Khamis, 3 November 2011

KENDURI KAHWIN

Hai semua ..http://www.emocutez.com gah buat pe tu? Jangan KOREK IDUNG yer .. Aku nampak nie hek2 .. cepat2!! PALIT kat mana2 yer .. kalau die CAIR ok la leh PALIT .. Kalau die KERAS jauh2 cikit buang yer .. kang terlekat kat RAMBUT kawan  .. Huahhhhh huahhh anak sape la yang SENGAL tu yer .. hek hek.


Haaa seperti yang aku janjikan http://www.emocutez.com.. Hari AHAD yang lepas .. En. Abah dan aku gi kenduri kahwin kawan kitaorang En. Amin dan isterinya Pn.Nurul .. bukan kenduri kami yer ..  Insyallah .. tak lama lagi .. Harap tak di tunda lagi .. MENDERITA aku .. sob sob. AMIN .. AMIN .. AMIN .. AMIN. Aduyai .. penuh page ni gan AMIN nanti hihi.

Sebelum tunjuk gambar diorang ..http://www.emocutez.com Meh aku tunjuk hadiah SPECIAL dari En. Abah untuk diorang .. Setiap tahun .. memang ade 2 hadiah dari KAMI. 1 hadiah betul .. satu lagi hadiah SENGAL .. Tu En. Abah punye kerja lalalala.

*
*

Nak suruh die jadi TUKANG CAT yang BERJAYA .. Steve O pun ade.

Balut CANTIK2 supaya tak SYAK hihihi ..

Aku punye dah lama DIBALUT dah .. hihi

Ni pulak Gambar diorang ..http://www.emocutez.com nak ambik SERI diorang ni jap hek hek. Bestnya dapat kahwin .. sape yang giler tak nak kahwin dik oiiiiiii.

*
*


Tadaaa .. CANTIK tak? Berseri2 diorang ni hihi

Satu2 nya gambar .. Gambar tak READY .. Hihi

Menikmati PEMANDANGAN ketika naik PERAHU ..

Sehingga bertemu lagi kawan2http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi .. Brummm Brumm
Korang Rasa?

31 comments:

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

umi ni...sempat jugak nkorang ni nak kenakan member...haaaa3x

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang kazman & sis sue: Biasak tu bang ..happy hahaha ..dulu kiteoranag bangi lesung batu lalalalalalala ..

YOUsoF berkata... Reply To This Comment

Tahi hidung adalah sesuatu yang comel tetapi menggelikan! ;D



Haha cool la hadiah tu, unik! Tahniah kepada pasangan raja sehari tu, semoga berbahagia ke anak cucu, aminnn.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yousof: Hahaha bahagia umi mendengar komen ni hihi.. soranglagi geng sengal umi hahaha.


Trm kasih yousof .. kalu dapat bagi yang pelik lagi best. Amin2 .. moga mereka gembira selalu hingga ke anak cucu ..cicit

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

pagi sis umi!

adoyai pagi dah mem taik hidng iyee...


pergh ketip tu ekais adiah berus cat..

sis umi nnti uchi nk adiah jugak iye ohho...

psst:-cepat2lah kawen...tu dia dah mai dah ...ape yg mai..seri pengantin..oh ho..

okeh sis umi gtg...bagusx2 arr..

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha umi ni kan seorang budak yang sengal hahahaha .. hahaha tu ok lagi berus cat ..hari tu en.abah bagi cangkul and serampang tiga sempena hadiah perkahwinan dia hahaha.


Hahahaha amin ..memang nak kahwin tapi tu ha bapak harimau umi mau tunda sebb nak tunggu adik beradik semua mai hahaha


Uchi nak adiah yer ..meh pat kahwin umi bagi 1 hahahaha


Take care uchi .. chak!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

bhahaha..pergh lagi ketip adiah utk abah iyee..btw oklah tue..

oic,xper2 jgn riso klu dah jodoh x kemane ye tak? so utk sis umi jgn sentap2 taw relax2 sak...say what2.ohsemmmmmm

sile sebut betul2....ohsemmm bhahaha

oh opkoslah nk adiah ..okeh 4 thn lagi skrg akn kawen...lalala

tqvm umi!

...jgn pergi2 lagi......oh ho

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahahaha amboi uchi .okeh ..ni ha umi sebut ohsemmm betul2 ar :)

Ohsemmmmmmmmmmmm .. hihi, okeh uchi umi akan bertenang hahaha .. amin .. umi doakan kebahagiaan uchi ye .. chak!

nanti dapat hadiah kahwin hahaha :)


Umi pun tgh dengar lagu jgn pergi2 lagi ..ooooooooo

mamaNoriz berkata... Reply To This Comment

baiknye kasi 2 hadiah!

byk guna tau berus cat tu...

semoga perancanagn kamu dan en.abah berjalan lancar hendaknye...aminnnn

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

hihihi...lagu febret tu klu umi nk taw,xpernah jemu dgr lagu vierra tue...cume tu lah kdg2 kena ubah lagu kat blog sbb takut reader blog jemu plak tapi rasenye sis umi tak kot kan kan..hihihi..

oklah nk out dulu mo pi keluar peluh & cari angin luar maklong ler baru nk sihat kan..

