Jumaat, 18 November 2011

GO MI NAM

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Harap korang semua CERAH dan CERIA .. Aku hari ni MENDUNG .. Bukannya  cuaca kat cni MENDUNG tapi aku yang MENDUNG .. sob sob sob.


Sebenarnya .. Anak aku dah meninggal semalam ..http://www.emocutez.com SEDIH GILER aku .. Aku betul2 tak menduga hari tu akan MUNCUL jugak. Hrmm ni dah masuk kali ke 3 HAMSTER aku meninggal. Dulu .. RATATUI .. Lepas tu TWITIEY .. dan semalam GO MI NAM ..


Lepas ni aku tak mau bela HAMSTER lagihttp://www.emocutez.com .. Sebab aku rasa diri aku ni PEMBUNUH jer .. kecian tengok die berkurung .. mcm MATI stress je. HAMSTER mana dapat LEPAS mcm yang lain .. Kang kalu lepas kene LAMBUNG oleh diorang SIMBA .. Sedih aku. Mungkin dah sampai masanya untuk die pergi .. Kadang2 aku rasa tak mau BELA haiwan .. sebab aku tak sanggup tengok die PERGI .. haaa ..

*
*
*
GO MI NAM Kini Dalam Kenangan ..






Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata ..Titi ..Brumm Brummhttp://www.emocutez.com




Korang Rasa?

17 comments:

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

jangan sedih2 ye ummi..if misz Domu ada la perasaan sbgitu kan bagus..yummy..

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

Yang pergi tidak akan kembali... teruskan kehidupan mu umi.....
Semoga umi cepat ceriakan diri....
melalui liku-liku hidup ini.....

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

winter white kan???
wahh umi bela hamster gak keee??

eimy pun bela gak...jenis WW. robovski & syrian
dah beranak pinak jd 16 ekor skang..alhamdulillah..

umi,
hamster nie selalunya setiap bulan pasti ada yg mati...kecik atau besar....kalo msk forum benda mcm tu normal...since eimy bela anak2 bulus kecil nie...byk da hamster eimy yg mati....semua nie normal...memula nangis but bila da biasa akan sedih jek...sbb dia da tiba masa utk pergi....


psstttt : slalu jek eimy lepas Jojo (winter white) and hamtaro (syrian) lepas dlm bilik...tp asing2 n lubang pintu bertutup la...bg dorang main2 dlm bilik then baru panggey masuk...kira kita pantau la...

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

alalaaa..ciannye tikus comel tu mati..dlu pun eyana suka pelihara haiwan2 comel mcm ni cuma tak tahan hati bila ada yg mati..mahu2nye smggu duk tkenang2 ngan air mata..huhu..

well dh lumrah alam umi, yg bernyawa pasti akan mati..

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Ala tedah nya....huhuu

kmk ada 5 ekor hamster kat rumah tok...name-less hamsters...lol

Kakzakie berkata... Reply To This Comment

Kakak takut dan geli dgn hamster termasuk juga kucing.... Tapi anak-anak suka

kak lang berkata... Reply To This Comment

huhu, jgn sedih2 k

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

asya suka tgk hamster..tapi geli ngan diorg.. jgnla macm tu mie.. dgr nasihat honey sakura tu k?? smile umi...smile..haaa~ kan manis tu?? ehehe~

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

umie. aku ingat ko jumpa go min nam dlam citer YB. ceh. rupanya hamster. penyayang betul la umie ni kat haiwan haiwan. hamster comel tapi aku geli.

khairul berkata... Reply To This Comment

kenapa mati Umi ?

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

hamster ni actually tak sesuai dibela.. banyak benda kita kene jaga. lagi satu,jangka hayat dia tak tahan lama.. awak try bela lain. cam ikan ke.. best wooo.. try bela ikan kelisa..

hanabunga berkata... Reply To This Comment

kesiannya kat go mi nam.macam dalam cerita boys over flowers pulak.pandai umi culik nama diorang eh :D jgn sedih2 k umi??

Arina Shamsul berkata... Reply To This Comment

jangan sedey2 umii..moga roh go mi nam dicucuri rahmat..ngeeee ;-D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Wahhhhhhhhhhhhhhh terharu umi bace komen semua ni ..sob sob trm kasih semua ..baiknya kawan2 ni huhuhu :)

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

tabahkan hati umi...kadang dah ajal die nak mati...kita redha jela...
xmoh sedeh2 k...

eva berkata... Reply To This Comment

aie tedah lok eyh.. hmm xpa2.. dah ajal nya bh deng..

dhiera berkata... Reply To This Comment

jgn sedih2 ye umi~