Ahad, 20 November 2011

GAMBAR LAGI

Mat pagi semua ..http://www.emocutez.com Huhu maaf kawan2 sebab LAMBAT update BLOG .. Semalam gi turun KUCHING .. Hantar diorang Michi gi KLINIK Vaksin .. Sebab 2 3 hari ni PENAT .. Jadi tak sempat nak UPDATE ..  Maaf ye .. terutama sekali kepada  HANABUNGGA .. Piwettt!! (Awat gatai aku ni haha).


Hah ..http://www.emocutez.com dipendekkan CERITA ye .. Meh aku hidangkan korang LAUK GAMBAR .. Bukan lauk diorang MICHI ye .. kena masuk JAIL aku .. sebab buat ANIMAL ABUSE hihi.

*
*
*

 Lepas balik KLINIK .. Aku pulak jadi DOKTOR ngeh ngeh ngeh

 Baru dapat Kad Diorang Michi .. termasuk Kad ABU MOMORU yang HILANG

 ABU kena TIMBANG .. Termenung nampak hihi

 Abu Masuk kandang MOMORU

Termenung jer ABU ni .. COMEL tak? Hihi


*
*

Haa apamacam? Comel tak ABU?http://www.emocutez.com Mata BESAR .. Mcm pakai Eyeliner aku tengok hihi .. Dalam kesempatan ni .. Aku nak ucapkan TERIMA KASIH buat Kawan2 yang memberi NASIHAT dan TAKZIAH buat Go Mi Nam .. sob sob .. korang memang ROCK! .. Ishk .. salah .. korang memang BAIK HATI .. bagi cikit HADIAH yer .. Pruttttttttttttttt Pruttttttttttttt. Jgn mare ..


Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com ..Tata ..Titi .. Brumm Brumm
Korang Rasa?

24 comments:

Arina Shamsul berkata... Reply To This Comment

ala tomei..tomei..eee..comel je si abu ni..muah!!ahaks..sy pun peminat kucing gak.;-)

mama sue berkata... Reply To This Comment

abu tu sebab warna macam abu...comel betul bulunya...geram nak peluk jee...

Kami bersiaran dari johor sebab pos anak ke kampung....

hanabunga berkata... Reply To This Comment

eh eh ada nama kita lah.hee terharu :3

aah kan.mata abu mcm pakai eyeliner.serius!comelnyaaa.

naga berkata... Reply To This Comment

Assalamualaikum Umi. Mek baru atang ari Ckei tek. Uhukuhuk...rindunya ngan site Umi, banyak yang tertinggal tapi mek dah baca abis tek. Makasih untuk ari Rabu ya dan ingatan kitak pada mek. Alhamdulillah juak, senang ati mek baca celoteh kitak yang ceria ya.
Mek simpati juak ngan Go Mi Nam tak ya, dah bukan rezeki Umi tapi mek percaya kitak dah buat yang terbaik untuknya. Benar kata kitak, iboh ajak kitak nginang hamster agik. Susah Umi, mcm rabit juak, slalu kenak bloat dan mati.Mun kitak nak nginang agik pun kitak tanyak mek olok, lak mek berik panduan untuk kitak.

Mek geli ati juak ngenang cucu kitak makan pasir jambannya. Nak amek olok pun camya juak, nya mesti cerik olok tapi sik hal, sik lamak, ya perkembangannya juak, susah kita nak melarangnya, mun dimarah kelak lalu sik jadi berak. Lalu berak sebarang tempat. Kitak perati cucu kitak yang sik maok berak di jamban ya, sebenarnya cucu kitak ya mintak perhatian lebih. Nya ingin menonjol dirik. Mcm mbiak kecik juak Umi, mun perangainya lain2 memang nya mintak perhatian lebih. Cuba kitak masukkan sekali dalam jambannya bila maknya atau yang lain berak. Kelaknya akan ngikut ngarih juak. Lepasya nya akan cuba berak disiya.
Nginang binatang tuk maok banyak sabar Umi. Nya sik paham apa dipadah kita tapi kita akan cuba memahami apa kehendak sidak.
Rindulah mek ngan berita kitak duak. Ni Abah tek? dan turun ngail. mek tuk gila ngail juak tapi ari tuk panas gilak.
Ok lah Umi, jaga dirik kitak duak, jangan sampey mek ketuk2 kitak duak.

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

tomei-tomei...

~Nana BamBam~ berkata... Reply To This Comment

auu comel la Abu nieh...

eva berkata... Reply To This Comment

yobihh.. kck mata nya lok.. mena pdh ktk.. kedak pake eyeliner ow.. p garang jak rupa nya eyh haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Arina: Wahhhh umi pun sama .. minat giler kat kucing ..kalau dapat bawak kat opis ..gerenti dah bawak sama

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama sue: Mama balik kampung ye ..wah bestnya ..sekarang cuti sekolah kan mama?