.....aku tak mau sendiri, Temani aku tuk sebentar saja, Agar aku tak kesepian.."

senyum ceria umiiiiiiiiiii!

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

eh lupe.......


say whatx2.........

ohsemmmmmmmmmmmmmmmm

bhahahaha

hanabunga berkata... Reply To This Comment

pegi kenduri kahwin naik perahu jugak ka umi??lawakla umi ni.hee
umi cantiklaaaa! :)
apa rahsia?

bella luna berkata... Reply To This Comment

alala, comelnya umi,.nmpk cam adik je dok sebelah pengantin tu,hehe,..

tak sabar2 umi mau kawin ye, moga2 dicepatkan diijab kabul, nanti tak de la umi meroyan lagi;)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mama: Amin amin amin ..yeayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ada orang doakan untuk umi dan abah ..suke2 ..blink2 ..amboi mcm meroyan pulak.


Memang baik mama ni ..syg kat mama :). Bagi 2hadiah tu ade makne mama, 1 pakai mengusik dan satu lagi untuk kegunaan hihi

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha uchi2 ..suke je mengusik ..umi memang tak pernah jemu dong ..sedap lagu tu .. tenangjer jiwa dengar.


Hahaha umi memang tak pernah jemu dengar lagu tu kat blog uchi ..tak pe uchi ..uchi tukar pun tak pe ..mane tau uchi tunjuk lagu lain ..umipun berkenan ..ai bunyi mcm cari menantu je nampak haha


Elok la tu uchi ..keluarkan peluh cikit ..banyak pun tak pe lalalalala

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana:Hahaha tergelak umi bace komen hana la .. ni ha ..umah pengantin perempuan kene seberang sungai .. jauh tuuuuuuuuuuuuuuuu .. first time naik best gak hahaha.

Rahsia? Tak de rahsia hana ..cume suke gelak2 sengal je ..lorrrrrrrrrr berbanding hana ..bagi umi hana cantik lagi ..natural jer rupa ..gebu hihi ..mak ai mcm lain jer puji mcm tu hihi

Fabulous Me berkata... Reply To This Comment

Hahaha suke tang 'sape gile xnak kawin dik oiiii'

betol sgt2! kahwin beshh.. BFF ade selalu disamping.. InsyaAllah

khairul berkata... Reply To This Comment

apa pon gambaq Umi la yg paling abg suka tgk...nanti nk print lekat kt pintu bilik hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bella: Hahahahaha bella2 ..sukenya die ..amin mudahan dipermudahkan ..mane tak meroyannye bella hahahaha


suke bace ayat bella hahaha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Fabulous me: Hahaha sokong2 ..tu tahap gile gaban kalau kene pospond kawin ni hahahahahaha


amin2 ..mudahan dipermudahkan hihi. Trm kasih krn singgah :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hahahahahahahahahhahaha amboi bang ..sottt tergelak umi ni ..kalu mcm tu la ka, ape kate abang lekat kat pintu kereta lagi best hahaha

ORLANDO AHMAD berkata... Reply To This Comment

huhu salam kenal juga:)

mesti best naik perahu, gua x penah merasa huhuhu

Aleeya (Yaya) berkata... Reply To This Comment

cute nye umi neh...=)

**::CIKNUURUL::** berkata... Reply To This Comment

hehee,.kretip!,.terkujat pelantin bukak hadiah nanti,.hehe,.

naga berkata... Reply To This Comment

Wawawawa...Umi ngan Abah memang sengal. Tp sengal tanda sayang ngan member kan?

Umi Abah..
Salam Aidil Adha buat tak duak. Kesempatan tuk ingin mek nak mohon maaf ngan tak dua. Banyak dosa mek ngan tak duak. Mun balik kampung ati2.

Mek gago ari tuk. baru ada kesempatan mlm tuk. Anyway senang berkunjung ke site kita. Malam.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada.........

na..na..na..na..na..na..na..na..hihihi

slmt mlm sis umi!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Orlando Ahmad: Terima kasih sebab sudi singgah di blog umi :)

Haha nanti merasa la orlando naik perahu nanti :).. best :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Aleeya: Hihihi trm kasih aleeya .. aleeya pun mesti cute jugak :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cik Nurul: Hahaha lepas ni nak kenekan kawan dengan benda pulak ye hahaha .. suke je buat kwn2 tergelak cik nurul :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang naga: Hahaha ne da kitak banyak buat salah gan kmk bang .. kita sama2 suka molah lawak ..cda hal ya hahaha.


Cpa bang, janji ktk singgah ..lambat atau cepat ya benda yang kedua. Lagipun ktk mesti banyak krj mau dibuat kan?

Salam hari raya haji juak buat ktk bang ..buat ktk sekeluarga :).

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Uchi: Hahaha uchi ni ..kalau tak mengusik memang tak sah ..huhu ..


sna ada pokok ..atas ada beruk ..beruk duduk2 terkentut2 ..ha part tu yang umi suka haha :)


Ni dah siang ..umi pi tau ..selamat petang je kat uchi ye :)