Khamis, 24 November 2011

DREAM HIGH

Halooooo MALAYSIA ..http://www.emocutez.com Hrmm hari yang CERAH CERIA .. Bagus untuk kongsi citer yang BEST. Aku agak mesti ada segelintir yang tau tentang DREAM HIGH .. ni bukan MIMPI .. Atau ANGAN2 .. Tapi nama citer KOREA yang super OHSEMMMMMM!!!


Yer bagi peminat yanghttp://www.emocutez.com GILERS mcm aku mesti suke ..bagi yang tak berapa tu .. Marilah JOIN aku berjinak2 dalam DRAMA KOREA. Mak aku kat umah tu pun .. tak kira petang atau malam  .. KOREA je kerja die .. Ayah aku pulak JOIN mak aku .. LAIN die tengok tu kot Ngeh ngeh ngeh .. Nasib baik adik aku tak der .. kalau tak ANIME je memanjang hek hek ..


Jom ikut aku Zass

*
*
*


Jom cuci MATA ..yeahhhhhh ...

*
*

 Pelakon UTAMA .. hihi

 Oh Sam Dong .. (Kim Soo Hyun) Piwett!!

Jejaka TAMPAN .. Taecyeon 2PM .. Ohsemmm ..

 Jason ..

 Jadi Cikgu sekolah KIRIN .. Hihi

 Cikgu Kang yang HEBAT

 Oh Hye Mi .. (Miss A Suzy) Umi suke2!!

 Phil suk yang MANIS .. (IU)

 Cikgu yang Cantik

Yoon Baek Hee  .. (Ham Eun Jung)

*
*
*

Citer nie tentang IMPIANhttp://www.emocutez.com .. Impian untuk menjadi yang TERBAIK .. Mengabungkan tentang .. PERSAHABATAN .. PERCINTAAN .. PERSAINGAN .. DENDAM .. LAWAK .. Part yang paling best bile diorang MENYANYI dan MENARI .. Hek2 ..


Apa lagi ..jum la JOIN aku tengok CITER ni http://www.emocutez.com.. Best .. Semua CUN KEBA BOMM!!. TANGAN .. KAKI .. BADAN pun bergerak sama hihi. Sehingga bertemu lagi kawan2 ..Tata ..Titi Brumm Brumm
Korang Rasa?

22 comments:

khairul berkata... Reply To This Comment

wife abg mmg suka tgk K pop ni..abg pon mula terpengarauh dh ni..best tgk awek2 depa yg cun mcm patung

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi betul kata abang tu .. jalan citer pun lawak and best .. cantik2 ..comel2 ..hensem2 diorang ni kan ..piwett


Hihi leh umi join bini abang ni hahahaha

hanabunga berkata... Reply To This Comment

hana dah tgk ep1 dan 2 ja.macam boring gila ja umi :'(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Lorrr hana belum tengok sampai habis tau ..umi hari tu pun rasa boring .. tapi bile hana dah lepas dari episod 5 ..jalan citer mula menarik :) ..diorang mengejar impian tu best

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Teringin jugak nak tengok cerita ni. Biasa tumpang tengok² gitu je dekat laptop adik..


Cerita ni tak sah kalau tak ada heroin yang comel. ;D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Betul tu ..best citer ni ..tapi singkjat sangat 16 episod ..dengar citer ada dream high 2 ..yeayyyyyyyyy

Kakzakie berkata... Reply To This Comment

Tak pernah tengok pun sebab tonton tv pun jarang...

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

ini bukan cuci mata ni umi... ini cuci kelopak mataaa..... sebab bila tengok asyik terkebil-kebil jeee tgk yang cun2x tu...haaaa3x

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kak zakie: Hihi kat u tube pun ada jugak kak zakie :). Best :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bag kazman&sis sue: Hahahahaha amboi bang .. hahaha ..jgn meleleh air liur sudah hahaha ..best citer ni ..diorang ni semua nya cun melecun

Aleeya (Yaya) berkata... Reply To This Comment

woaa korea..jom umi kita kpop sama2 hehehe

Liling berkata... Reply To This Comment

korean drama memang best ! hehe.

btw.tq follow me. yr followed =)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aleeya: Yayyyyyyyyyyyyyyyy best2 da geng tengok korea hihi :)


Liling: Sama2 ..citer korea memang best :)

budak penjara berkata... Reply To This Comment

haha org laki susah kot nk berjinak lam drama korea

Manusia Yang Baik berkata... Reply To This Comment

wahhh citer ni memang best,min dah tengok <3 :D bkn dh x der dh ke kat tv ? tp ending cter ni min terlepas .hu hu .

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Budak penjara: Hahaha betul jugak tu ..ada jugak lelaki yang tak minat ..sebba citer diorang ni jiwang hek hek :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Manusia yang baik: Yeayyyyyyyyyyyy best tu .. umi tengok pakai u tube ..ada episod terakhir kat u tube min .. sedih :(

bella luna berkata... Reply To This Comment

lol, ingat umi nak cerita pasal angan2 umi, cerita upanya,. dah lama bella tak layan k pop nie,tapi cerita nie cm best,ade mase tie bella nak download la;D

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

aku dah khatam lama da citer ni umie oit. aku tgk sbb ada tackyeon, wooyoung(jason), ngan suzy.best gilos.

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

adik saya yang kaki korea tu kata cite ni best. lagi best dari gumiho? betul ke?

eva berkata... Reply To This Comment

aieee mcm besttt!! ktk nang cne cta tok deng??? mek lamak x ngga cita korea koh.. rinduu abisss

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

waaaaa..lama asya tak jenguk umi kan???sooo sori umi..semenjak hujan yg tak menentu di kuching ni.. BB selalu jer lembaps tahap siput..kalau wireless lagi ah jgn ckp..sbb tu a asya lama tak jenguk umi..bila ada kelapagan ada saja kekangan..adeh..hope umi ceria2 selalu k..?