Isnin, 11 Julai 2011








Hai semua ..hihi akhirnya berjaya jugak aku buat menu tab ..jenuh aku cari mcm mana nak buat. Biasa lah orang baru mcm aku ni belum tau apa2 lagi hihi ... 




Cepatnya masa berlalu .. mcm tak cukup jer masa aku nak edit blog ..seronok belajar benda baru .. tapi kalau tak dapat buat ..mula la muke monyok semacam ..macam nak makan orang pun ade aku ni .. HUAHHHHHHHHHHHHHHHH ... Ummm slow beno la internet hari ni .. tak seronok aku rasa ..




Mcm biasa, mesti time aku nak post ni dekat2 masa aku nak balik hihi ..mana tak nya, dari pagi tadi aku de bz cikit ... tak pe, dah lumrah alam ..kerja mesti buat ..benda lain pun mesti buat gak .. Ai aiiiiiiiiii bende positif jer a. Ummmmm mcm otak KUNING pulak aku ni .. HUAHHHHH HUAH HUAHHHHHHHHHHH.


Hrmmm esok baru aku rasa aku nak edit menu tab aku ..cukup lah untuk hari ni aku edit mengedit ..cey, mcm banyak sanggat hihihi. Ummmm nampak nya, hari ni tak da icon CUTE dari aku hihi .. aku lupa plak ape laman web tu .. tekan2 tak jumpe ..tak pe la... Hari ni aku de NYAYUK cikit ...


Aik mcm putus2 jer lain ni ..ai ai ...harap sempat aku nak post entri kali ni ... maaf ye jika korang try CLIK kat menu tab aku .. hari tak sempat nak edit ..MAAF ye semua ..


Baiklah ..setakat ini saja kawan2 .. esok hari aku berleter lagi .. Oh ya sebelum aku mengundur diri ... aku nak ucapkan TERIMA KASIH kerana sudi membaca entri kali ni .. Tata .. Titi .. BRUMMMMMMMMM BRUMMMM ...


Korang Rasa?

0 comments: