Jumaat, 25 November 2011

LAWAK PENDEK

Situasi Satu .. Didalam BAS


*
*

Seorang BUDAK sedang menahan darihttp://www.emocutez.com membuang AIR BESAR .. Sebab die didalam BAS. Lama kelamaan .. budak tersebut tak dapat nak tahan lagi lalu berkata kepada PEMANDU BAS. 

Budak     : Pakcik .. boleh tak pakcik berhenti sekejap .. saya terasa nak buang AIR BESAR ni.
Pemandu : Hrmm mana dapat berhenti di HIGHWAY ni dik. Alahhh tu cuma persaan kamu aje.


Tidak lama kemudian PEMANDU BAShttp://www.emocutez.com tersebut tercium BAU KENTOT (I like) .. dan syak budak tadi yang KENTOT.

Pemandu : Hrmm kamu kentut yer?
Budak     : Tak de lah .. Tu cume perasaan pakcik aje

*
*
*
 Kan dah kene .. la la la lahttp://www.emocutez.com .. Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Tata .. Titi .. Prutt Prutt
Korang Rasa?

21 comments:

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

hehehe..perasaan kamu jer..haha

khairul berkata... Reply To This Comment

ha..kan dh kantoi hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi suke nak mengacau umi ni hihi :)


Khairul: Kene bagi hadiah kentut dah kawan :)

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

haaaa3x... dia bagi cash time tu jugak kat pemandu tu....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang Kazman&sue: Hihi pandai pun abang kazman hihi :)

Kakzakie berkata... Reply To This Comment

Bila mengekan org last dia juga terkena haha....

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

kacau umi??? ehhh xderlah, perasaan umi jer tu..haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kak zakie: Hahabetul kata kak zakie ..kene balik kawan hihi


Eyana: Hahahaha amboi eyana ..prutt kang ..

bella luna berkata... Reply To This Comment

haha, boleh lak perasaan je yek,. sib baik budak tu kentut je, lau cirit camane? :D

hanabunga berkata... Reply To This Comment

haha lawaklaaa umi ni.budak tu umi eh?Macam ada pengalaman ja ni!hee

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

perasaan aku je rupanya datang blog ni. ok.

cinnamon.com berkata... Reply To This Comment

singgah sini..salam kenal

budak penjara berkata... Reply To This Comment

haha..men2 perasaan la plak

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

hhahahhahahha, hambik kau!

eva berkata... Reply To This Comment

ahahahah!! lawak yg simple! morning dear! waseh.. kck gamba sidebar ya lok..

Fabulous Me berkata... Reply To This Comment

hahahahah rase kan

TwIstiEs*meSti Mau* berkata... Reply To This Comment

hahaha...pakcik pun,tak kesian dah..
kesian kat kawan nii,,tercirit aku je aku wase...hahahha

jemput singgh yer umi..:)

AwieKashi berkata... Reply To This Comment

sangat..sangat damn it! XD

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

Kah3.... Adakah ini cuma perasaan asya membaca blog umi ni? Huhuhu

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

hahahaha...

model pakaian muslim wanita berkata... Reply To This Comment

wow great post thanks