Ahad, 14 Ogos 2011

CIK NINA YANG MENYENTUH HATI



Mat pagi semua .. lama dah umi tak buat bising2 http://www.emocutez.com kat cni kan? Hihihi ..pagi tadi ..umi jalan2 kat BLOG KESUKAAN umi ..Umi suke sangat2 bace BLOG2 orang yang nak KAHWIN nie ..suke tengok PERANCANGAN ..suke duka diorang .. Umi pulak BILER LAGI? hihihi .. tak mau jawab ... 



Haaa nak dipendekkan citer la yer .. Umi terpikat tengok KEROMANTIKAN Cik Nina dan En. Tunangnyer http://www.emocutez.com .. Umi tertarik tengok VIDEO yang En. Tunang Nina berikan. Mule2 umi ingat ni mesti Video ROMATIK ni .. Last2 umi SEBAK. Benar kata Cik Nina .. Die terharu dengan Kebaikan .. Sikap memahami .. Kasih Sayang yang diberikan oleh En. Tunangnya .. Umi nak ambik KESEMPATAN ni .. untuk Mendoakan kebahagian mereka hingga ke akhir hayat nanti .. Amin ..


Haaa korang nak tengok VIDEO nie? Aku dah sebak dah tadi ..mcm mana korang pulak? Jommm Layannnn





Mcm mane? Sedih tak? Umi sedih sangat http://www.emocutez.com .. Bahagianya Pasangan nie ..Moga pasangan diluar sana .. akan mengambil VIDEO ini sebagai Ikhtibar bersama .. Moga bahagia hingga ke akhirnya walaupun terpaksa menghadapi PELBAGAI RINTANGAN .. Amin


Terima kasih buat Cik Nina kerana berkongsi bersama VIDEO ini dengan rakan2 nya .. Tepuk2 sayang2! Umah2! .. Sehingga bertemu lagi kawan2 http://www.emocutez.com .. Tata .. Titi .. Brumm brumm ..



Korang Rasa?

3 comments:

Nina Isofea berkata... Reply To This Comment

wuwuwuuw, umi dear..tharu nya nina bile entry ni menyebut nama Nina..tq sayang! Pertama,tq sbb slalu singgah kat blog Nina yg x brapa nk femes tu. Kedua, Tq for all the doa yg umi panjat kan buat kami bdua! Utk umi& pasangan juga, nina doakan kamu bahagia sampai syurga! *Hugs*! (mahu peluk kamu in reality tahu takkkk)

A Crack Mirror berkata... Reply To This Comment

wawawa....semakin hari semakin suka singgah sini..umi suka bagi sweet words yang bukan pura2...bagi org senang hati.. god girl lah awak.. suka2!
betul2..sedey lolx.. saya puji kesetiaan laki tu.. terima pasangan seadanya.. wish i will have 1.. hehe~

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Terima kasih semua krn sudi singgah dan komen entri umi hihi. Sayang cik nina dan asya ..tepuk2 sayang,umah2!. Umi suke doakan kebahagiaan org, sebab biler kite positif hati dan jiwa kita pun akan positif ..yayyyyyyy. Amin