Selasa, 27 September 2011

SIX PACK
Mat pagi semua http://www.emocutez.com ... Gah buat pe tu? CHAK! umi tau .. Kalau hari tu umi nampak korang korek IDONG .. Hari nie umi tau .. Korang GARU .. Ehemmm .. GARU KAKI ekkkk .. Lorr korang ingat umi fikir ape tadi? Jangan YELLOW .. GREEN .. RED .. BLUE ar. Haaa sape la yang YELLOW ni, aku ke korang .. maaf ye IBU BAPAK2 .. Aku mencarut cikit hari ni.

Haaa berbalik kepada ENTRI aku kat atas ..http://www.emocutez.com SIX PACK yeahhh!!! Kat opis aku ni, selalu jer citer nak dapatkan SIX PACK. Hrmm bagus2 .. ada ANGAN2 ingin dicapai .. yang tak tahan tu .. En. Abah pun ade bercerita kat aku. Masuk Telinga KANAN .. Tak tembus2 kat telinga KIRI. Sebab telinga aku TERSUMBAT, dah berbulan2 tak korek TELINGA .. Hihihihi Chak!

Orang lelaki http://www.emocutez.com memang mcm tu kot, ada impian nak BADAN TEGAP .. Perempuan pun ade gak .. Hrmmm. Tak pe2, aku doakan kepada sesiapa yang inginkan SIX PACK .. Mudahan impian korang TERLAKSANA .. Amin. 

Hari nie, aku bukan nak berceritahttp://www.emocutez.com tentang TIPS atau DIET untuk dapatkan SIX PACK. Tapi aku nak tunjukkan korang VIDEO yang aku rase LAWAK la .. oleh MIKE CHANG. Jom ikut aku Zasss.




Mcm mane?http://www.emocutez.com Hahaha ade la unsur SENSET, tapi yang tu korang abaikan ye. Yang korang ambik, TIP DIET  and MAKLUMAT yang die cube sampaikan. Mike ni dulu BOROI .. Tapi kerana keazaman die, die berjaya dapatkan SIX PACK and jadi TRAINER. Hebat tak? Video die sentiasa UP DATE .. Aku suke care die, cara die bagus. Sebab die lebih mengamalkan keselamatan semasa bersenam dan tidak mengalakkan korang berkeras semasa bersenam. Hanya 10 MINIT untuk senaman SIX PACK.

Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Nak gi mamam jap. Tata ..Titi .. Brummm Brumm
Korang Rasa?

27 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

klu body mcm abg ni leh dpt 6 pack lagi ker hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Ui ui ..sape cakap abg tak dapat buat ..janji abag tekad :). Kalau nak badan mcm ni, kene makan protin banyak and senaman selama 30 minit ..khas six pack punya.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

wah sis rajen plak citer psl six pack iya..uchi dahlah mls bab2 senam ni...hurmm..

kan bagus klu BW pun bole six pack perut saya sbb rasenye lebih dri 30 minit ..hihihi...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hihi a a uchi, bukanye ape .. tibe2 nak tukar selera post entri hihi.

Tak pe uchi, umi pun malas nak senaman .tapi nak kurus. Cipta angan2 udah la hahahahahaha. Pandai la umi :)


Logik gak ape yang uchi cakap tu, BW .. Kalau dapat mesti ramai yang ade SIX PACK ni hahahaha :). Mesti ramai yang buat BW pas tu hihihi :)

merahitujambu berkata... Reply To This Comment

leleh air liuq tgok bdn tegap2..ahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hahaha nakalnya merah jambu .. nakal ar :).

Best kalau tengok diorang punye payu dara yang leh bergerak tu hahaha

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

hihihi..suke six pack yang sedang seadng je macam Rain atau Lee Min Ho. hehehhe

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

oh lupe plak. umi ni jangan la puji kotorag melambung lambung.. nanti kitorg perasan lebih pulak. takot.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahahaha ..hanie yang lee min ho tu ..umi minat huahhhh huahhhhh .. segak ooo. Opsss marah kang cik abah. hrrmmm hihihi.


Ala hanie ni, betul la ape umi cakap, best ape blog hanie and jue ..lawak .. dari blog yang serius. Kang gantok orang bace ..blog hanie and jue buat mate umi beso jer ... sebab lawak. Nanti tak la kene cop kaki tido kat opis hahahahaha.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

kikikiki..makaseyh. tsk tsk umi umi.

mmmm...dah tgh hari makan sarapan cum lunch.

eva berkata... Reply To This Comment

eeeeeeeeeee ahhaah!! gelik mek ngga deng..adoh2..

p kmk nang suka six pack. sexy abis.. kmk tok tengah usaha nak 6 packs haha.. polah sit up tiap pagi.. hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

hahaha ..biar betul kitak eva? mcm c cayak jak ..selalunya kawan empuan kmk c mau polah six pack ..ktk la orang pertama yang kmk kenal..chayo2! eva .. semoga impian kitak kan terlaksana .. amin ..yeahhhhhhh

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi betul kata hanie..jgn puji lebih2 kiteorg bukn retiss pun..lainlah eva tue kan2 hanie...bhahaha!

