Rabu, 2 November 2011

KENA TAG LAGI

Mat pagi semua .. http://www.emocutez.comharap korang CIHAT dan CERIA selalu .. ahak ahak .. aiseh tetibe jer ketawa SENGAL huah huah. Hrmmm minggu ni merupakan MINGGU TAG kot .. bak kata NANA bukan PRICE TAG. Jadi untuk menjimatkan PAGE aku (Kedekutnya!!) .. aku jawab kedua2 TAG yang dibuat oleh Cik Adik Dhiera dan Cik Adik Honey Sakura .. mereka nie B2B yang ANGGUN lagi JELITA .. Piwettt tak leh kacau .. bakal bini orang tu.


Jom Ikut akuhttp://www.emocutez.com TERJAH SOALAN BONUS .. Toink Toink ..

*
*
*
Situasi PERTAMA bak kata NABIL ..http://www.emocutez.com Soalan dari PEGAWAI POLIS Dhiera ..


 Kamu suka dikenali dengan nama apa?
Ina hihi .. nak glemor cikit.

 Kamu berasal dari mana?
Sarawak .. Lundu  @ LONDON Malaysia hihi.

Perkara yang kamu suka buat?
Kentut ... jangan mara ye :)

Apa sebab kamu berblog?
Umi berblog sebab nak cerita tentang .. macam2.

Komen cikit tentang blog saya?
Umi suke blog dhiera sebab umi suke bace celoteh dhiera disamping menjadikan dhiera sbg panduan :)

Jom kita gather nak?
Nak .. Kalau der PINTU DOREMON kan best.

 Any suggestion untuk kita meet up?
Hrmm umi belum tau lagi kat mane ..sebab umi duk jauh sob sob sob.

 Facebook atau blog mana lagi yang kamu suka?
Mestilah Blog .. Lubang hidungmu tetap menjadi POJAAN ..

Korang dah kerja atau masih belajar?
Dah bekerja dah .. Dah tak dapat dating lame2 gan BATAL BUSUK  ..

Korang selalu berblog di opis ke dekat umah?
Dua-dua lokasi .. Blog dimana2 je, kecuali didalam JAMBAN hrmm .. sebab nak concentrate.

 Wedding blog mana yang kamu suka terjah?
Umi suke semua..tak terkira rasanya hihi :)


*
*
*
Haaa ni pulak http://www.emocutez.comSOALAN BONUS dari WARTAWAN Honey ..


 Nama manja anda dalam keluarga?
Ina Comel.. Ina Cute .. Lebih2 pulak budak sekor ni. Dush!!

Nama manja pasangan anda dalam keluarga die?
Tak leh pi tau .. Biarlah RAHSIA .. Hihi.

Tarikh lahir & hari dalam bulan Islam dalam tahun Hijrah?
Umi tak tahu hihi tapi ikut calender islam ..jatuh pada bulan Dec 15, tahun 1432H.

Macam mana kenal Pasangan/Tunang/Suami?
Kenal time STUDY dulu .. die tanye nama siapa? Buta kot tak nampak kat NAME TAG .. Jahat tak? hihi.

Entry pertama dalam blog bertarikh bila?
Rabu, 29 Jun 2011

 Warna Fav anda dan pasangan anda?
Unggu .. Kakak umi cakap tu warna GAY. Die memang nak kene nie.

Bungga Fav anda? Ceritakan kenapa?
Bungga Taik AYAM .. Ecehwah. Tipu je. Bungga TULIP .. Cantik menarik kaulah the BOM!

Tempek cincin idaman dan kenapa memilih bentuk ini?


Sebab kali pertama terpandang .. terus nak yang mcm ni.

 Warna tema majlis Pertunangan @Persandingan anda?
Banyak .. Gabungan 3 warna. Pink, Silver and Hitam .. Hitam itu sexi .. Gothic cikit lalala

Anda bekerja/Belajar/menetap dimana sekarang dan B2B dari mana?
Kerja kat SRI AMAN ..Memang AMAN. B2B dari Sarawak ..chak!

Pandangan anda mengenai Cheritera 3 March ini.
Umi suke sebab cik Honey ni cute .. dan banyak cerita dapat dijadikan panduan :)


*
*
*

Memang BASAH ketiak akuhttp://www.emocutez.com .. haaaaaaa haus tekak jawap soalan ni. Betul2 BONUS ni .. leh klem kat BONUSLINK tak?Hihi ..harap korang semua terhibur .. nak TAG sape ye? Kalau tak TAG boleh tak? Nak tanye PENAJA jap la ..

Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi ..Brumm Brumm.

Korang Rasa?

25 comments:

mamaNoriz berkata... Reply To This Comment

cam exam lak ek...

hihihi...

salam kenal :)

khairul berkata... Reply To This Comment

jenoh nk menjawab tu Umi..patut la busuk...ketiak basah hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama: Hahaha memang berpeluh2 jawab soalan ni .. pening kepalo den ni ha hahaha


slam kenal juga :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Amboi bang ..nakal ar :). Lupa nak pakai rezona

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Bertuahkan jadi blogger sebab dapat jumpa musim tag ni. Lebih bertuah sebab dapat kenal blogger dari London.. ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hihi nasib baik tak tersembur air yg umi minum nie yousof .. hahahahahah ..

trm kasih sebab singgah kat cni ..chak!

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

umi sesat jumpa wartawan mana ni...haaa3x

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

kene tag lagi.hahaha.sib baik kitorang kene sekali je. beperluh peluh nak jawab kan. tp seronok.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kazman&sis sue: Hihi ni ha diorang interview umi hari tu lalalalala

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hahaha ye ... kali ke berapa dah entah hahaha ..kalau jawab soalan yang sengal tu la yang paling syok hahaha

naga berkata... Reply To This Comment

Umi,
Mek pun nak Tag kitak situk, satu soalan ajak.

Masa hadirin tengah khusuk n tawadduk dengar Abah melafazkan akad nikah, Tiba2 Umi terkentut dengan kuatnya...Apa Umi akan buat?

sampainya ati mek tuk ngatik tak kedak ya..susah jd orang gilo po mek tuk. hapi ajak..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahaha ..umi dengan selambe nya cakap .. yuk pak lebai kita pospond sat sebab nak ambik wuduk and mekap lalalalala ..boleh pulak ..


amboi bang naga ..sukenya die .nak kene kentut ni

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

umie..nak tumpang balik bole. penat la buat keje ni. huuuuuh.

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

pe iklan terbaru skrg ni ya. aku suka iklan digi. sume gempak dan kreatif.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sugeng dalu umiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ops terjerit plak bhahahah


apelah umi ni suke kentut iya..adoidogokkkkk...eh sis umi pasni kena tukar nickname lah iya.."sis ina"...bhahaha..



"life is beutiful if you are willing to see it"......<---opss ni pinjam ayat bloger nes,ape motif ntah..lalala

btw sori to saylah umi,skrg sepi je dri blog kan? sbnrnye bkn sengajelh umi, uchi minggu lps jatuh sakit..now dah sihat sikit..well terima kasih sbb umi rajen jenguk2 blog uchi..syg sis umi ketat2 bhahahah.......

btw..keep on bloging jgn nk kentut sak....adoi!

okeh daa..gtg..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Haha cian hanie penat ..huhu

Betul kata hanie ..umi pun suka iklan digi ... best2 ..toyol kuning tu :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Lor uchi sakit ka? aduuuu cian uchi ..umi ingat uchi bz dengan kerja ..huuu

Hahaha umi nie memang suke kentut hahaha ..best2 hahaha


Sat gi umi nak jenguk uchi la :)

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Hehehe. Nasib baik dapat control air tu.. ;P

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hahaha nakal yousof ni hahaha

bella luna berkata... Reply To This Comment

oh, ina nama umi yg sebenar, baru bella tahu,.hehe,dah tahu umi dah kerja, lau dekat dah lama bella paw umi,ahakz2;)

Cheq Suna berkata... Reply To This Comment

Anda ditag lagi!!.. sudi2 la yea..xpaksa pun..huhu
http://cheqsuna.blogspot.com/

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaha amboi cik adik manis ni ..yer kalau bella dekat kat umi ..nak pau kacang ..butter pun tak pe hahahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cheq: Hahahaha minggu price tag ni hahahahahha .eh salah ..minggu tag

eva berkata... Reply To This Comment

wahh! best kenak tag.. kmk kenak tag amirfx lom polah2 gik.. mala lupak.. adohey!

bella luna berkata... Reply To This Comment

tak nak pau tu, bella nak paw yang best2 je,. tak dapat pizza, secret recipe pun jadi la umi,hehe