Selasa, 31 Januari 2012

BORING TAK?

Halo halo?http://www.emocutez.com Anda mendapat PANGGILAN HAPAK .. Pangg!! Ada hati nak TIRU HOT DOG FM konon .. dush2. Dua Tiga menjak ni Hambe jarang BW .. Sebab Line Internet sangat2 SLOW MELOW .. Loading punya Loading .. Sampai tertido pun masih Loading .. begitulah AL-KISAHNYA  ..

Untuk menghiburkan HATI yang LARA niehttp://www.emocutez.com .. Ni nak ajak korang tengok VIDEO. Semalam En. Abah gi tunjuk .. Mungkin ade yang dah pernah tengok .. Bagi yang belum pernah tengk .. Jom ikut Umi zass

*
*
Dengarkan New Song Budak SENGAL http://www.emocutez.com..



Apa macam?http://www.emocutez.comAda rasa nak LEMPANG diorang tak? Hahaha bagi Umi .. budak2 ni KREATIF betul .. Mula2 rasa SENGAL diorang ni .. Tapi bila lama2 rasa SERONOK pulak .. Ekspresi MUKA sanggat  menghiburkan HATI. 

Sehingga bertemu lagi kawan2 .. http://www.emocutez.comTata .. Titi ..Brumm Brumm ..
Korang Rasa?

27 comments:

yana-feehily berkata... Reply To This Comment

hahaha..macam moymoy palaboy la. tp mmg dorg ni tkde gigi depan ek? haha

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Yana: Hahaha betul tu ..umi dulu ingat diorang hitamkan gigi ..tapi bila tengok betul2 memang tak de gigi ..hihi :)

hanabunga berkata... Reply To This Comment

hahahahahaha lawakla!tgk muka pun dah nak tergelak dah.tu belum buka mulut lagi hehe

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hana: Tu la pasal dear .. perangai budak2 ni lucu je rasa ..tak tau diorang ni orang mane ..de ckp orang filipine .. ade ckp indonesia ..de ckp malaysia huhu

CekbOlat-bOlat berkata... Reply To This Comment

mcm nk sepak je diorg ni.. muahahahaa.. sengal tahap cipanzi

Redbloodsnow berkata... Reply To This Comment

hahahahahahaha....muka cdak lokkkk. terutama sekali yg sik k baju ya..kehkehkeh.

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Cekbolat: Hahaha amboih cekbolat ..kenapa tak kentut je diorang ni hahahahaha


Zie: Haha ya lah zie ho ..muka dak nya tok, tangga pun dah lawak ..belum gik belagu :)

khairul berkata... Reply To This Comment

abg mtk maaf byk2 kat umi sbb lewat singgah

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Bang khairul: Hihi tak pe bang ..kami semua tau yang abang ada projek n bukak syarikat .,. tak pe ..asal abg berbloging dah kira ok tu ..hihi :)

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

hoho video ni mmg sengal. sume video dia kelakar. bila tgk lama lama menyampah plak.

tapi respek dorg pandai buat miming mulut tu same je ngan lagu.

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

umie ko dah emel lom header tu.

DOMU-KON berkata... Reply To This Comment

misz domu tak mampu jenguk kat video..tenet slow sampi nak lempang je muka orang sbeelah...hehehe..

t misz domu tgok lagi..

dun frgt lunch yer

Hanie Dew berkata... Reply To This Comment

pegi la jalan jalan kat melaka tu umie. best jugak la.

Uchi kay-f @hmad berkata... Reply To This Comment

slmt ptg sis umi!

lor line slow milo iye patutlah..

bhahaha..gigi rongak plak..adeh!hahaha..LOLOLOL

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

haha..mun ktk nga mek lam vids ya genti ktk sa nak nampar juak..ekeke..mek sikpat serius.

AmirFX berkata... Reply To This Comment

Hahahahaaaa... :))

Adam Malaysian Idol berkata... Reply To This Comment

yah ... wakakaka ... nang lawak tahap dewa video ya koh ...

tang hebat jak nya 2 ya miming lagu yo koh ...

kamek lamak dah nangga video ya umi ...

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Hanie: Hihi banyakkan video diorang lawak2 hanie .. insyaallah kalau tak sembeng poket hambe ..nak jugak gi melaka hahaha ..

Dah email dah hanie ..kat email jue .. check la nanti ye ..kalau tak dapat gi la terjah blog chu ..ambik kat situ pun ok jugak :)

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Mizs Domu: Hahaha amboihhhh ganasnya mizs domu ni .. awat tak ajak umi sekali hahaha


Uchi: Mat petang jugak uchi .. tu la kan selalu slow internet ..sedih2


Chu: Hahaha amboihhhhhhhh ..c da la ..mun kitak molah video mcm ya ..kmk timag kitak tinggi2 hoh hahahahahahaha .. nakal juak kitak tok chu eh.


Amir: Hihi :)... cute c gigi rogak


Adam: Hu hahhhh baru ada nya koh .. nang lawak dam, best tangga cdak .. gigi ya yang mahal ya.

eva berkata... Reply To This Comment

ahahhahahh!!! adohey muka dak duak lokkk.. tp cdak alu pemes bhh hahahah

Kazman & Sue berkata... Reply To This Comment

agaknya punya la gigihnya berlatih nyanyi sampai gigi pun tercabut... haaa3x...

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

hahahaha mana gg diaaa hihihi

c'axoera ヅ berkata... Reply To This Comment

hahahaha mana gg diaaa hihihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) berkata... Reply To This Comment

mcm2 video kat youtube sekarang ne..

remyhazza berkata... Reply To This Comment

gigi pi mana dik....... habis basah keybord abg remy !

CHU MAJORFLAVA berkata... Reply To This Comment

haha..boh ditimang mek,lak sik sedar ke dirik mek dah tua.suk ew mun da org nimang=p..mbak mek!!

My Life's Journey berkata... Reply To This Comment

Chu: Hahahaha lawak kitak tok ehhhh .. sabo je la ..tetak sorang dirik kat opiz baca komen tok hahaha