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hahaha aa ..cuma junior je yang ikut papa nya abu .. mcm pondan pun ada gak muka si abu ni ..tapi comel sangat .. selain comel die penakut hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh panjangnya komen ..mcm buat karangan pulak bang naga tok ..suka2.

Yala bang ..sedih jak rasa go mi nam mati mcm ya ..terkejut kmk .. c puas mau bemanjak gan nya ..nya mala jak tido .. main kejap2 jak.


Wahhhhhhhhhhh bang, kitak tau juak cara mau inang hamster ..patut la kmk heran ..kadang2 da org embak hamster gi vet .. kecik gilak ..ap ndak ka sakit nya hihi.

Cdak cucu kmk gelik ati tangga cdak berak ..bena kali mukanya ..siap da bunyi gik ..berak keras kali hahaha


Bang naga minat gail juak kah? wahhhhhhhhhhhhhh bagus bagat ni .. orang laki mun gail .. kadang2 panas terit pun diredahnya .


Cian kitak bang penat ..baruk pulang ..best juak bercuti ya ..jaga dirik a bang ..tata ..titi prutt prutt

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis sue: Hihi .. trm kasih sis ..abu memang comel ..hihi

Nana: Kalau nana dapat pegang ..lagi comel c abu ni


Eva: Haha auk nang gauk muka nya ..mata besar ..peke eyeliner .. tapi penakut hihi .. bpk kmk madah nya pondan ..jahat c?

khairul berkata... Reply To This Comment

cute la Abu tu Umi..dia dh ada makwe ke? he3

dhiera berkata... Reply To This Comment

acu ni sangat comel la umi~ bulu dia gebu. geram2~

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

pelik2 la ummi (or misz Domu yg pelik..)..tgok kucing xd perassaan pun..huhuhu..

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

merajuk tak nak update blog ke ni umi????

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hahaha dah de makwe dah ..berbini pun sudah ..poligami si abu ni hahaha :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Dhiera: Abu ni sellau buat muka cute mintak dibelai and kiss hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Domu: Hahahaha domu ni ..tak tau la, domu tak minat kucing tu la domu tak de feel hahaha ..takpe ar ..perasaan tu dapat dipupuk :)


Bnag kaz: Hahaha mane de bang merajuk ..ni ha ..umi ada kerja pagi tadi ..esok umi update ye :)

EyanaNoorAzlan berkata... Reply To This Comment

nk duduk ats timbangan mcm meow tueee...hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eyana: Hihi kalau eyana duduk kat situ ..kang roboh kang mesin tu hahaha ..jgn mare :)

naga berkata... Reply To This Comment

Ya lah Umi, Mek pun respek abis ngan orang tua ya.Moga nya dipanjangkan umur dan diberik kesihatan.
Ngail? haiyaya, itu memang wa punya obi lo, lu mau tau ka itu ikan wa suka pancin? lolok jam wa suka pancin ikan tapat makan punya, sikalang punya jam wa suka pancin itu ikan tatak tapat makan punya, ikan kolia.hahhahaa
Aduh Umi, minat gilerrr mek bab ngail tuk. Tapi kinek tuk sik ada masa Umi. Geng kurang juak. Lak lah, ada masa kita rami2 sewa bot gi laut.

Patut ari tuk selalu nak kudik, padu kitak selalu netak pusak kitak ya. Tapi ndang benar Umi, tahan tetak kelak kentut yang keluar, tetak juak akhirnya. Olah anak pusak ndang lucu. Partnya berak memang best, ada yang pejam mata, ada yang terbeliak malah ada yang tekejut lepasya.hohoho..malas mek crita agik, kudik ari lak.Nunggu mek sik ada mood nak tetak lak mek crita. Tuk pun udah rasa nak tetak....take care.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahaha lawknya kitak tok koh ..leput ati mau netak ..haiya .. best juak pusak kitak bang ..pejam mata indah ..dapat kmk imagine koh ..lawk2.


WQahhh kitak gi laut? mun kmk c kmk mau gi ..mabuk laut kmk lak hihi .. abah pun suka mengail tapi kmk just nyuruh nya gaik kat sungai jak ..mun kat lkaut ..tepi2 laut jak kmk suruh ..jahat c hahahahahahahaha


auk eh pasa orang tua yang inang pusak ya ..kmk pun respek ..tabik spring kat nya ..harap banyak orang kaya yang dapat nolong haiwan2 kat dunia tok ..bukan jak mau bunuh haiwan untuk tujuan lain huhu.


Bet entri kitak bang ..harap da citer best lagik kak tok :)

Rtp Farra Arisha berkata... Reply To This Comment

aloha ABU! hehehe.