Khamis, 1 Disember 2011

LANGSUIR DI SIMPANG BETONG SARAWAK

Mat pagi semua http://www.emocutez.com.. Hari ni hari yang sungguh CERAH .. Ai ai pagi2 dah MEREPEK .. Sebenarnya aku nak SHARE gan korang tentang benda yang PANAS DI PASARAN .. Bukan GOSIP2 ar .. Ni benda lain .. Hrmm ..


Dibuatkan CERITA lahttp://www.emocutez.com .. Masuk je OPIS .. Bunyi BISING2 .. Mcm PASAR IKAN aku rasa .. Aku pi la USHA2 .. Last2 aku dapat CITER panas  dan SERAM .. Best2 ..


Jom ikut aku Zass

*
*
*
video

*
*
*

Apamacam? Best tak?http://www.emocutez.com REAL tau ..bukan TIPU2 ni .. Aku sebelum ni memang selalu dengar CITER mcm ni kat AREA BETONG .. Tapi tak pernah TENGOK lagi .. Nah sekarang baru dapat .. Ambik ko ..TERGANGGA aku hihi ..


Video ni ..aku dapat dari STAFF akuhttp://www.emocutez.com .. Suaminya POLIS ..and suaminya dapat dari POLIS PERONDA yang bekerja kat AREA tu .. Begitu la ceritanya .. Dengar cerita lagi ,BALAI POLIS kat sana pun selalu kene GANGGU ..


Banyak dah cerita orang KEMALANGAN kat AREA tu http://www.emocutez.com.. Termasuk la STAFF aku and Bini STAFF aku .. Hrmm .. Harap perkara mcm ni tak pernah berlaku lagi .. AMIN.


*
*
*

Pstt .. Setelah siasatan yang dijalankan oleh EN. ABAH .. Rupa-rupanya VIDEO ini hanyalah REKAAN semata -mata  ..  Video ni EN.ABAH dah tengok tahun lepas .. Tipah Tertipu Bang .. Tapi cerita kat atas tu betul huhu - Diedit Jam 13:01 PM.

Sehingga bertemu lagi kawan2 ..http://www.emocutez.com Tata ..Titi ..Brumm Brumm



Korang Rasa?

25 comments:

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

umi...saya pernah jumpa pontianak ni depan mata tapi pontianak yg saya jumpa tu tak de bayang2x... dan dia memang tak jejak bumi... sentiasa terapung je... fizikal dia macam kita tengok objek di cermin lut sinar.... matanya merah menyala ... rambutnya panjang sampai ke pinggang... #tip kalau jumpa - jangan takut... bacalah ayat qursi sampai habis dengan tenang insyallah dia hilang... Pontianak ni memang species suka sakat orang... tak de nye dia nak cekik kita ke apa...

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Respek kat komen Kazman atas ni. ↑

Yup, pontianak tu pun makhluk Allah, kuatkan iman insyaAllah kita tak diganggu.


Alhamdulillah tak pernah jumpa lagi.. Berani betul tukang rakam video atas ni kan..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa terkesima umi baca komen abang ni ..biar betul abang dah tengok real ..tergaman umi


Umi akan dengar nasihat abang kalau terserempak dengan pontianak ni .. hrmm pengalaman abang memang hebat ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Umi pun respek gan abang kaz ni yousof .. pengalaman bang kaz ni memang bererti ..

apa yang yousof cakap tu ..umi sokong 100% .. pon pun mahlik allah juga ..


Polis peronda ni rakam pakai camera yang bagus ..die rakam dari jauh ..kalau dekat mesti pon tu lari atau diorang takut atau kene kacau ..hrmm

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Rasa malas mok tkan play...jimat bandwith *alasan

lalalaaaaaa xD

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yuilight: Hihi .. nakal kitak ya :). Video tok ada berat cikit hihi

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

yewww~~ keta2 yg lalu lintas x perasan ke? huhu...ada ksempatan nk try lah g betong..hihi..ada berani? huhu

khairul berkata... Reply To This Comment

x pernah lagi dengaq org mati kena cekik ngan hantu kan ? betul kata bro Kazman..tp klu terserempak mau terkencin gak ni

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hah betul tu persoalan yang eyana cakap ..kereta tu tak perasan ke .. rupa-rupanya kena tipu umi ..lorr hantu ni tak real pun lalalala

Tapi kat simpang betong tu memang betul .. keras

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Betul tu bang .. kalau umi entah2 terberak sekali kot hahaha ..sukenye main2 ar ..

Hrmm kalau terjumpe memang seram la .. tak tau la nape kite takut gan hantu kan hrmm

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

tipu?? adoiii...yana ingat btul2 td nmpk mcm real tp 2lah pelik keta yg lalu ok jerr..lau yana mahu2nye tbabas nmpk benda tu tepi jalan..

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

erksss! cuak mek diat. mun mek ka yg tukang ambik video ya ka...xda mek pian nk ngambik indah eh, umi. terus mek bukak langkah seribu. HOHO

dhiera berkata... Reply To This Comment

kite tak dapat tgk video tu umi~ rupa2 ye orang reka2 ke? yg balai selalu kena ganggu tu pun reka jugak?

hira berkata... Reply To This Comment

saya tak suka tengok benda-benda macam tu. memang hampaaaa.haha

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

huuuuu~~ sib baik aku kat opis tak bole nak play video tu. kalau tak tipa tertipu jugak...

hiii..

Pink Diary berkata... Reply To This Comment

sakit perut ni, nk g toilet. kalau tekan play kang mesti tak jadi g toilet, memerut atas katil ler jawabnyer. hehehe tak senonoh kan

cinnamon.com berkata... Reply To This Comment

menyeramkan aje..

hanabunga berkata... Reply To This Comment

aaaaa takutnyaaaa!!!tak berani tgk video tuuuu =.=

eva berkata... Reply To This Comment

ishhhh.. semput nyawa mek ngga entri ktk tok deng.. dah mlm ari tok ahhaha

TwIstiEs*meSti Mau* berkata... Reply To This Comment

apasal turun balik...hmm..,,ni mestii kain yer beart tuuu...hahaha

Adylia Qarissa berkata... Reply To This Comment

harap tak terserempak laaa..hihihii

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

umie ko hutang aku entry pasal kencing tikus kan.kan.kan.

c'axoera berkata... Reply To This Comment

errkkkkkkk tak betul pun rasa gak lah gerun nyer >_<

http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/111111-nyah-kau-november.html

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

wujud ke pontianak tu?kecik2 nenek slalu ckp..pontinak ggu bebudak pompuan kuar waktu malam..

budak penjara berkata... Reply To This Comment

oh seramnyaa.. haha..tak seram pon