Rabu, 30 November 2011

WORDLESS WEDNESDAY








*
*
*

Sehingga bertemu lagi .. Tata ..Titi .. Prutt Prutt ..
Korang Rasa?

22 comments:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

yurkkkkk..apa 2 umi? serammmm...

khairul berkata... Reply To This Comment

makhluk apa yg pelik ni Umi ? gerun arr

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

ikan duyung ke???? tp kenapa tak lawa...

umie,sama la kita bizi ujung tahun ni. tah bile nye nak free. hahahahhaa

abah khalisha berkata... Reply To This Comment

apakah itu??

Adylia Qarissa berkata... Reply To This Comment

errrkkk...real or lukisan??

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

kot pun umi wordless..nape duk letak gmbar tu..letak gmbr misz Domu ke lagi ok..ahakz

Fadzli Amir berkata... Reply To This Comment

Salam kenal....gambar ni rasanya dah keluar 4-5 tahun lepas...

Lai Qma berkata... Reply To This Comment

ikan duyung kan..
real ke tpu yerr..??

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi ikan duyung ..yang terdampar pada tahun 2006 ..tak tau real atau tipu hihi ..time tsunami hari tu.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi ..muka die lain mcm kan?



Hanie: Tu la pasal ..bz je ..tak menang tanggan .. Umi pun tak tau nape muke die tak cantik ..selalu kite imagine cantik kan

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Abah Khalisha: Haaa ade ckp real ..ade ckp tak real hihi


Mizs Domu: Hahaha amboi miss .. geli hati umi bace


Adylia: Hrmm umi pun tak dapet nak jawabnya hihi


Fad: Wslm .. trm kasih krn singgah :). Betul tu, saje je umi nak tunjuk lagi hihi


Lai q: Tak pasti umi ..tapi diorang ckp diorang jumpa tahun 2006 kat malaysia ..hrmmm ..kalau real ..memang wujud la ikan duyung kan?

cinnamon.com berkata... Reply To This Comment

eiii, seramnya... macam-macam ada dekat bumi Allah ni ye..

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

alamak.... orang ke ikan ni...!!!

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

eee wierd kali jak. gelik mek diat. kdk alien

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cinnamon: Hihi tu la pasal .banyak lagi misteri yang belum terungkai kan?


Bang kaz&sis sue: Hihi .. mcm kelawar pun de gak umi tengok bang :)


Zie: Hihi ktk sama gan kmk .. tpi kmk rasa takut jak hihi

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

wah...f**king awesome!
macam orang pun ada..

#yeay! ha'aa la..lama la tak sggh sini..maklum lah jrg on9 sebelum nie.. >.<

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Awie: Hihi nakal ... tak pe awie ..awie mesti bz sebab msih study ..

ciK LyndaWawa berkata... Reply To This Comment

jumpa kat mana ni?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Lynda: Tak tau la wawa ..info just cakap kat malaysia tahun 2006 je ..

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Makhluk yang unik dan pelik.. Tapi tak tahu kesahihannya kan..

Yui Light berkata... Reply To This Comment

lamak dah benda tok nak? huhuuu ntah la bena ka sik >.<

eva berkata... Reply To This Comment

aie aie aie aie.. mena kah tukk??