Khamis, 10 November 2011

LA LA LA TAG TAG

La tali tam plonghttp://www.emocutez.com .. la tali pelampong. Panggg!!!! Tolong! Tolong! Awat kejam nya hang .. Baling KASUT kat aku. Kalau nak baling pun .. baling la kasut CHARLES & KEITH ker .. Hush kitten ker kan? Hrmm dapat gak aku gune gi OPIS. Korang gak dapat PAHALA .. Amin3 .. Ngeh3.


Hrmmm pagi2 dah GILAhttp://www.emocutez.com sorang .. Haa hari ni aku nak Pi Tau korang semua yang aku kene TAG lagi .. Yi haa andrey andrey .. banyak sungguh WARTAWAN yang bagi soalan .. Buat aku terasa mcm ARTIS pulak. Dush dush ..


Soalan nie datang nyahttp://www.emocutez.com Cik Domo kite .. Orangnya CANTIK tertarik kaulah BOM ATOM .. Yer .. Jemputlah singgah melawat ye. Haa tanpa membuang masa ..jum ikut aku terjah SOALAN BONUS cik Domo kite ..yeahh!!

*
*
*

Your Birth's Name?
Tak mau pi tau hihi

Kerja/Student?
Kerja .. Hihi

Umur sebenar dalam Mycard?
2 + 5 .. Haaa Lu pikirlah sendiri (Nabil )

Kenal Misz Domo sape?
Kenal AWEK cun dari SELANGOR hihi

Masa lapang buat apa?
Kentut2 .. Bagus buang angin.
Kalau ditahan jadi penyakit hihi

Asal mana?
Sarawak .. Bumi KEYALANG ..

Tinggal mana?
Sarawak hihi ..

Status?
Single but not available

1+2+4+8+9+10+112?=?? (Tak yah tekan kalculator yer)
Ini jawabnya .. 1248910112 hihi.

5 words decribing yourself?
Saya seorang yang COMEL Bagat. Panggg!!

Suke kene tanya banyak?
Boleh aje .. tanya sampai Tahun depan pun boleh hihi .. Amboii.


*
*
*

Haaa kali nihttp://www.emocutez.com KETIAK aku tak basah jawab SOALAN .. Sebab nya awal2 lagi aku dah SPRAY REZONA .. Berkesan beb .. wangi ketiak pulak tu .. Panggg!! Anak sape la yang sengal tu hihi. Haa nak bekemas .. nak gi MEETING .. Yeayyy .. Meeting untuk makan untuk Dush dush.


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com.. Tata .. Titi Brumm Brumm


Korang Rasa?

19 comments:

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

kentut yer... senonoh la umie nie..hahaha..thanks jwb yer..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Dom: Hihi jgn ditahan nanti jadi penyakit hahaha ..sama2 domo :)

bella luna berkata... Reply To This Comment

amboi umi, dah perasan artis yea, booo,haha,. bdw, suke bace jawapan umi and jwpn untuk soklan matematik tu mmg terbaik,haha,. and umi mmg comel, bukan nak pang tapi rase nak muaahh muahhh je,hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaahaha nakal ar bella ..lorr mane la bella menghilang selama nie .. masih bercuti ke bella?

trm kasih cik adik manis ..bertambah kembang la idong umi ni mcm lembu hihi

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

soalan ke 3 ;
2+5 = 25 tahun...haaa3x...
muda kiutt miutt lagi umi ni yeee...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman: Yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy pandainya bang kazman nie ..terre matematik hua hua hua hihi

trm kasih bang kaz hihi

Are-Gya berkata... Reply To This Comment

5 words decribing yourself

like answer utk soalan ni..wuwuwuwuwuw

hanabunga berkata... Reply To This Comment

cecey jawapan umi jawapan artis tahuk!hahahahaha comel je jawapan umi.suka2!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Are-Gya: Hahaha nakal gya ni hahaha .. kene tag mesti soalan cepu emas haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi saje nak buat lawak .. hihi .. trm kasih hana sebab usik umi .. nakal hana nie hihi

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

kommg rajin menjawab tag.

umie...ko ni topeng gas aku dah nak bocor dah ko asyik lepas gas beracun je.

naga berkata... Reply To This Comment

Suka jawapan no 3 tapi dah tolak masa tidur ke Umi ? Naga ingat kalo tolak masa tido baru 1+7 kot....
Apa berita tak duak ari tuk?, Arap tak duak chat n hapi ajak. Mek ada sakit palak cikit, kelak ok nya. Dah makan ubat juak.
Jaga diri Umi. Slm ngan Abah juak.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha cian hanie ..jap gi umi kasi pinjam topeng ultraman ..gerenti kalis haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Uuuuuuuuuuuuuu cian bang naga ..cuaca yang tak menentu mesti akan menambahkan sakit kepala ..cian bang nag ..bawak berehat a .. huhu


trm kasih bang naga ..wasalam :)

naga berkata... Reply To This Comment

Sakit palak cikit ajak tadik Umi, dah mkn ubat n tido jap, dah ok. kenak pruttttt prutttttt ya tdik jadi segar agik. kikikiki..
Psssssst..di opis kitak ya ada org dara yg cute2 kah? Mun ada kim slm, padah ngan sidak, ada org ansem kim salam, anak dah duak tapi bini baru sorang...kahkahkah...lak mek mberik sposen ngan kitak makey upah madah..tata...

budak penjara berkata... Reply To This Comment

asal x nk cakap umor??takut aku muda dari ko ke??haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Bagus la ya bang cian ktk pening huhu.

Hahahaha sot ktk ya bang ..amboi ... kenak prutttt pruttttttttt semakin segar ..cpa lak kmk kirim ambi pure kat ktk pagi2 a .. sebagai peyegar badan.


kat opis kmk banyak awek bang .. lawa2 .. cute miuet pun ada .. umur dalam 40 an gia mau c? hahaha


guro jak bang hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Budak penjara: Hihi .. ui ui umur mesti sorok kang tak cute lagi hahaha

Jue berkata... Reply To This Comment

amboi! kemain nya tol jwb tag hahaha nang gila2 jak jwpn kuar dr mulut ko ya kan
ko sik comel tp kck..yerrrr hihi