Selasa, 1 November 2011

UMI KEMBALI
Haloooooooo MALAYSIA http://www.emocutez.com .. Bertemu lagi kita dalam rancangan JOE JAMBUL!! .. Aisehemen, sejak bile pulak le aku ni jadi PENGACARA .. Dush! Dush!


Dah 2 Hari aku tak POST ENTRI kan?http://www.emocutez.com Korang Rindu KETAT2 tak kat aku? ngeh ngeh ngeh .. tak rindu tak pe la .. PRUTTTTTTTTTTT. Kan dah kene KENTOT. Dua Tiga hari nie aku bz .. ulang alik gi Kuch anta anak-anak aku gi ENJEKSEN. Pas tu, turun lagi gi Kuch pergi KAHWIN kawan aku .. Nanti aku Post gambor yer.


Penat2 ..http://www.emocutez.com dan tadi aku baru jer habis RADIO TALK .. Yer aku ON AIR. Bukan terbang yer. Muke macam monyet ni pun ade orang nak invite lalala. Tapi aku tak la bercakap mengarut mcm sekarang nie .. kene LENYEK BOS aku baru tau .. 


Nie merupakan kali ke-empathttp://www.emocutez.com aku RADIO TALK selama aku kat cni.. Hrmm aku cakap pasal PENYAKIT .. Memandangkan aku kat Unit Penyakit Berjangkit .. Mesti ade skrip .. Tapi jangan terus bace SKRIP. Kang bunyi mcm PEMBERITA pulak kang .. lalalala


Aku cakap pasalhttp://www.emocutez.com PENYAKIT LEPTOSPIROSIS @ Kencing Tikus .. bukan kencing manusia yer kawan2 .. Aku agak korang semua mesti tau Penyakit tu .. sekarang MAKLUMAT DIHUJUNG JARI .. Kalau tak tau, meh kasi tau kat aku .. ngeh ngeh ..


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com.. aku nak gi TERJAH kawan2 sat .lame nya aku tak Jejalan cari MANGSA nie hihi .. Zam zam ala kazammmmmmm ..
Korang Rasa?

23 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

abg rindu kat Umiiiiiiiiiii

eva berkata... Reply To This Comment

ktk dj kah deng?? berik talk eyh.. best!.. ktk doc? nurse? kmk tok gik lost haha


ofcoz rindu darling tok ahahahah

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

wahhh... baik jadi DJ macam fara fauzana ker teruss... haaaa3x... yang penting semuanya sihat2x belaka...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hahahaha umi rindu jugak .amboi bang khairul hahaha :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Hahaha kmk bukan dj la sayang ..kmk tok bukan doc atau nurse ..tapi inspektor kesihatan .. bukan inspekto polis hahahahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Haha kalau umi jadi dj .. alamtanya makin sengal umi ..kang tak tahan orang dengar terus ttp radio hahaha :)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Umi..betul...asya rindu kat umi....lama xnmpak awak muncul..sengkol..xmo sedey2.... Harap awak dpt selesaikan apa yg terpendam dgn baik... Asya doakan yg baik2 untuk umi..

Pss:- umi on air kat radio apa?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Asya: Hahahaha .. umi nie bz beberapa hari ni .tu la tak muncul hihi .. takde r mood gak sebab penat :)


umi kat radio Rasa fm asya ..

Honey Sakura @ eiMyLiciOus berkata... Reply To This Comment

Umiii....anda kena tag dr eimy..

http://www.cheritera3march.co.cc/2011/11/c3m-21-anda-kena-tag-dari-sayer-huhuhu.html

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Honey: Wahhhhhhhhhhhhhh banyaknya tag untuk umi minggu nie hihi .. trm kasih honey

naga berkata... Reply To This Comment

Kentut yang bunyi PRUTTTTT tu tadi perisa apa Umi? Kalo perisa durian ok cikit......

Umi. Umur cucu tak ya ndang biasa matanya berair. Sbbnya mungkin masa nya nenen matanya kenak bulu maknya atau sidakya brutal masa nenen, berebut susu dan ada yang kenak tampar atau garuk malah kadang2 sampey lekat matanya kenak taik matanya mpun. Sik hal, cuci ajak makey kapas yang dibasahkan n diperah. Insyaallah...ok nya kelak.Pusak yang idung semi flat pun memang ada risiko mata berair malah yang flat abis agik teruk sampey minum pun sidak sik digalakkan makey mangkuk. Susah sikit jaganya.
Hati2 mun ngembak anak tak jalan2. Mek nangga dari atas ajak...mun kitak nangga ada awan di langit, siya lak mek tapok. TAKE CARE.....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahaha kentut kmk ya perisa telur ..nyam nyammmmmmmmmmmm.

Ooooo paduhal ..hrmm bena juak kata ktk bang .. time cdak nenn brutal da juak .. berebut2 ..maka da 6 puting kat cia ..mun c cukup lak ambik jak puting en.abah ya hihihi :).


Hrmmm kmk akan cuci taik mata nya .. cian tangga nya bising sebba c nampak ..harap c berjangkit kat cucu kmk yang lain huhu


Wahhh bang mun ktk semunyi ya ..jgn lupak cari awan nano ah :)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

uumieee, rindu ko jugak. jue dah semakin sihat alhamdulillah. kene paksa minum 100+ banyak banyak. dia tu sauah sikit nak minum air begas ni.

next entry post la pasal penyakit kencing tikus tu. nak tau jugak.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi ..rindu hanie gak ..owh boleh aje hanie ..best jugak kalau ada yang nak tau pasal penyakit ni hihi :). Nanti umi buat ye

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

comeyyy sgt ur blog..i'm follow u k..=)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Waah suara umi on air tuuuu!!!!!bestnya!

dhiera berkata... Reply To This Comment

sepi taw bukak blog umi~ umi keje dgn jbtn kesihatan ke? best ye... bile la ada intake untuk PZM ni~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi trm kasih krn follow umi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Trm kasih hana :) .. hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Hihi aaaa dhiera :). Umi bahagian ispektorat .. kalau intake peg.zat makanan tu ..umi tak berapa pasti la .. cuba dhiera tanya kat jabatan kesihatan tempat dhiera berada :)

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

wahhh..kelasssssss...jadi DJ je laa..ganti fara fauzana..senang..hahaha..

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sis umi ni keje gabemen ke? wahhhhhhh......masuk radio tueeeeewwwwwwwwww......

eva berkata... Reply To This Comment

inspektor kesihatan? wow best! senang mok tyk2 tok hehe