Rabu, 23 November 2011

AKSI BLACKY BERMAIN


Assalamuailaikum W.R.Thttp://www.emocutez.com .. Ehem .. atur suara jap.  Hrmmm BAU pe nie? KORANG kentot yer. Aku nampak nie la la la .. eh eh .. KENTOT mana la nampak ngeh ngeh ngeh ..  Pangg!!

Tanpa membuang MASA .. Jom ikut aku ZASS http://www.emocutez.com 

*
*
*

 Hai LALING!!  Nama i BLACKY .. Leh bekenalan? 
Nie nombor i .. 014-4444444 tekan2 gerenti tak dapat hihi

 BLACKY tengah JIWANG ..
 Kau umpama Tikus Bulan yang Mengambang .. yam yam

 App!! Jgn dekat .. Aku punye .. kalau dekat aku KENTOT

Comelnya anak si ABU ni .. Kiss2 nenek .. UMAH2!

*
*
*

Haa comel tak?http://www.emocutez.com Time nie .. CUCU aku baru je berumur SEBULAN lebih .. Dah pandai BERMAIN dah .. Berlari pun LAJU .. sampai KAKI kitapun nak di KEJAR .. die  Ingat KAKI aku ni TIKUS kot. Nakal si BLACKY ni .. Part yang paling best biler diorang BERLARI .. Punggung .. Ishk2 MELENTIK you .. Hihi


Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com ..Tata .. Titi .. Prutt Prutt ..

Korang Rasa?

25 comments:

Kakzakie berkata... Reply To This Comment

Kakak takut dan geli dgn kucing tapi kalau melihat gambar kucing suka sebab cute...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kakzakie: Hihi ..tak pe, tengok gambar pun dah cukup .. hihi .. kucing memang comel kan kak ? umahhh

Miss uCu berkata... Reply To This Comment

comel nya dia:) i like

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Miss Ucu: Trm kasih miss .. blacky memang comel hihi :)

Azekzk berkata... Reply To This Comment

comel kucing tu..

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

wahh...seronok ye blacky ni bermain...meh sini kami nak bagi virus selsema kat dia....

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Azekzk: Hihi memang comel ..nakal pulak tu ..trm kasih krn singgah :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Hihi amboi bang nakal ar ..ngeh ngeh ngeh

Aleeya (Yaya) berkata... Reply To This Comment

comeinye blacky...pnjam bley..?hehehe, kakak pun ade kucing tapi now da ilang..:(

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Kak Aleeya: Huhuhu cian akak .. mcm mana leh hilang? kucing akak tak tau jalan balik kot ..huhu cian die :(

cik.mila berkata... Reply To This Comment

comel kucing itu! lincah je..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik mila: Blacky memang lincah .. nakal sangat :)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

hahahhaha punggung melentik.lawa sangat aih umi ni!heee umi kalau depa berak macam mana umi basuh eh?tak geli ka?

Manusia Yang Baik berkata... Reply To This Comment

Min follow balik,thanks =)))
wah chumell nya kucing ... Min skrg dh tinggal 3 ekor je dengan 2 guinea pigs ...
kucing2 len sume mati daa ...huhu .

naga berkata... Reply To This Comment

Ayoyooo Umi, cute nyeeerr, mcm anak pandalah Umi. Ndak ya yang dijanji kitak nak berik ngan mek dolok ndak? Aduuuhhh, mulalah Umi nak mungkir janji tuk. Sik hal mun Umi sik jadi berik pun mek dah cium nya tadik tapi ada bau kentot sikit. Cutelah Umi, corak ya digeram mek. Pandey Abu designnya. Kitak duak Abah kah ngajarnya?

Umi, pusak mek semua Ok cuma Anabelle ya gedik gilak, mek keluar rumah mesti ciumnya olok, di rumah lak ndang carik pangku mek ajak. Sihat2 semua. Vochelle dah mula "ngeeer" tapi mek madah ngan Vono kelak ikik lok, maok juak Vono. Nya diam ajak tanda setujulah ya.

Mek tuk romatik kah Umi? Patut bini mek selalu madah kedakya juak.
Kadang2 tengah tidur pun digerak tegal nak madah ya ajak. Bukan Umi,
Isteri dan anak2 tuk amanah Allah. Ya lah syurga bagi setiap lelaki di dunia tuk. Sik percaya tanya ngan Abah. Ansem? sik adalah Umi, mek tuk orang biasa ajak. Mcm Nasir Wahab cikit2 adalah, Puiiii...perasan. Rupa paras tuk sik akan kekal Umi yang penting ati maok baik, jujur dan ihklas.
Bijak?...Umi..Umi, mek tuk bukan bijak, suka mengarut adalah, kentong entah apa2 kdg2 mek pun sik tauk. Nak sambung belajar agik adalah..insyaallah mun ada rezeki, nak ambik master lepasya mungkin terus keperingkat Phd. Lepasya baruk kitak boleh madah mek bijak.Oklah Umi, melalut dah mek tuk. Take care dan jaga kesihatan selalu.Insyaallah, ada masa lak baru kita jumpa dan kitak akan kenali anak bini mek. Insyaallah.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Manusia yang baik: Huuu dah tak da? hrmm mungkin tiba masanya untuk pergi ..wah guinea pig!!! comellllllllllllllllllllll ..teringin gak umi nak bela hihi

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

comel je anak ngan cucu kau umie. kucing bila umur muda muda ni mmg aktif gila. tem ni aku sriau kalau mok gerak kaki nnt dia kejar die gigit gigit. geli walaupun tak sakit to kene kuku dia tu takut luka.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahaha gelik ati kmk dengar cita pasal miaw kitak mau ngerrr hihi ..vono cute ehhh ..tapi kmk paling suka abigail ..kacak da muka ..tapi semuanya comel2 gendut2 .. kmk tetap suka.


Hihi wahhh tido malam dikejut hihi .. c banyak lelaki mcm kitak lam dunia tok bang .. yang jenis romantik sampe tua hihi .. ya la paling best .. bahgia hingga ke anak cucu.


Hihi mcm nasir wahab? waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa blink2 ..hensem ya bang .. piwetttttttttttttttttttt ..awet muda mun mcm ya ..bertuah isteri kitak ..cukup pakej hihi


Wahhh master n phd? Best2 ..kmk doakan segala impian kitak menjadi keyataan ..usia tidak mematahkan semangat untuk belajar kan bang? best2!! pintar bagat lor sih.


Alhamdulilah.. teringin juak mau dengar cerita kitak selain dari miaw2 koh hihihi :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi comel mcm neneknya tak? hahahaha ..tu la pasal hanie ..diorang ni nakal semacam je ..nak bejalan pun tak dapat laju ..tetibe je kejar orang ..terpijak kang penyek hihi ... lor jahatnya umi ni lalalala

bella luna berkata... Reply To This Comment

pandainya blacky posing, sama cam nenek die, hehe,. umi, gmbr punggung blacky melentik2 tak de ke? :D

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahahaha nakalnya bella ni ...nanti umi ambik ar ..

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

blacky, meh cini cium aunty sini....kalau blacky bau kentut aunty, gerenti mata bersinar sinar selalu..haha :P

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

rasa nk cubit2 pp meow tu...=P

Manusia Yang Baik berkata... Reply To This Comment

hihi,yea yea ... Min sekarang teringin nak bela sugar glider pulak... ekekek XD

bella luna berkata... Reply To This Comment

haha, ok, bella tunggu tau,. harap2 umi tak kena kentut blacky mase nak amik gmbr bontot lentik die tu;D