Ahad, 10 Julai 2011

Hai semua ... sedihnya aku  rasa .. dari tadi buat blockquote .. tapi tak menjadi ...sedihnya daku ... kenape tak jadi2 ... banyak da blog tentang blockquote aku cari tapi tak juga menjadi .. lagipun dalam edit HTML aku tak de code .post ... cume der ]] skin ... tapi copy code blockquote ..tak juga jadi2 huhuhu sedihnya ..http://www.emocutez.com


 Ummm tak pe2 ...esok2 aku cari lagi hihi ..jangan mudah berputus asa ..yeayyyyyyyyyyyy ...http://www.emocutez.com


Hahaha lucu pulak aku tgok member aku ni ..dari pagi sampai petang dok pasang jer cite KAK LIMAH BALIK KAMPUNG lam LAPTOP die ..seronok beno kawan hahaha ..aku pun tumpang sekaki ..aku pun 2 kali 5 sama 10 tgok cite tu ..suke sangat gan USOP gan ABI HURAIRAH ...lucu ..pandai beno Pengarah cite tu .. Ummm tak sabar nak tunggu cite yang akan datang ... http://www.emocutez.com




Aik berkeroncong da perut aku ni .. tadi dah makan .. http://www.emocutez.com ni nak makan lagi. Haaaaaaaa aku tgok badan aku ni dah montel ..semua da cakap aku montel ..dah bekerja memang macam tu agaknya ... hati senang ... bile tgok gambar dulu2 rasa rindu pulak nak kurus lagi ... tapi orang cakap .. montel atau kurus,  tak kisah asal abang cayang tetap cayang .. tapi kalau badan aku dah macam tong tu .. ni bukan pasal ade ku kisah ..ni pasal aku kisah sangat2 Hahahahahhahahhahaha ....Hari2 aku makan ot, tak lama lagi jadi BISKUT OT la aku ..Mentang2 nak raye .. Aik pose pun belum ade hati nak raya hihihihihihihihihihihihi http://www.emocutez.com


 Haaa rasanya entri aku hari pendek jer ..sebab dah nak pukul 5 petang ..ui ui aku kalau pasal nak balik ni nombor 1 hihi ..memang dari Sekolah Rendah ..Menengah ..Universiti .. sampai Kerja .. Aku lah orang pertama yang CABUT dulu ... Tapi time datang KELAS .. KULIAH ... DATANG KERJA .. pun no. 1 aku hihi ..kalau nak dapat AWARD ni boleh aje ..sile2 kan hahahahaha http://www.emocutez.com




Hihi okeh lah geng ..esok2 kite jumpe lagi ... Terima kasih kerna sudi baca entri kali ni ...Aku memeng suke bercerita hihi ..macam korang juge ... Tata Titi ...  1 ... 2 ... 3 ... Cabutttt ... Brummmmmm Brummm http://www.emocutez.com
Korang Rasa?

0 comments: