Rabu, 16 November 2011

WORDLESS WEDNESDAY



Halooo MALAYSIAhttp://www.emocutez.com .. Harap korang sentiasa SEJAHTERA MALAYSIA  la la la .. Hari ni hari tak berkata2 .. Tapi aku nak jugak buat sepatah dua kata hihi .. 


GAMBOR kat atas tu ..http://www.emocutez.com aku ambik dari Blog Bang Naga .. Lucu betul OWNER Blog ni .. Rugi kalau korang tak kenal die .. Orangnya sungguh lawak dan baik hati .. Yang pebting sekali die seorang PENCINTA KUCING .. Miawww ..



Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Nak gi site jap .. Tata ..Titi .. Brumm Brummm .. 
Korang Rasa?

15 comments:

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

naga dengan kucing kan sepupu... haaa3x

Cik tikah berkata... Reply To This Comment

tgk gmbr pun dh taw lwk. hihi..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Hihi pandainya bang kaz ni .. nah 20 cent hihi ..jgn mare

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Tikah: Hihi memang lawak ..bang naga tu suke mengusik orang

Yui Light berkata... Reply To This Comment

meow meow meow!

khairul berkata... Reply To This Comment

pandai buat skrip tu

mas saari berkata... Reply To This Comment

salam perkenalan!

hehehehe...kelakarlah!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yui light: Miawww miaww hihi nakal yui ni :)


Bang khairul: Hahaha memang pandai cik abang tu hihi :)


Mas saari: Salam pekenalan buat mas juga :)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

lah ingatkan umi yg buat sendiri gambar kat atas tu.memang kelakar gilalah!

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

tq umi sggah my belog, suka ur belog..purple2 gtu, suke3..nk mcm ni gak..hekhekhek..

salam ziarah =)

mamaNoriz berkata... Reply To This Comment

ehh?

kata wordless???

heheheheh

akak suka dgn org yg suka kucing, mesti dia penayyang kan..

eva berkata... Reply To This Comment

nya nang bait eyhh.. suka pusak juak best!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Haha bukan umi yang buat tapi bang naga yang buat hihi :)


Eyana: Trm kasih krn sudi singgah di blog umi juga eyana :)


Mama: Haha mama ni .. mengusik ye :)


Eva: Hihi kita sama2 pencinta .leh bukak club tok

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Hehehe.. Umi pulak suka dengar bunyi tak? ;D

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

nana suka bunyi..umi wat la bunyii..pat pattt..x kisah la bunyii prott2 ke..pat lahh..hahahha :P