Isnin, 14 November 2011

CELOTEHKU

Mat pagi semuahttp://www.emocutez.com .. Gah buat pe tu? Hihihi .. Haaa 2 hari aku tak UPDATE kan? Bukannya apa .. Aku belom bayar BEROK BAND hihihi .. panggg!!! Nak bayo hari tu tapi nombornya aku ngak ingat dong .. sat gi aku bayo ye lalalala


Hahhhhhttp://www.emocutez.com .. ni nak dibuat cerita la .. hari Jumaat lepas aku ade ambik anak angkat .. Namanya  LUCKY .. Ni kucing ar, MAMA die mati accident .. kawan aku LANGGAR .. Pangg!!! Nasib baik bukan LANGGAR LARI .. Kalau diikutkan hati , nak je aku bagi CERAMAH kat die hrmm.


Disebabkan die masih KECIK .. http://www.emocutez.comJadi aku pinjam die kejap untuk TUMPANG SUSU .. Bukan tumpang lalu yer kawan2. Badan kecik .. Tapi SOUND SPEAKER .. Dasyat, yer boleh dijadikan ALARM aku bangun tido ngeh ngeh.  Cian LUCKY .. harap die dapat membesar bagaikan JUNIOR .. dan CIHAT... Amin.


Hah ..jom ikut aku Zasshttp://www.emocutez.com

*
*
*
 SIMBA begitu peyayang sekali ..sob sob sob ..

 Anak angkat SIMBA

LUCKY .. yang memerlukan kasih sayang ..

*
*

Cian kan die http://www.emocutez.com.. Esok aku nak post tentang CUCU aku pulak .. Ada permintaan dari Orang yang baru lepas sakit .. ngeh ngeh ngeh .. Si Jue yang COMEL LOTEY. Umahhh ..Sehingga bertemu lagi kawan2 .. Zam zam ala kazam ..
Korang Rasa?

21 comments:

Cik Rose Cute berkata... Reply To This Comment

comelnya...anak kucing tue...

hanabunga berkata... Reply To This Comment

comelnya lucky umi! :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Sis Rose: Trm kasih sis ... Lucky anak yatim piatu :( huhu

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Hihi trm kasih hana .. harap lucky akan bertambah cihat :)

eva berkata... Reply To This Comment

aie dr cne tak nemu nya? tym ngn mak nya kah? tedah juak deng..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Eva: Kawan sama opis kmk madah nya terlanggar mama pusak ya kat kampung ..alu nya pulang ambik baby nya ..


pas ya nya cita kat kmk ..kmk c kumpang ati alu ambik nya nyusu gan cdak simba .. tedah nya gik kecik putus susu .. hari sabtu dh embak gi klinik ..okeh dah nya c cirit gik huhu.

Nang tedah nya eva huhu ..cian

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

siannye lucky.... kecik2 dah jadi anak yatim.... boleh bagi zakat kat dia ni...

khairul berkata... Reply To This Comment

abg pon nk bela la kucing..tp risau ngan anak2 abg...takut kena dera !

Daddylicious berkata... Reply To This Comment

Simba ...nama macho betul ...hehe

naga berkata... Reply To This Comment

Mulianya hati Umi, moga mendapat balasan rahmat dan kasih sayang dari Allah S.A.W.

Umi, sori mek lambat. Mentua mek ada atang ari Sarikei petang marek, so mek bz ikit. Bini mek org sarikei Umi,Mek mpun org Serian. Minggu depan pun mek nak pulang ckei jap. 2 bulan dah sik pulang sinun.

Sori..mek ndang nak kenakan kitak ngan katon ya..kihkihkih..lepas ya mek ketawa dirik mpun.Sori K.
Alhamdulillah mek dah dengar berita kitak anak beranak, mun ndak susah ati juak mek, esok mek mlam baru singgah, ada hal mek petang ngan mentua mek. Rabu petang mungkin nak ke Stunggang jap. Ziarah kwn.
Take care Umi.

syahirooAhmad berkata... Reply To This Comment

alahai sucinye hati awak.. i like.. :)

ahmad endo berkata... Reply To This Comment

kacak jak rupa...nang baitlah simba ow

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman&sis sue: Hahahahaha awal2 pagi umi dah ketawa baca komen abang ni ..nak bagi zakat? ringan je tangan ni bang hahahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hahaha biasa tu bang ..budak2 die geram tu ..tu la diorang dera2 manaja hihi ..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Daddy: Hihi dulu ingat die lelaki sebab kad klinik die jantina laki ..tu la bagi nama simba hahaha ..sekali tengok perempuan ...aduyai.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Syahiroo: Trm kasih sya ..malu2 kucing dah umi ni huhu.



Ahmad: Trm kasih ahmad.. simba nang macho hihi. Trm kasih krn singgah :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Piwetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt nang kacak komen ktk bang ..panjang alu jak ..nang selalu dpt A plus2 tok hahaha.

Haha cda kmk marah ..lawak jak kmk rasa gambar katoon ya ..c penah dibuat orang hihihi

Wahhhh mesti meriah ktk di umah nun koh ..best2. Harap ktk sekeluarga sentiasa gembira .. kmk suka dengar ktk berceloteh ..:)

Hanie_Dew berkata... Reply To This Comment

kesian Lucky. nasib baik ada Simba yang penyayang.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Trm kasih hanie ..simba memang baik ..terharu kawan huhu

dhiera berkata... Reply To This Comment

baik ye simba tu. tak garang. melayan semua sama rata~

Yui Light berkata... Reply To This Comment

Sama dengan asal usul nama dengan character anime yg aku tgh tengok currently..hahhah xD Lucky!