana ya O_O mampir2 juga ke http://www.tirtadarmantio.com/

khairul berkata... Reply To This Comment

semut lagi indah dr manusia kan Umi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Terima kasih ya kerana mampir ke sini :). Umi ngak tau suku kaum apa kerna umi belom search lagi hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi betul kata bang khairul ..umi sokong sangat ..yeay ..:)

bella luna berkata... Reply To This Comment

manusia ini unik ,masing2 ade cara tersendiri untuk m`nunjukkan diri dwrg,..apepun boleh,yg penting asalkan dwrg happy,kan umi?hehe

Myung Dae berkata... Reply To This Comment

Jom cukupkan 2000 follower. Blog saya banyak tutorial (^_^)

www.taufiqnazli.com

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul kata bella ..mcm2 diorang buat untuk tunjjuk identiti tersendiri ... betul kata bella ..yang penting hahhp ..yeayyyy

DZ LADYZ WARDROBE berkata... Reply To This Comment

encem la pkcik2 tu rasa

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha pandainya Dz buat lawak ye ..hihi =))