Jumaat, 4 November 2011

CUTI-CUTI MALAYSIA

Hai semuahttp://www.emocutez.com .. gah buat pe tu? Esok nak RAYA HAJI kan? Aisehmen .. Petang2 dah NYANYUK aku ni .. mana tak nya, masih MENGANTUK lagi ni .. sat gi nak GERAK awal balik KAMPUNG .. Sebelum tu gi KLINIK anta diorang SIMBA and MOMORU untuk enjeksen. 


BORANG CUTI?http://www.emocutez.com Semalam dah submit .. yer ..bercakap pasal borang cuti ni ..korang semua aku agak mesti pernah buatkan?


Kalau yang ini ...http://www.emocutez.com korang rasa mcm mana? Jom ikut aku Zasssss


*
*
*

NG ZI WEN
SOALAN : Tulis Satu Surat Memohon Cuti.


Hobi saya ialah memandu BASIKAL. Pada satu hari, saya hendaklah memandu BASIKAL ke sekolah, tiba-tiba, saya rasa nak buang air kecil, saya pun pergi ke tepi sungai untuk buang air kecil.

Tiba-tiba, saya nampak sebilah sesikat seekor ULAR, saya takut dia mengigih, olo saya, saya pun lari! .. lari-lari .. lari-lari. Saya jumpa HANTU yang ada satu kaki sahaja! Saya sangat takut.

HANTU itu memandu BASIKAL saya untuk kejar saya. Saya lagi takut! Tetapi saya "ANGRY" kerana dia memandu basikal saya! Saya pun kejar balik dia, dia selalu kejar, tiba-tiba, dia accident. Kaki dia 2 2 pun sudah HABIS sekali.

Jadi, saya bawa HANTU itu pergi ke HOSPITAL, inilah sebab kenapa saya tidak pergi ke sekolah semalam.


*
*
Memang PINTAR BAGAT budak nihttp://www.emocutez.com .. fuh ayat die .. gerenti kene PUJI Cikgu .. entah2 kene POK AMAI-AMAI nanti hihi.


Umi balik dulu .. Daa

Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi Brumm Brumm



Korang Rasa?

18 comments:

Miss uCu berkata... Reply To This Comment

selamat hari raya dan balik kpg..seronoknye:)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt ptg sis umi!

oh lewat post entry iyee...btw lame cuti?

slmt ari raye aji..thn ni korban ape? oh ho ho..


salam aidiladha umi!

ps:-comel pixnya..opss! tanye sama pokok ape sbb goyanggggg...

okeh daa..cuti bagusx2 arr umi..

hanabunga berkata... Reply To This Comment

Umi kg umi kat mana???kuching yaaa??teringin nak jumpa umi :'(
Suka cardigan umi cantik.orgnya pun cantik :)

mamaNoriz berkata... Reply To This Comment

selamat bercuti...

salam aidiladha ;)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Miss ucu: Hihi selamat hari raya juga ..hihi memang seronok hihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahahaha mat petang ..umi time tu dlm kereta tau post entri ..banyak barang nak dipacking tu la lambat hahaha


Nakal ar uchi ..cubit kang :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hahaha nakal hana ..trm kasih ..hana lagi cantik dri umi ..umi comel je ..

Olo loooo cian die ..hana belakjar kat uitm kat semenanjung kan? tak pe, kite jumpe je dlm ni hihihi


Cardigan umi beli online .. okey price die ..nanti umi cari alamat ye :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama: Selamat hari raya haji jugak ..muah muah kat mama :)

Lai Qma berkata... Reply To This Comment

ahahaha..besh gilerr cite dye..klaka2..ehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Lai Qma: Hihi trm kasih krn singgah :)

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

sugeng dalu sis umi!!
wah dah sampai kg iye..jeles mcm ni,okeh2 takenote..jgn nakal2 taw umi.kentut2 pun klu boleh cover2lh sikit..bhahahaha...opss *senyum byk*

wah advancelh umi post entry dlm kete tue..cayalah..ohsemmmmmmmmmm!

okehlah umi gunite see u later esok puyer esok puyer hari taw! syg ketat lagi skit ..<----ape puyer syg dah mcm ni adoi,hihihi ..

"cho choum chorom chorom chorom...."

**like the begining -T-ara

http://www.youtube.com/watch?v=QjgGOnvlWrk

**lagu besh ni sis umi..hope like it taw!

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

selamat hari ryaa aidiladha ye umi...best nyer dapat balik kg khenn ? huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Haha uchi ni nakal ar ..ni ha zaman sekarang dah cangih ..dimana2 leh online ..lam jamban pun leh hahaha


Wah video baru ..sat gi umi terjah ye ..mcm lagu korea je bunyinya hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Nana: lorrr nana tak balik kampung ke? raya kat umah sendiri ye? tak pe ar nana ..janji bahgia hihi

bella luna berkata... Reply To This Comment

bella tak pernah buat surat sbb mmg fail bab2 nie,hehe,. agak2nya lau bella tulis surat mcm nie, asenya tak lama nak kena buang kerja nie,hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahaha betul kata bella .. haha budak yang buat surat ni mesti bijak sangat hahaha

Jue berkata... Reply To This Comment

hahaha ada ku bc psl surat ya lucu ali juak
fuyooo awek kacak!!