*sis dh lunch blm? sya baru pas mkn..mls2 pun mkn jugak..iyelah krg masuk angin sya jugak ssh..huhuhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha tu pujian menaikkan semanagt uchi hihi ..umm ape tu retiss .. tak faham pulak umi uchi .. ada bahasa code uchi and diorang hanie ni hahaha :)

Malas2 mesti makan gak walaupun malas .. hidup untuk makan, pandai la umi ni. Nanti skit perut ..cirit2 kan susah ..

Dah makan dah uchi ..second round pun dah selesai hahahaha . Banyak lagi parking ni :)

Jue berkata... Reply To This Comment

my dear, sorry lmbt g blog ko ah. Thx juak sbb g blog mek duak hanie tek. ko tok malah jak muji mekorg..segan aih! =) hugss lok!

eh, aku pun pnah brangan mok ada 6pax..siap g gym gik last time tp menda ya mesti mok continue doing it else alu gelebeh perut hihihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Jue: Hihihi auklah sygku ..pas tok kmk c muji gik ecewah :). Cda bah jue :). Jgn segan2 gan kmk jue .. lak kmk kentot ktk lak haha.

Bena jue? wahhh ktklah orang kedua yang kmk tauk mau da six pack ..uish uishhhh .. cpa jue, lak mun ktk da masa genrenti ktk akan buat usaha ya gik ..chak!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

@jue: eh beb,aq melopong bce komen dlm bhse ko arr...


sis umi retiss tu artis..hihihi..

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

weekkk uchi tak paham aku paham.

dulu aku ngan jue masa study dulu la dok sebilik rajin la wat sit up nak jaga perut la kunun. siap selit kaki kat bawah almari senang sikit nak sit up.

sekarang? non hado la. kemalasn yang melampau.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Tak pe uchi ..lame2 lagi uchi faham la bahasa kiteorang hihi .. kalau tak pun belajar gan princess red blood snow ar :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Wah dasyat hanie and jue ni, ciap letak kaki kat almari .. ni mesti nak pingang ramping jugak ni hihi. Tak pe hanie, nanti ada mase tu niat nak buat six pack akan muncul jugak :)


Entah2 sambil tengok tv sambil senaman :).. hrmm mcm mane tu ek?

bella luna berkata... Reply To This Comment

gigihnya die, bukan senang nak dapat six pack, perlukan usaha yang berterusan,.hehe,bella tak sanggup,cukup2 la ngan pack yg mmg ade hasil lemak yg terkumpul,hehe

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt mlm umi!sorylah tadi xdpt bw kesini sbb sakit ulu hati..btw skrg dah okeh sis..

emm terima kasih sbb tolong jwb utk soklan nes niesa iya..okeh daa gtg nite2..;)

c u leter ..lalala

~Nana 귀여운~ berkata... Reply To This Comment

nana rasa nak smack je mamat kat dalam video tuh...ade die cakap MORE BREAST MORE BREAST!!

..WTFISH..hahahaha :PP tau la badan tegap..puyohhh... tapi x bleh bla ar dia tuh oo..

habis makanan mentah dia hentak2 mcm tuh..haiyaaa!!

wat makanan berkhasiat katakan...huhu..

good tips arr..tq :P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Ui ui bella .. umi rasse nak nangis sebab tak dapat masuk blog bella tau. Haaa rupe2 nye bella dah tukar alamat link tu la umi tak pat masuk huhu.


Hihi betul kata bella .. perlukan semangat gigih dan daya usaha untuk mendapatkan six pack dengan jayanya hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hihi tak pe uchi, umi memahami kalu uchi tak pat bw selalu tau .. jgn risau a uchi ..cian uchi huuu

Hihi umi saje je nak mengusik uchi dengan jawap soalan niesa wawawawawa

hanabunga berkata... Reply To This Comment

ala video tak boleh tgk.biasalah pakai wifi campus ni kan.hee
aha lelaki sumpah mantap kalau ada 6pad.wuwu.yg tak hensem pun jd hensem.tp kalau perempuan tak berapa nak eloklah.nnti badan jadi berketul takkan naya.hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihihi tak pe hana, biasa la tu, wifi kat kampus ..banyak penggune tu la lambat kan?

Hihi aaa ade perempuan suke ada six pack .ade yang tak leh ..tak pe tu :)