Rabu, 10 Ogos 2011

MISTERI ANAK KAMBING BERWAJAH MANUSIA



Mesti korang rasa  pelikkan TAJUK entri aku hari nie http://www.emocutez.com ... nie tak tau laa kisah BENAR atau tak. Tapi yang pastinya aku nak SHARE gan korang CERITA diselubungi oleh MISTERI ni.




Korang dah tengokkan GAMBO kat atas tu kan? Begini CERITAnya ...


Kisah ni berlaku di NEGARA TURKI ... Menurut Doktor Haiwan, Mak kepada Anak Kambing ni mengalami kesukaran untuk melahirkannya .. Jadi bantuan pakar DOKTOR untuk menjalankan PEMBEDAHAN bagi mengeluarkan Anak Kambing ni. Kepala Anak Kambing itu mempunyai ciri2 MANUSIA seperti HIDUNG, MULUT dan MATA kecuali TELINGA.



Banyak Spekulasi dibuat mengenai WAJAH Anak Kambing tersebut .. Orang kampung kate. ada orang buat Hubungan Seks Luar Tabii dengan Mak Kambing tersebut .. Boleh ker? DNA MANUSIA dan DNA KAMBING berbeza ..tapi kalau dengan IZIN ALLAH S.W.T ..apa2 leh jadikan? Hrmmm sampaikan Anjing pun takut mendekatinya.



Perkara yang menyedihkan sangat2 http://www.emocutez.com .. Orang Kampung membakar hidup2 anak kambing tersebut. Kalau ada ALASAN yang MUNASABAH seperti TAKUT kelahiran MUTASI pada KAMBING, tak pe la jugak ni TIDAK. HUH ... Kejammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!! Tidakkah mereka berfikir sejenak. Itu adalah NYAWA yang tak BERDOSA. Bende pelik sikit .. BAKOR! BUNUH!. ...  Tak der PERIKEMANUSIAAN lansung. Memang la KAMBING untuk dimakan .. tapi, jangan bertindak menganiaya HAIWAN seperti tuuuuu. Korang SETUJU tak? Bagilah peluang untuk die HIDUP .. Sedih aku .. Huhuhu.



Sedih aku .. sampai disini sahaja aku berceloteh hihi .. Tak mau sedih2 BULAN PUASE ni hihi .. Semoga korang Terhibur http://www.emocutez.com .. Tata ..Titi ..Brumm Brumm.



Korang Rasa?

7 comments:

Afzainizam berkata... Reply To This Comment

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
----==--Ramadan Mubarak---==----
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
Salam ramadan Al Mubarak..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis bleeding brake kereta

Tentang pertanyaan UMI
Umi nak tanya leh? kalau tukar kerete manual ke kerete auto ..memang mahal ke gear box die? umi takut kene tipu jer ..
Jawapan Kami

Nak convert manual kepada auto boleh saja tapi pastikan bahawa:
kapasiti enjin kurang (atau sama) dari kapasiti gearbox.
Kalau enjin 1.5 kena guna gearbox 1.5 atau lebih.
Kalau tak akan ada under power dan kalau turun bukit gerabox akan pecah atau tak berfungsi(jammed)
Pastu pastikan pergi inspection untuk kelulusan JPJ.Ini untuk memudahkan urusan tuntutan insuran jika ada kemalangan yang melibatkan pihak ketiga.(Harap harap tak der kemalangan...)

Tentang mahal atau tidak
first gi survey harga/cari kat kedai potong, atau kenkawan.

pastu check harga upah pasang kat workshop yg korang kenal/dah biasa.buat perbandingan harga... dan tanya ada gerenti atau tidak, pastu boleh tak tread in gear box lama tu... kemudian tanya harga termasuk tak endosmen JPJ... harga tu kalau nak ikutkan mahal tak mahal lahhh bergantung jenis kereta... sebabnya saya tak tau UMi punya kereta jenis apa...tapi biasanya Angkat satu set, sekali dengan enjin. sebab kira borong dapat murahhh

Afzainizam berkata... Reply To This Comment

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis bleeding brake kereta

Kejadian anih itu menunjukkan keagungan tuhan buat insan bergelar manusia untuk berfikir tuhan itu maha pencipta segalanya

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Terima kasih sebab afzainizam sudi membalas pertanyaan umi. Umi akan aplikasikan nanti. Terima kasih sekali lagi :)

khairul berkata... Reply To This Comment

kesian anak kambing tu x bersalah

Cik Ct berkata... Reply To This Comment

asl laa nk bakar.. kesian.. tue Allah nk tunjukkn kehebatan Nya.. tp manusia x hargai.. takot pd kebenaran.. hmm

Hana Ferry berkata... Reply To This Comment

ulasan yang menarik.
mampir ke blog saya ya TV Program

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Betul tu kawan2 ..anak kambing tu tak bersalah ..umi pun sedih tengok anak kambing tu dibakar huhu. Kite doakan agar die baik2 jer di alam sana .. Amin